- 24 Aralık 2014
- 4.971
- 6.718
- Konu Sahibi Canimsansa
Biraz karakter diliyorum size çok degil biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arsız mısınız acaba?Merhaba, uzatmadan konuya girmek istiyorum her sene gittiğim bir tatil yerindeyim. Yıllardır buradaki çocuktan hoşlanıyorum. Çocukta bakıyor ilgileniyor gibi vs ama çok dengesiz. Uzun yıllardır gelip gittiğimiz yaşım geçtiği için falan filan artık sevdiklerimle iflah olmayınca beni seven biri ile evlendim. Birkaç yıl sonra çocuğa fake hesaptan yazdım. İsim vermeden seni seviyorum artık icimde tutamayacagim gibi.. o da çok ilgi gösterdi. Ama bir şey olmayacağını evli olduğumu belirttim. O da evlendi. Yine tatile geldim yine benim olduğumu bilmeden bakiyor ne zaman baksam göz göze geliyoruz. Yine böyle takılırken başımı kaldirdigimda bana baktigini farkettim bu sefer başımı çevirmedim gözünün içine içine baktım o sıra şarkı çalıyor ben de eşlik ediyordum "..kendi kendimle hep sıfırdayım, senin dağların benim yollarım o sen olsaydın.... " Böyle o da gözünü kırpmadan öylece baktı. Sonra hatta yüksek bir yerdeydim oraya bakmak için başını kaldırdı. Çok seviyorum ama yaptığım yanlış biliyorum kendimi alikoyamiyorum yıllardır yapmadığını neden şimdi yapıyor bilmiyorum. Adama baka baka söyledim şimdi yüzüne de bakamıyorum. Kendimi de ifşa etmiş gibi oldum.
Böyle konuların vazgeçilmez cümlesi hemen gelmiş.Farkındaysanız ben bir şeyler olsun diye yazmıyorum. İsim vermiyorum flortlesmiyorum. Sadece acı çekiyorum. Ve yaptığımla övünmuyorum sadece yardım istiyorum. Kınadığın şeyi yaşamadan olmezmissin ben de bunu söyleyeyim
Yazık kocası da sanıyor ki karım varAh canım ya içinde tutamamış. Napacaktık kocanı boynuzlamana alkış mı tutacaktık? Allah Allah
Hayır bir de o kadar normalleştirerek anlatıyor ki saçını başını yolasım geldi.Yazık kocası da sanıyor ki karım var
Aynen aldatmayı kınadığımız için hepimiz böyle bir karaktersizlik yaparız kesin ne yardımı istiyosun tam olarak? Git boşan yazık adama, kocana yardımcı oluruz sana değilFarkındaysanız ben bir şeyler olsun diye yazmıyorum. İsim vermiyorum flortlesmiyorum. Sadece acı çekiyorum. Ve yaptığımla övünmuyorum sadece yardım istiyorum. Kınadığın şeyi yaşamadan olmezmissin ben de bunu söyleyeyim
Eleştirmeden yargılamadan anlamaya çalışan birkaç fikir... Ben de böyle olmasını istemezdim.Tam olarak ne yardımı istiyorsunuz?
Aynen. Evlenmek için evlenenler 1 sene bile dayanamıyor evli kalmaya. Sonrada evlilik bana göre değil diyorlar.Evlenmek için evlenilmez işte....
İnsan yaşattığını yaşamadan da ölmez ben de bunu söyleyeyim sana. Kocandan yiyeceğin boynuzlar yakındır.Farkındaysanız ben bir şeyler olsun diye yazmıyorum. İsim vermiyorum flortlesmiyorum. Sadece acı çekiyorum. Ve yaptığımla övünmuyorum sadece yardım istiyorum. Kınadığın şeyi yaşamadan olmezmissin ben de bunu söyleyeyim
O tatil yerine bir daha gitmeyin sosyal medyanızda varsa her yerden engelleyin. Kafanızı oyalayacak uğraşlar bulun ve o kişiyi düşünmemeye çalışın. İnsan görmediği duymadığı temas etmediği birini çabuk unutur. Kimlerrrr kimleri unutuyor. Sizde unutursunuzEleştirmeden yargılamadan anlamaya çalışan birkaç fikir... Ben de böyle olmasını istemezdim.
Kocanizi aldatiyorsunuz farkında mısınız?Merhaba, uzatmadan konuya girmek istiyorum her sene gittiğim bir tatil yerindeyim. Yıllardır buradaki çocuktan hoşlanıyorum. Çocukta bakıyor ilgileniyor gibi vs ama çok dengesiz. Uzun yıllardır gelip gittiğimiz yaşım geçtiği için falan filan artık sevdiklerimle iflah olmayınca beni seven biri ile evlendim. Birkaç yıl sonra çocuğa fake hesaptan yazdım. İsim vermeden seni seviyorum artık icimde tutamayacagim gibi.. o da çok ilgi gösterdi. Ama bir şey olmayacağını evli olduğumu belirttim. O da evlendi. Yine tatile geldim yine benim olduğumu bilmeden bakiyor ne zaman baksam göz göze geliyoruz. Yine böyle takılırken başımı kaldirdigimda bana baktigini farkettim bu sefer başımı çevirmedim gözünün içine içine baktım o sıra şarkı çalıyor ben de eşlik ediyordum "..kendi kendimle hep sıfırdayım, senin dağların benim yollarım o sen olsaydın.... " Böyle o da gözünü kırpmadan öylece baktı. Sonra hatta yüksek bir yerdeydim oraya bakmak için başını kaldırdı. Çok seviyorum ama yaptığım yanlış biliyorum kendimi alikoyamiyorum yıllardır yapmadığını neden şimdi yapıyor bilmiyorum. Adama baka baka söyledim şimdi yüzüne de bakamıyorum. Kendimi de ifşa etmiş gibi oldum.
Evlisin değil mi bütün bunları yaparken.Merhaba, uzatmadan konuya girmek istiyorum her sene gittiğim bir tatil yerindeyim. Yıllardır buradaki çocuktan hoşlanıyorum. Çocukta bakıyor ilgileniyor gibi vs ama çok dengesiz. Uzun yıllardır gelip gittiğimiz yaşım geçtiği için falan filan artık sevdiklerimle iflah olmayınca beni seven biri ile evlendim. Birkaç yıl sonra çocuğa fake hesaptan yazdım. İsim vermeden seni seviyorum artık icimde tutamayacagim gibi.. o da çok ilgi gösterdi. Ama bir şey olmayacağını evli olduğumu belirttim. O da evlendi. Yine tatile geldim yine benim olduğumu bilmeden bakiyor ne zaman baksam göz göze geliyoruz. Yine böyle takılırken başımı kaldirdigimda bana baktigini farkettim bu sefer başımı çevirmedim gözünün içine içine baktım o sıra şarkı çalıyor ben de eşlik ediyordum "..kendi kendimle hep sıfırdayım, senin dağların benim yollarım o sen olsaydın.... " Böyle o da gözünü kırpmadan öylece baktı. Sonra hatta yüksek bir yerdeydim oraya bakmak için başını kaldırdı. Çok seviyorum ama yaptığım yanlış biliyorum kendimi alikoyamiyorum yıllardır yapmadığını neden şimdi yapıyor bilmiyorum. Adama baka baka söyledim şimdi yüzüne de bakamıyorum. Kendimi de ifşa etmiş gibi oldum.