Napcam ben şimdi

Merhaba, uzatmadan konuya girmek istiyorum her sene gittiğim bir tatil yerindeyim. Yıllardır buradaki çocuktan hoşlanıyorum. Çocukta bakıyor ilgileniyor gibi vs ama çok dengesiz. Uzun yıllardır gelip gittiğimiz yaşım geçtiği için falan filan artık sevdiklerimle iflah olmayınca beni seven biri ile evlendim. Birkaç yıl sonra çocuğa fake hesaptan yazdım. İsim vermeden seni seviyorum artık icimde tutamayacagim gibi.. o da çok ilgi gösterdi. Ama bir şey olmayacağını evli olduğumu belirttim. O da evlendi. Yine tatile geldim yine benim olduğumu bilmeden bakiyor ne zaman baksam göz göze geliyoruz. Yine böyle takılırken başımı kaldirdigimda bana baktigini farkettim bu sefer başımı çevirmedim gözünün içine içine baktım o sıra şarkı çalıyor ben de eşlik ediyordum "..kendi kendimle hep sıfırdayım, senin dağların benim yollarım o sen olsaydın.... " Böyle o da gözünü kırpmadan öylece baktı. Sonra hatta yüksek bir yerdeydim oraya bakmak için başını kaldırdı. Çok seviyorum ama yaptığım yanlış biliyorum kendimi alikoyamiyorum yıllardır yapmadığını neden şimdi yapıyor bilmiyorum. Adama baka baka söyledim şimdi yüzüne de bakamıyorum. Kendimi de ifşa etmiş gibi oldum.
arsız mısınız acaba?

Farkındaysanız ben bir şeyler olsun diye yazmıyorum. İsim vermiyorum flortlesmiyorum. Sadece acı çekiyorum. Ve yaptığımla övünmuyorum sadece yardım istiyorum. Kınadığın şeyi yaşamadan olmezmissin ben de bunu söyleyeyim
Böyle konuların vazgeçilmez cümlesi hemen gelmiş. 🫠
Bekarken yazsaydınız, yapsaydınız ne yapacaksanız. Evlendikten sonra sana aşığım demeler, tatilde adam karşı şarkı söylemeler. Ne kadar çirkin hepsi. Kınama falan geçin bu işleri.

Hayır birde her yanlış yapan seninde kınadığın başına gelir diye tehdit etmiyor mu. Gelmez canım gelmez cicim sen merak etme. Şunu eşiniz yapsa karaktersiz ben onun için neler yaptım, nelerden taviz verdim saçımı süpürge ettim hakkımı helal etmiyorum diye döşersiniz. Bu arada insan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş

Farkındaysanız ben bir şeyler olsun diye yazmıyorum. İsim vermiyorum flortlesmiyorum. Sadece acı çekiyorum. Ve yaptığımla övünmuyorum sadece yardım istiyorum. Kınadığın şeyi yaşamadan olmezmissin ben de bunu söyleyeyim
Aynen aldatmayı kınadığımız için hepimiz böyle bir karaktersizlik yaparız kesin :KK70: ne yardımı istiyosun tam olarak? Git boşan yazık adama, kocana yardımcı oluruz sana değil

Tamam kinamayalim yargilamayalim falan ama, allah korusun benim basima gelse bu yaptigimi sessizce unutmaya calisir bi daha da o yazlik yere gitmezdim. Beni seven biriyle evlendim demissiniz, esiniz keriz mi yahu seven taraf neden hep boyle sacmaliklara maruz kaliyor? Neden ona boyle bir durumu reva goruyorsunuz? Yani ne diyelim ki adamla sevisin mi diyelim? Ask olsun konu sahibi ya bunca dertli kadin var burda dayak yemis 5 parasiz kalmis...sizin ergenlik donemi konunuza bakip adiniza cok uzuldum ve esinizin adina.

mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışın. tatil yaptığınız yeri artık değiştirin. sosyal medyada takip etmeyin. bunun yerine hobi edinin. bir amaç edinin. bunun vicdani ağırlığıyla başa çıkamazsınız.

İnsan yaşattığını yaşamadan da ölmez ben de bunu söyleyeyim sana. Kocandan yiyeceğin boynuzlar yakındır.

Eleştirmeden yargılamadan anlamaya çalışan birkaç fikir... Ben de böyle olmasını istemezdim.
O tatil yerine bir daha gitmeyin sosyal medyanızda varsa her yerden engelleyin. Kafanızı oyalayacak uğraşlar bulun ve o kişiyi düşünmemeye çalışın. İnsan görmediği duymadığı temas etmediği birini çabuk unutur. Kimlerrrr kimleri unutuyor. Sizde unutursunuz

Merhaba, uzatmadan konuya girmek istiyorum her sene gittiğim bir tatil yerindeyim. Yıllardır buradaki çocuktan hoşlanıyorum. Çocukta bakıyor ilgileniyor gibi vs ama çok dengesiz. Uzun yıllardır gelip gittiğimiz yaşım geçtiği için falan filan artık sevdiklerimle iflah olmayınca beni seven biri ile evlendim. Birkaç yıl sonra çocuğa fake hesaptan yazdım. İsim vermeden seni seviyorum artık icimde tutamayacagim gibi.. o da çok ilgi gösterdi. Ama bir şey olmayacağını evli olduğumu belirttim. O da evlendi. Yine tatile geldim yine benim olduğumu bilmeden bakiyor ne zaman baksam göz göze geliyoruz. Yine böyle takılırken başımı kaldirdigimda bana baktigini farkettim bu sefer başımı çevirmedim gözünün içine içine baktım o sıra şarkı çalıyor ben de eşlik ediyordum "..kendi kendimle hep sıfırdayım, senin dağların benim yollarım o sen olsaydın.... " Böyle o da gözünü kırpmadan öylece baktı. Sonra hatta yüksek bir yerdeydim oraya bakmak için başını kaldırdı. Çok seviyorum ama yaptığım yanlış biliyorum kendimi alikoyamiyorum yıllardır yapmadığını neden şimdi yapıyor bilmiyorum. Adama baka baka söyledim şimdi yüzüne de bakamıyorum. Kendimi de ifşa etmiş gibi oldum.
Kocanizi aldatiyorsunuz farkında mısınız?

Böyle olmasını istemez miydiniz?
Hep aynı yerde o kişiyi bulacağınızı bile bile tatil yapmanız ne istediğinizi açıkça belli ediyor.
Boşanin kocanizdan açık açık yazılın buna da madem.
Kendinize saygınız yok mu?

Evlisin değil mi bütün bunları yaparken.

X