- 23 Ocak 2016
- 32.960
- 49.353
- 598
- Konu Sahibi enteldantell
-
Öğlen kılındı
Maşallah canlarım.Öğle kılındı
İkindi de kılındı canımMaşallah canlarım.
İkindi ler ne alemde?
Ben de yenig eldim ikindiyi kıldım, yemeği ocağa attım, evde kimse yok,kursa götürdü babaları, ben de sabah beri temizlik, ütü yaptım, yoruldum, sabahtan çay vardı, yanında kuruyemiş ve bir tane çikolata ile keyif yapıcam:)
Ev sessizken insan bi dinleniyor ki:)
Merhaba kızlar ben sabah namazından sonra hamur mayaladım kayınvalideme gittik evde pişi yaptım kahvaltıyı orda yaptık öğleni orda kıldım ordan markete gittik biraz gezdik alışveriş yaptık eve geldim ikindiyi kıldım sonra yemek yaptım yedik şu an ezan okundu birazdan kalkıp kılacağım akşamı daMaşallah canlarım.
İkindi ler ne alemde?
Ben de yenig eldim ikindiyi kıldım, yemeği ocağa attım, evde kimse yok,kursa götürdü babaları, ben de sabah beri temizlik, ütü yaptım, yoruldum, sabahtan çay vardı, yanında kuruyemiş ve bir tane çikolata ile keyif yapıcam:)
Ev sessizken insan bi dinleniyor ki:)
İkindi de kılındı canım
Oh oh maşallah.Merhaba kızlar ben sabah namazından sonra hamur mayaladım kayınvalideme gittik evde pişi yaptım kahvaltıyı orda yaptık öğleni orda kıldım ordan markete gittik biraz gezdik alışveriş yaptık eve geldim ikindiyi kıldım sonra yemek yaptım yedik şu an ezan okundu birazdan kalkıp kılacağım akşamı da
Bende kıldımOh oh maşallah.
Ben de şimdi gidiyorum kılmaya inş
Evet 6.30 da kıldımAkşam vakti dar, herkes kıldı mı?
Artik saat dakika da verir oldun maşallah:)Evet 6.30 da kıldım
Hemen topik aklıma geliyor sağol canım Allah razı olsun.Artik saat dakika da verir oldun maşallah:)
Oh oh maşllah pek sevindim canım.Hemen topik aklıma geliyor sağol canım Allah razı olsun.
Ah canım Rabbim gönlüne göre versin inş.sonuçları bize de yaz olurmu. Benin de abdestin var havuza gidiyoruz abdestli iken havuza girmeden mescitte yatsıyı kılıcam inşBende akşamı kıldımm okunur okunmaz yatsıyı kılıcamYarın detaylı ultrasonum var biraz heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır bana dua eder misiniz ablalarım kardeşlerimm
Allah gönlüne göre versin kuzum inşallahBende akşamı kıldımm okunur okunmaz yatsıyı kılıcamYarın detaylı ultrasonum var biraz heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır bana dua eder misiniz ablalarım kardeşlerimm
Bende şimdi abdest alıp hemen yatsıyı kılcamAh canım Rabbim gönlüne göre versin inş.sonuçları bize de yaz olurmu. Benin de abdestin var havuza gidiyoruz abdestli iken havuza girmeden mescitte yatsıyı kılıcam inş
Ah canım Rabbim gönlüne göre versin inş.sonuçları bize de yaz olurmu. Benin de abdestin var havuza gidiyoruz abdestli iken havuza girmeden mescitte yatsıyı kılıcam inş
Yaa Allah razı olsun çook teşekkür ederim amin aminAllah gönlüne göre versin kuzum inşallahezan okunuyor darısı da bana inşallah yaa
Yaa ne kadar güzel ve heyecanlı güzel haberler almanı dilerimBende akşamı kıldımm okunur okunmaz yatsıyı kılıcamYarın detaylı ultrasonum var biraz heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır bana dua eder misiniz ablalarım kardeşlerimm
Ayy inşallah çok teşekkür ederimYaa ne kadar güzel ve heyecanlı güzel haberler almanı dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?