- 30 Haziran 2022
- 2.597
- 4.140
- 63
- Konu Sahibi enteldantell
-
oh oh maşallah. ne yaptın bakayım ,tam da diyetteyim ama olsun sorayım merak ettin:)Sabahtan beri giremedim siteye şükür yeni girdim sabahı öğleni kıldım ikindi için ezanı bekliyorum hamur yoğurdum öğlen yine akşama hamurişi
ayyy canım çok geçmiş olsun suyu açık mı bıraktınız ,ay çok z or ,e ne yaptınız peki son durum neSabahi kildim ogleni kilamadim cocugu okula biraktim carşiya gittim eve bir geldim evi su basmiş bütün eşyalat gitti fanayi kapattim hemen abdest alamadim heryer su icinde
oh maşallah.bebiş nasılmış ,keyfi yerindeyse ne ala ?Bende kıldım çok şükür detaylı ultrasonda güzel geçti hepinize dualarınız için tekrardan teşekkür ederim
niye kıs tühhhSabah namazı kılındı
Öğle namazı kaza kılacağım
Yok canim su acik birakmadik camaşir makinasinin arkadasindaki su borusu patlamiş eşim usta cagirdi onu bekliyoruzoh oh maşallah. ne yaptın bakayım ,tam da diyetteyim ama olsun sorayım merak ettin:)
ayyy canım çok geçmiş olsun suyu açık mı bıraktınız ,ay çok z or ,e ne yaptınız peki son durum ne
oh maşallah.bebiş nasılmış ,keyfi yerindeyse ne ala ?
kime benziyor belli mi?
benim kızımın suratı tam doğduğu şekliyle en ince ayrıntısına kadar belliydi ayrıntılı ultrasonda.
ikiz olunca kız oğlumun yüzünü kapatmıştı:)
ben de şimdi ikindiyi kıldım
ayyy ,kolay gelsin canım benim benim de başıma geldi zor oluyorYok canim su acik birakmadik camaşir makinasinin arkadasindaki su borusu patlamiş eşim usta cagirdi onu bekliyoruz
Yaaa sorma birde grip oldum bunun üstüne şuan gözümde büyüyor onca işayyy ,kolay gelsin canım benim benim de başıma geldi zor oluyor
tühh hasta hasta daha zor RABBİM kolaylaştırsın canım ,vitamin desteği al canımYaaa sorma birde grip oldum bunun üstüne şuan gözümde büyüyor onca iş
amin canim allah razi olsuntühh hasta hasta daha zor RABBİM kolaylaştırsın canım ,vitamin desteği al canım
evet canım. zor oluyor dimi girmemk :)Kızlaar siteye girilemedi özkedim sizi
aynen cnım.amin canim allah razi olsun
ilac alicam birseyler yiyip
inşallah canim yaaynen cnım.
bir de yorgunluk da hepten güçten düşürür.
inş çabucak usta yapar da rahatlarsın
Yaa maşallah ne kadar güzeloh oh maşallah. ne yaptın bakayım ,tam da diyetteyim ama olsun sorayım merak ettin:)
ayyy canım çok geçmiş olsun suyu açık mı bıraktınız ,ay çok z or ,e ne yaptınız peki son durum ne
kime benziyor belli mi?
benim kızımın suratı tam doğduğu şekliyle en ince ayrıntısına kadar belliydi ayrıntılı ultrasonda.
Ispanaklı bazlamaoh oh maşallah. ne yaptın bakayım ,tam da diyetteyim ama olsun sorayım merak ettin:)
kime benziyor belli mi?
Olsun canım sağlık olsun da acelesi yok görürsün inşallah.Yaa maşallah ne kadar güzelkeşke bende yüzünü görebilseydimm ama göremedik iki eliyle yüzünü kapatmış uyuyordu uyansın diye türlü türlü şeyler denedik uyanmadı beyefendi arabaya bindiğim an uyanacağı tuttu şükür yeter ki bir sorunu olmasın da uyusun artık yüzünü doğunca görücem galiba
Ayyyy bayılırım ama yiyememmIspanaklı bazlamanamazdan sonra hemen yaptım şimdi akşamı bekliyorum
Hay maşallah.Bende kıldımm Kuran okuyordum
Ben hep niyet ediyorum Allah'im namaz kılmayı ibadet etmeyi nasip et diye dua ediyorum ama olmuyor hep yarın yarın kalıyor ve çok kötü hissediyorum.Arkadaşlar merhaba.
namaz konusunda hem yeni başlayanlara motive olsun hem de kendi aramzda sinerji olsun diye konuyu açmak istedim.
bazen sabah namazına kalkamadığımız,ya da namazları aksatma noktasında gevşek davrandığımız oluyor.
birbirmize bu konuda destek olalım ,namaz kardeşliği yapalım istiyorum.
ne dersiniz?
namaz vakitleri farklı olsa da , birbirimize hatırlatabilir ,namaza devam konusunda destek olabiliriz.
Aklımıza takılanları, tecrübelerimizi, dualarımızı birleştirebiliriz.
Bismillahirrrahmanirrahimm.
HoşgeldinizBen hep niyet ediyorum Allah'im namaz kılmayı ibadet etmeyi nasip et diye dua ediyorum ama olmuyor hep yarın yarın kalıyor ve çok kötü hissediyorum.
Hoşgeldin canım.Ben hep niyet ediyorum Allah'im namaz kılmayı ibadet etmeyi nasip et diye dua ediyorum ama olmuyor hep yarın yarın kalıyor ve çok kötü hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?