- 14 Nisan 2023
- 1.425
- 1.482
- 53
- 27
- Konu Sahibi enteldantell
-
Maşallah hamiş hamiş hiç eksiğin yok canım.Ben kıldım çok şükür
Kız 7 dakika kala kılınmaz ama olsun, kerahat vakti girince kılmak mekruh oluyor canım aklında olsun. Farzından kılabilirsin.Akşam namazı son 7 dk yetiştirildi şimdi o abdestle yatsıyı kılacağım inşallah
Canlarımmm Selamın Aleykümmm
Bugün eşim evde olduğu için çok aktif olamadım ikindiye kadar evdeydim ikindiden sonra evden çıktık balık için yem kuş için oyuncak ayna aldık oradan pazara geçtik oradan abimlere geldim akşam ve yatsıyı burada kıldım çok şükür 5 vaktimi kıldım Allah kabul eylesinsabahımı kaza yaptım bugün
Ayyy niye canım benim nazar değdi sana tüh.Akşam ve ikindi kaçtı
Valla bir kaç hoca da olmaz diyordu, ben kazalara başlayayım da hayırlısı ile yavaş yavaş ona dageçerim inş canım.5 vakit namaz kılındı
Her vakit sonrası kaza namazı kılındı
Farzlardan sonra en faziletli namaz, gece namazıdır. Kaza namazı olan kişilerin de kılmasında bir sakınca yoktur.enteldantell
RABBİM cümlemizin ibadetlerini kabul eylesin aminnnnnn
Allah kabul etsinKılzar arabada kornaya basa basa direksiyon salllaya sallaya pertim çıktı, eve geldiğimde 7ye geliyordu, çiğ köfte aldım, çocuklarla sinema vakti yapıyoruz acayip yorulmuşum, filmden sonra yatsıyı kılıp yatıcam inşallah
Acayip uykum geldi ama dayanıyorum
Bugün okadar mübarek yerlerde namaz kılıp da yatsıyı kılmadan uyur muyum hiç
Amin canım hepimizin inşallah.Allah kabul etsin
Canım kerahat vakitlerinde akşam namazı yok biliyorumMaşallah hamiş hamiş hiç eksiğin yok canım.
Kız 7 dakika kala kılınmaz ama olsun, kerahat vakti girince kılmak mekruh oluyor canım aklında olsun. Farzından kılabilirsin.
Ayyy niye canım benim nazar değdi sana tüh.
Valla bir kaç hoca da olmaz diyordu, ben kazalara başlayayım da hayırlısı ile yavaş yavaş ona dageçerim inş canım.
Maşallah kızlar.
Bakın kerahat vakitlerine göre namaz kılarsanız daha iyi olue. Bilmeyenler için resim attım.
İkindi demedin mi, akşama 7 dak kala kıldım dedin gibi anladım ben:) yorgunluğuma say:)Canım kerahat vakitlerinde akşam namazı yok biliyorum
Akşam namazını yatsıya 7 dk kala kıldım aynı abdestle yatsı zamanımı kıldım kerahat vakitlerini biliyorum yoksaOm
İkindi demedin mi, akşama 7 dak kala kıldım dedin gibi anladım ben:) yorgunluğuma say:)
Artık nasıl okuduysam:)Akşam namazını yatsıya 7 dk kala kıldım aynı abdestle yatsı zamanımı kıldım kerahat vakitlerini biliyorum yoksaama paylaşman iyi oldu bilmeyen olursa okur
Niye okadar geç yattın, yine de kalkmyaa çalış canımBen bu sabah herhalde kalkamam namaza benim yatmam 2.5 u bulur
Hayırlı sabahlar canlar
Maşallah canımBen sabah namazımı kıldım
Kalktım canım şükürler olsun kızım sabah 7 de başucuma geldi anne yanıma geeelll diyorNiye okadar geç yattın, yine de kalkmyaa çalış canım
Maşallah canım
Hayırlı sabahlar kızlar
Sabah namazını kılanlar kimler?
Ben kıldım.
Oh maşallah bıdığa annesini uyandırmayı biliyor:)Kalktım canım şükürler olsun kızım sabah 7 de başucuma geldi anne yanıma geeelll diyortam da o sırada alarm çaldı miss kıldım şükürler olsun Allahıma
Maşallah canım, okuyalım tabiki.Bende kıldım çok şükür
Peygamber Efendimiz her sabah namazının arkasından şu duayı yaparmış bende hep okumaya çalışırımm sizede hatırlatmak istedim
Allahümme innî es’elüke ilmen nâfian ve rızkan tayyiben ve amelen mütekabbelen
Ey Allahım, Senden yararlı ilim güzel (helal) rızık ve makbul amel dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?