- 8 Şubat 2009
- 1.315
- 1.864
- 333
- 50
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Allah kabul etsinYıldız yükseltme için her birinden 71 er kere
Fatiha, Ayet-el Kürsi, İhlas, Felak ve Nas surelerini okudum.
1 Yasin okudum.
Allah kabul etsinaksama ben de yıldız yükseltmek için bunları okuyayım ss almıştım dualari
aynen çok güzel olur. kaç gundur devam ediyorsunBen de 2 gün daha okumayı düşünüyorum..
Güzel etkileri ve değişimler olursa birbirimizle paylaşalım buradan..
aynen çok güzel olur. kaç gundur devam ediyorsun
ben de başlayayım beraber devam ederizBugün ilk gündü.
Aminnn canim Allah razı olsun Allah bizi Kuran ve namazsız bırakmasın inşallahAllah dünyayı isteyene dünyayı, ahireti isteyene ahiret güzelliği verir, şeytan ve nefislerinize aldanmayın inşaallah Rabbim sabit kılsın ayaklarınızı kardeşlerim birbirinize dua edin ki Allah daha çok yardım etsin içlerinize Allah, namaz, kuran, sevgisi versin daha çok versin rabbim. Niyetiniz çok güzel daim olsun kardeşlerim
Allah kabul etsin inşallah1 günlük gecmiş kaza namazı kılındı..
Amin canım benim rabbimin büyük cezası değil midir secdesine gidememek rabbim hepimize layıkıyla nasip etsnAminnn canim Allah razı olsun Allah bizi Kuran ve namazsız bırakmasın inşallah
Allah ibadetin çok olanını deil devamlı olanını sever 1 sayfa okusanda hergün oku3 yasin de okudum
şimdi dualar ve esmalar yaparım aksama Daha yasin okumam sanırım yarın yine 5 tane okumayı düşünüyorum
namaz kilmayinca bomboş gibi hissediyorum mesela her şeyin iyi olsun ama o bosluk yarimlik hissi oluyor.. hep kılmayı nasip etsin Allah inşallah gerçekten namazlarim hep düzenli olsun istiyorumAmin canım benim rabbimin büyük cezası değil midir secdesine gidememek rabbim hepimize layıkıyla nasip etsn
ben yolculuğa cikicam gidene kadar her gün 5 tane okuma hedefim var onu tamamlamadan rahat edemiyorum bazen fazla da oluyor okumak isteyesim gelince... ama tabi en makbul olanı devamlı olan ibadetAllah ibadetin çok olanını deil devamlı olanını sever 1 sayfa okusanda hergün oku
Allah yardımcınız olsun bn mesela kapalıydm ama modern kapalı hiç güzel deildi. Sonrasında namaza başladm sonra içim rahat etmedi etek giymeye başladm yine rahat edemedm ferace giydim, sonra başörtümü belime kadar büyük olanını taktm yok yine olmadı dedm çarşafa girdm =) o kadar huzurluyumki anlatamam bu anlattklarm 1.5 yıl içinde oldunamaz kilmayinca bomboş gibi hissediyorum mesela her şeyin iyi olsun ama o bosluk yarimlik hissi oluyor.. hep kılmayı nasip etsin Allah inşallah gerçekten namazlarim hep düzenli olsun istiyorum
hadi hayırlı güzel haberlerle gel inşallahKızlar namazlara devam çok şükür.yarin transferim var çok heyecanliyim. Şu yıldız yükseltme olayını anlatır misiniz bende yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?