- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi aypare ackerman
Sağol cnm Allah kabul etsingecmis olsun canım Allah kabul etsin bende de bir bas agrisi var zorlaya zorlaya kildim dun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol cnm Allah kabul etsingecmis olsun canım Allah kabul etsin bende de bir bas agrisi var zorlaya zorlaya kildim dun
amin cumlemizin insallahSağol cnm Allah kabul etsin
Maşallah ne güzel cnm Rabbim devamlı kılsın bende kaza namazlarına basladım zorlanıyorum biraz sen nasıl bir yol izliyorsun. Ben biraz sabah kazalara ağırlık vereyim dedim daha cabuk biter motıve olurum düşüncesiyleKızlar selamlar epeydir gelemedim kusura bakmayın. Namazlara devam şükür kuranda okuyorum bu ramazan çok verimli geçiyor.bende kaza namazlarımı bir progmla takip ediyorum.
Ben ilk etapta kazalara çok yüklendim ama çok yıprandım. Vakit namazlarini bile kılamayacak hale geldim.suan diyelimki öğle vakti. Önce öğle namazını kılıyorum bir önceki vakit sabah kazası bir sonraki vakit ikindi kazası. Bu şekilde güzel bir ritim oldu çok da verimli oluyorMaşallah ne güzel cnm Rabbim devamlı kılsın bende kaza namazlarına basladım zorlanıyorum biraz sen nasıl bir yol izliyorsun. Ben biraz sabah kazalara ağırlık vereyim dedim daha cabuk biter motıve olurum düşüncesiyle
Hmm anladım cnm haklısın zaten onemli olan süreklilikBen ilk etapta kazalara çok yüklendim ama çok yıprandım. Vakit namazlarini bile kılamayacak hale geldim.suan diyelimki öğle vakti. Önce öğle namazını kılıyorum bir önceki vakit sabah kazası bir sonraki vakit ikindi kazası. Bu şekilde güzel bir ritim oldu çok da verimli oluyor
hangi program bu acabaKızlar selamlar epeydir gelemedim kusura bakmayın. Namazlara devam şükür kuranda okuyorum bu ramazan çok verimli geçiyor.bende kaza namazlarımı bir progmla takip ediyorum.
Kaza namazı takip diye bir uygulama canimhangi program bu acaba
Hemen uçuyorumNe güzel bir topik Allah hepimize namazlarımızda devamlılık nasip etsin inşallah. Ramazan ayından sonra Kuran-ı Kerim okumalarına devam etmek isteyenler var ise bu topiğe bekleriz. ☺
HAFTADA 1 KURAN-I KERİM HATİM OKUMASI GRUBU
Merhaba kızlar. Ramazan boyunca Kuran-ı Kerim okumak ayrı bir önem taşıyor, biliyorsunuz. Bizler de elimizden geldiğince cüzlerimizi okuyup hatimlerimizi yapmaya çalışıyoruz. Ancak Ramazan ayı bitince Kuranı Kerim’ler rafa kalkıyor ve maalesef ki bir türlü okumaya vakit bulamadığımız zamanlar...www.kadinlarkulubu.com
Ben regl oldum cnm sonra bomba gibi dönücem inşallah senNamazlara devam mii :))
Ben devam ediyorum canim ama regl yakinBen regl oldum cnm sonra bomba gibi dönücem inşallah sen
Bende şu sıra sabaha kalkamıyorum sonradan kılıyorum yaMaşallah ne güzel topik....
Bende çok şükür kılıyorum ama sabah namazlarım gidiyodu ramazanda sahura kadar uyumadığım için sabah namazlarımı kılabildim inşAllah ramazandan sonra da devam ederim
Oluyor bazen oyle erken yatarsan kalkarsın cnm ya da alarm kur bende en sıkıntılı sabah namazı ramazan olduğu için güzel kılıyordum artık bundan sonrası mühimBen devam ediyorum canim ama regl yakin
Bende şu sıra sabaha kalkamıyorum sonradan kılıyorum ya
Sanki kendimde bile olmuyorum bazen duymuyorum alarmı uykum nasıl derindeOluyor bazen oyle erken yatarsan kalkarsın cnm ya da alarm kur bende en sıkıntılı sabah namazı ramazan olduğu için güzel kılıyordum artık bundan sonrası mühim
O zaman sabah uyanır uyanmaz da kılabilirsin 11 e kadar falan sünnetle kılınır ben oyle yapıyorum bazen cnm öğlen olursa kazaya kalıyoSanki kendimde bile olmuyorum bazen duymuyorum alarmı uykum nasıl derinde