- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi aypare ackerman
Bende regl oldum bitince devam inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sen sadehayatmissinnprofil değişince tanıyamadım ya seni benNamazlar ne alemde kızlar ben reglden dönüş yaptım devam inşallah
Kaktüsler koydum fotoyaKız sen sadehayatmissinnprofil değişince tanıyamadım ya seni ben
Güzel olmuşKaktüsler koydum fotoya
Sağol kuzum doğayı cok seviyorum bol bol domates soğan sarımsak biber sebzeler ekerim keske bahcem olsa daha neler ekerimGüzel olmuş
Ay bende yaSağol kuzum doğayı cok seviyorum bol bol domates soğan sarımsak biber sebzeler ekerim keske bahcem olsa daha neler ekerim
Kesinlikle katılıyorum namazı başlayınca zaten bırakmaya kıyamıyorsunuz o sizin herseyiniz oluyor ona sarılıyorsunuz..Namaz konusunda şunu belirtmek ıstiyorum arkadaşlar . Eğer hep yarın başlarım diyorsanız o yarın hiç gelmez bilesiniz. Illa sabahtan başlanacak diye kendinizi sartlandirmayin. Bugün başlayın gerekirse yatsidan başlayın.
Bir vakit geçti diye pes etmeyin diğer vakiti kılın. Bazen illa 5 vakit kılacam diye düşünürken hiç kilmazken buluruz kendimizi. O yüzden elinizden geldiği kadarıyla kılın. Sonra vücut ona öyle bir alisacak ki su ihtiyacı gibi vakit olduğunda ayakların kendiliğinden gidecek abdest almaya.
Masallah cnm Allah daim etsin cok isterdim ama kazalarım var maalesef inşallah biter de katılırım ilerdeBen de ilişeyim şuraya bir yere Ramazan’dan beri teheccüde devam etmeye çalışıyorum ben de Allah nasip ederse. Teheccüd arkadaşım olmak isteyen çıkar mı acaba?
Hoşgeldin Allah kabul etsin canım ben katılmak isterimBen de ilişeyim şuraya bir yere Ramazan’dan beri teheccüde devam etmeye çalışıyorum ben de Allah nasip ederse. Teheccüd arkadaşım olmak isteyen çıkar mı acaba?
Allah daim olsun inşallah çok sevindimArefe gününden beri aksatmadan beş vakit kılıyorum çok huzurlu hissediyorum Çok fazla tüm surelere hakim değilim bildiğim 5 sure var sırayla onları okuyorum ama bir yandan yeni sureler de öğrenmeye çalışıyorum