- 13 Eylül 2020
- 194
- 75
- 28
- 35
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Rabbim kabul ve makbul eylesin nasio edene şükürler olsunben yolculuğa cikicam gidene kadar her gün 5 tane okuma hedefim var onu tamamlamadan rahat edemiyorum bazen fazla da oluyor okumak isteyesim gelince... ama tabi en makbul olanı devamlı olan ibadet
Allah kabul etsin inşaAllahAllah yardımcınız olsun bn mesela kapalıydm ama modern kapalı hiç güzel deildi. Sonrasında namaza başladm sonra içim rahat etmedi etek giymeye başladm yine rahat edemedm ferace giydim, sonra başörtümü belime kadar büyük olanını taktm yok yine olmadı dedm çarşafa girdm =) o kadar huzurluyumki anlatamam bu anlattklarm 1.5 yıl içinde oldu
aminn canim çok teşekkür ederimRabbim kabul ve makbul eylesin nasio edene şükürler olsun
Hay maşallah ayparemöğle ve ikindi kilindi
bugün toplamda 10 kadar yasin okudum
Bende şimdi okuyacağım.yıldızim çok düşük vera sürekli nazar değer banaYıldız yükseltme için her birinden 71 er kere
Fatiha, Ayet-el Kürsi, İhlas, Felak ve Nas surelerini okudum.
Benim de öyle.. olacak işlerim bozuluyor son anda...yarim kalıyor...tekrar başa sarıyor.. bereket az vs.Bende şimdi okuyacağım.yıldızim çok düşük vera sürekli nazar değer bana
Ne kadar süre okumak lazımBenim de öyle.. olacak işlerim bozuluyor son anda...yarim kalıyor...tekrar başa sarıyor.. bereket az vs.
3 gün üst üste diyorNe kadar süre okumak lazım
Hayırlı olsun inşallah cnm. Bende yarın başlayacağım inşallahNamaza düzenli olarak başlamak için bu günlüğü açıyorum.
Sürekli başlıyorum düzenli kılıyorum,fakat bir müddet sonra ne yazık ki bırakıyorum. Yanımda benimle beraber bir arkadas olursa eminim ki birbirimizi uyararak devamlılık sağlayabiliriz.
Haydi bismillah
neden yarın canim regl falan mı yoksa kendi isteği n mi? bence direkt vakit namazdan baslaHayırlı olsun inşallah cnm. Bende yarın başlayacağım inşallah
hayırlı haberlerle gel inşallah Allah kabul etsin dua ettim bugün sana :)Transferim çok güzel gecti bu arada hastanede
3.000adet kelimei tevhid
30 adet tefriciye
Sayısız ya varis çektim.
Allah razı olsun canım. O güzel yüreğinden öperimhayırlı haberlerle gel inşallah Allah kabul etsin dua ettim bugün sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?