ara vermeyinc e unutulmuyor canım ben çok ara verdim sonra unuttum dye yasinin falan hep arapçanın türkçesini okudum bu sefer iyice unuttum ama inşallah arapçayı öğrenirim güzelce bidahada asla unutmamCanım bende bilgisayar değilde youtube dan flasima indirdim televizyon dan takip ediyorum. Maalesef esim bilmiyor öğretecek dinleyecek kimse yok yanımda. Çalış inşallah niye olmasin .önemli olan ara vermemek günde bir sayfa ya da iki satır okusan yine unutmazsın bence .
tek başına uğraşman ne güzel Allah yardımcın olsun canım yaa böyle sizin gbi insanları tanımak ne güzel keşke aynı şehirde olsakta böyle toplanıp öğrensek okusak ne güzelolurdu
Ay inşallah tatlım ya türkçeden okuma anlamı bozuyo diyorlar .birbirimize dua edelim vazgeçmeyelim:))))ara vermeyinc e unutulmuyor canım ben çok ara verdim sonra unuttum dye yasinin falan hep arapçanın türkçesini okudum bu sefer iyice unuttum ama inşallah arapçayı öğrenirim güzelce bidahada asla unutmam
Günaydın kuzucmmm vazgeçmeyelim tabiki ben akşam yine okudum bundan sonra hergün en az 1 sayfa bile olsa okuycammAy inşallah tatlım ya türkçeden okuma anlamı bozuyo diyorlar .birbirimize dua edelim vazgeçmeyelim:))))
canım benimmm senin adına çok sevindim annenide çokk takdir ettim Rabbim bizede nasip etsin öyle annen olduğu için çok şanslısın :) Nefsine sakın yenilme canım namazsız müslüman olmaz bu açık ve net hee çoğu insan bunu inkar ediyor kalbim temiz yardımseverim vs. vs. ama namaz kesin emir dinimizde en özenli şekile itina ile kılmalıyız eğer Allaha inanıyoruz diyorsak bunu 5 vakit namazımızı kılmak zorundayız. kendimizi avutmamalıyız içim temiz diyerek.merhaba
namaz günlüğü topiğin hayırlı olsun inşallah devami gelsin.:)
bu topikte ilgimi çeken namaz takipleridir.
bende bayadir kılmiyordum annem kıl namazini orkide deyip duruyordu. benim annem imanli dindar bir insandi çok şükür kurani oku namazi kılardi. 20 seneden fazla hiç kaçirmadan kılıyor.
bende kılsam yarin kılarim yok ertesi gün kılarim diyordum ..şeytan beni namaza başlamami engelliyordu. biliyordum şeytan insan düşmanidir. kötü yola kaptıtan şeytandir. gittim abdestimi aldim sabah.
çok şükür kıldım namazimi.. üstümü giyindim çiktim evden işe.
Allahım diye dua ediyorum Namaz kılmaya daim eyle dedim. sürekli kılmak ve kendimi namaza alıştırmak istiyorum.
anneme uymuyordum çok israr edip duruyordu kıl namazini diye.canım benimmm senin adına çok sevindim annenide çokk takdir ettim Rabbim bizede nasip etsin öyle annen olduğu için çok şanslısın :) Nefsine sakın yenilme canım namazsız müslüman olmaz bu açık ve net hee çoğu insan bunu inkar ediyor kalbim temiz yardımseverim vs. vs. ama namaz kesin emir dinimizde en özenli şekile itina ile kılmalıyız eğer Allaha inanıyoruz diyorsak bunu 5 vakit namazımızı kılmak zorundayız. kendimizi avutmamalıyız içim temiz diyerek.
ene sus ey nefsim bu kitabı sana öneririm canım... Her namazında dua et Rabbim beni namaz kılanlardan eyle nefsime uydurma dıye canımanneme uymuyordum çok israr edip duruyordu kıl namazini diye.
bi başladi mi artık birakmak istemiyorum Allah namazlarimi daim eylesin inş.
Inşallah canım çok sevindim Allah daim etsinGünaydın kuzucmmm vazgeçmeyelim tabiki ben akşam yine okudum bundan sonra hergün en az 1 sayfa bile olsa okuycamm
hepimizin canım benimInşallah canım çok sevindim Allah daim etsin
Amin canım aminnn... Bende öyleyim sabah namazlarına daha titiz olmalıyım bir gün kalkıp diğer gün kalkamıyorum uykuma nefsime yeniliyorum bazen alarmı ble duymuyorum eşim kalkarsa o kaldırıyor ben kalkrsam onu kaldırıyorum :) diğer vakitler çok rahat düzgünce kılıyorum.. inşallah hiç aksatmadan sabah namazınada kalkmak nasip olur..Sayfani çok beğendim canım bende yorum yaparım denk geldigimde. Bende namazlarını kılıyorum ama sabah namazlarına kalkamıyorum bazen . Bu da beni üzüyor ama yinede diğer namazlarını kılıyorum sabah namazı içinde ne zaman kalkarsam o zaman kılıyorum hiç kılmamaktan iyidir diye . Bazende sürekli kalkıyorum bı sure hiç aksatmadan sabah namazına kalkıyorum . Rabbim her daim namaz kılanlardan eylesin inşallah
Günaydın canım hayırlı sabahlar :)günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
Amin Allah hepimizden razı olsun hoşgeldin canım :)Öncelikle Merhaba ..
böyle bir konuya denk geldiğim için çok şanslıyım bende kılmak isteyipte hep aksatanlardanım biraz kılıyorsam sonra borakıyorum
konu için de sana çook teşekkür ederim allah razı olsun
Günaydın kızlarrr mutlu hayırlı bereketli afiyetli günler :)
Namazlar nasıl gidiyor
günlük çektiğiniz zikirler varmı
Benim sabah namazı hariç diğer vakitler hiç aksatılmıyor.
sabah namazına ayrı bir özen göstermem gerek
zikir olarakta ben "ya fettah ve ya vedud" zikri en çok çektiğim zikirlerden özellikle "ya fettah" her derde deva
Öncelikle Merhaba ..
böyle bir konuya denk geldiğim için çok şanslıyım bende kılmak isteyipte hep aksatanlardanım biraz kılıyorsam sonra borakıyorum
konu için de sana çook teşekkür ederim allah razı olsun
namaza başlayalı üçnücü günüm.. bu konu gördüğümde etkilendim H.E adli üyenin gönderdiği videoyu izledim çok etkilendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?