Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
iyi haftalar canımmgünaydın iyi haftaların olsun
hafta sonu hiç aksatılmadan namazlarım kılındı
çok güzel çok sevindim Allah kabul etsin canım
iyi haftalar canımm
çok güzel çok sevindim Allah kabul etsin canım
amin canm cümlemizin inş
birde kuranı şöle en güzel şekilde okumayı öğrenirsemm değmeyin keyfimeee
- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
bende onu çok istıyorum çalıştığımız için çok vaktim yok nasıl çözücem blmıyorum ama çözmem lazımamin canm cümlemizin inş
birde kuranı şöle en güzel şekilde okumayı öğrenirsemm değmeyin keyfimeee
bende onu çok istıyorum çalıştığımız için çok vaktim yok nasıl çözücem blmıyorum ama çözmem lazım
bende kaçtane kursa yazıldım haftasonu kursu ama yeterli sayı olmadığı için açılmadı ben de ınternetten çalışırak öğrendim biraz da babam gösterdiii tabi öle sular seler gibi değil ama zamanla olacak inş.
- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Sende bize takıl canım yasemin de bende evde calisiyoruz hatta elif diye bir arkadaş daha vardıbende onu çok istıyorum çalıştığımız için çok vaktim yok nasıl çözücem blmıyorum ama çözmem lazım
- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
nasıl olucak canım o tabiki katılırımSende bize takıl canım yasemin de bende evde calisiyoruz hatta elif diye bir arkadaş daha vardı
- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
ya benim eşim biliyor çok güzel okuyor ama tabi o öğretince disiplınli olmuyor ama kursa flan gıtsem disiplinli olur dye düşünüyorumbende kaçtane kursa yazıldım haftasonu kursu ama yeterli sayı olmadığı için açılmadı ben de ınternetten çalışırak öğrendim biraz da babam gösterdiii tabi öle sular seler gibi değil ama zamanla olacak inş.
ya benim eşim biliyor çok güzel okuyor ama tabi o öğretince disiplınli olmuyor ama kursa flan gıtsem disiplinli olur dye düşünüyorum
tabiki kurs önemli fakat çalıştığımız için burda özellikle hafta sonu kursu yok bende kendim youtube videolar izleyerek öğrendim biraz da babam çalıştırdı anlıcan tevcidli öğrenmeyi çok istedim fakat olmadı birdahaki sezon kurs yine açılsın yine kayıt olurummm ufakta olsa bir yerden başla bak eşin ne güzel biliyorrr o gösterir sen yeterki niyet et
- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
tabiki canım bende bliyorum okuyorum ama tecvidli deil çat pat önceden ne güzel okuyordum insan bildiği şeyi unuturmu ahh kendime çok kızıyorummtabiki kurs önemli fakat çalıştığımız için burda özellikle hafta sonu kursu yok bende kendim youtube videolar izleyerek öğrendim biraz da babam çalıştırdı anlıcan tevcidli öğrenmeyi çok istedim fakat olmadı birdahaki sezon kurs yine açılsın yine kayıt olurummm ufakta olsa bir yerden başla bak eşin ne güzel biliyorrr o gösterir sen yeterki niyet et
tabiki canım bende bliyorum okuyorum ama tecvidli deil çat pat önceden ne güzel okuyordum insan bildiği şeyi unuturmu ahh kendime çok kızıyorumm
NEYSE öle düşünme zararın neresinden dönersek kardır demık ki bizimde vaktimiz şimdi imiş
- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-kerim-ogrenmek.1091629/page-13#post-57668560nasıl olucak canım o tabiki katılırım
Konu açtım canım ben bu konuyla ilgili kendi yöntemlerimizle evde çalışıyoruz bir incele istersen epey yol katettik olmaz deme bak :)))))
- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
canım evde bilgisayraım yok malesef internette yok akşam baya okudum harflari bliyorum tek sorunum uzatmalar ve duraklar birde harflerin ağızdan çıkış yeri bunlarıda eşim okudukça öğrenceksiin dedi her aksam bana okucaksın sen okudukça pekişcek dedi inşallah bu şekilde çözücem çok özeniyorum mevludlerde okuyolar ya onlar gbi okumayahttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...-kerim-ogrenmek.1091629/page-13#post-57668560
Konu açtım canım ben bu konuyla ilgili kendi yöntemlerimizle evde çalışıyoruz bir incele istersen epey yol katettik olmaz deme bak :)))))
- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
merhaba
namaz günlüğü topiğin hayırlı olsun inşallah devami gelsin.:)
bu topikte ilgimi çeken namaz takipleridir.
bende bayadir kılmiyordum annem kıl namazini orkide deyip duruyordu. benim annem imanli dindar bir insandi çok şükür kurani oku namazi kılardi. 20 seneden fazla hiç kaçirmadan kılıyor.
bende kılsam yarin kılarim yok ertesi gün kılarim diyordum ..şeytan beni namaza başlamami engelliyordu. biliyordum şeytan insan düşmanidir. kötü yola kaptıtan şeytandir. gittim abdestimi aldim sabah.
çok şükür kıldım namazimi.. üstümü giyindim çiktim evden işe.
Allahım diye dua ediyorum Namaz kılmaya daim eyle dedim. sürekli kılmak ve kendimi namaza alıştırmak istiyorum.
namaz günlüğü topiğin hayırlı olsun inşallah devami gelsin.:)
bu topikte ilgimi çeken namaz takipleridir.
bende bayadir kılmiyordum annem kıl namazini orkide deyip duruyordu. benim annem imanli dindar bir insandi çok şükür kurani oku namazi kılardi. 20 seneden fazla hiç kaçirmadan kılıyor.
bende kılsam yarin kılarim yok ertesi gün kılarim diyordum ..şeytan beni namaza başlamami engelliyordu. biliyordum şeytan insan düşmanidir. kötü yola kaptıtan şeytandir. gittim abdestimi aldim sabah.
çok şükür kıldım namazimi.. üstümü giyindim çiktim evden işe.
Allahım diye dua ediyorum Namaz kılmaya daim eyle dedim. sürekli kılmak ve kendimi namaza alıştırmak istiyorum.
günaydın kızlar namazlarım dğnden bugüne tam çok şükür :)
Akşam kuran okudum eşim takip etti baya baya okudum unutmamışım sadece uzatmaları durakları daha çok öğrenmem gerek :)
oo çok güzell bende durk ve uzatmaları yapamıyorum
bende youte hoca okuyor kulakla dinliyorum bende ona göre okumaya çalışıyorumm
bugun çalışmam lazımm 2 gündür çalışmıyorum
namazlarım çok şükürr kıldımmm
- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
canım ben hocaları takip edemıyorum kaçıyorr :) birde kendim okumadan öğreneymiorum dilimin alışması lazım sende öyle yap hocayı dinledikten sonra özellikle sesli sekilde kendinde oku :)oo çok güzell bende durk ve uzatmaları yapamıyorum
bende youte hoca okuyor kulakla dinliyorum bende ona göre okumaya çalışıyorumm
bugun çalışmam lazımm 2 gündür çalışmıyorum
namazlarım çok şükürr kıldımmm
canım ben hocaları takip edemıyorum kaçıyorr :) birde kendim okumadan öğreneymiorum dilimin alışması lazım sende öyle yap hocayı dinledikten sonra özellikle sesli sekilde kendinde oku :)
öyle yapıyorumm ee errafta öğretecek kimse olmayınca kendi kendime birşeyler yapmaya çalışıyorum
şimdi burda 30 kadar çalıştımmm
çok şükürrr
- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Canım bende bilgisayar değilde youtube dan flasima indirdim televizyon dan takip ediyorum. Maalesef esim bilmiyor öğretecek dinleyecek kimse yok yanımda. Çalış inşallah niye olmasin .önemli olan ara vermemek günde bir sayfa ya da iki satır okusan yine unutmazsın bence .canım evde bilgisayraım yok malesef internette yok akşam baya okudum harflari bliyorum tek sorunum uzatmalar ve duraklar birde harflerin ağızdan çıkış yeri bunlarıda eşim okudukça öğrenceksiin dedi her aksam bana okucaksın sen okudukça pekişcek dedi inşallah bu şekilde çözücem çok özeniyorum mevludlerde okuyolar ya onlar gbi okumaya
- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
tek başına uğraşman ne güzel Allah yardımcın olsun canım yaa böyle sizin gbi insanları tanımak ne güzel keşke aynı şehirde olsakta böyle toplanıp öğrensek okusak ne güzelolurduöyle yapıyorumm ee errafta öğretecek kimse olmayınca kendi kendime birşeyler yapmaya çalışıyorum
şimdi burda 30 kadar çalıştımmm
çok şükürrr