Sürekli başlarım inşallah deyip geçiştiriyoruz yarına çıkmaya garantimiz yokken, neyi bekliyoruz hiç anlamıyorum bu sefer kararlılığım kesin canım hatta bak bir kitap önereyim sana "ene sus ey nefsim" bunu okumanı tavsiye ederim Rabbim inşallah sana da nasip eder :)Ya ne guzel Allah daim etsin insAllah. Bende baslayip baslayip birakanlardanim.
nekdar güzel Allah kabul etsin inşallah :)1 sene öncesine kadar bende aynı sizin gibiydim .
1 sene sonunda eşimin bana izlettiği bir videodan etkilenip başladım .
Rabbime hamd olsun . Ne olursa olsun o gunden sonra namazlarımı kıldım
Allahım namazlarımızı kabul etsın .
Sürekli başlarım inşallah deyip geçiştiriyoruz yarına çıkmaya garantimiz yokken, neyi bekliyoruz hiç anlamıyorum bu sefer kararlılığım kesin canım hatta bak bir kitap önereyim sana "ene sus ey nefsim" bunu okumanı tavsiye ederim Rabbim inşallah sana da nasip eder :)
Eğer başlarsan lütfen buraya yaz bakarsın konuyu okuyan kardeşlerimize örnek olur namaza başlamalarına vesile oluruzAmin canim. Kitabi okuyacagim tesekkur ederim canim. Bende insAllah yeniden baslarim birakmam.
nekdar güzel Allah kabul etsin inşallah :)
video youtubede fln varsa banada söyleyebilir misin etkileyici her öneriye açığım
Hemen izliyorum Allah razı olsun canım
Alt yazılı ben çok etkılendım . Umarım sende de işe yarar
ba-yıl-dımmm canım gerçekten çok güzel bir video
Allah razi olsun senden Çok güzel gercekten
Allah razi olsun senden Çok güzel gercekten
Ben bu konuda çok muzdaribim hep aksiyor bazen kendimden nefret ediyorum namaz kılınca dia ederken utaniyorm kilmadigim namazlar için bende katılmak isteri.m insallah devamıza gelirMerhaba Arkadaşlar,
Bu konuyu bir türlü devamını getiremediğim, her seferinde başlayıp bıraktığım namazımı devam ettirebilmek adına açıyorum. Namazlarımı kıldıkça buraya bildiricem katılmak isteyen olursa seve seve sayfama beklerim :)
Ben buraya yazdıkça daha çok teşvik olucam, belki bir arkadaşımız bu sayfadan etkilenip namaza başlar ozaman ne mutlu bana :) Haydi Bismillah
Bugün: sabah ve Öğle namazı kılındı
100 kere: La ilahe illallah
100 kere: Allah
100 kere: elhamdulillah
zikirleri çekildi.
Hoşgeldin canım sürekli videolar izle kitap oku cennet analarımızın hayatlarınıu oku bu konuda nurdan damla hz. hatıce hz.fatıma hz. Aişe bu kitapları öneririm sana ben okumayı bırakınca imanım zayıflıyor birde güzel ortamlarda bulun konuştuğun kelimeye bulunduğun ortama yediğine içtiğine dikkat et bunlar bozulunca iman zayıflıyor namazda kalıyor. Sürekli kitap oku sohbet videoları izle kalp gözünü açık tut zikir çek bunlar olunca namaz vaktini heycanla bekliyorsun zatenBen bu konuda çok muzdaribim hep aksiyor bazen kendimden nefret ediyorum namaz kılınca dia ederken utaniyorm kilmadigim namazlar için bende katılmak isteri.m insallah devamıza gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?