Cumamız mübarek olsun şimdiden inşallah bugün namazlarımi aksatmadan kıldım 9 tane öğle namazı kazası kıldım yarın cuma sohbetimiz var
Allah kabul etsin canımm cuma sohpeti neredeCumamız mübarek olsun şimdiden inşallah bugün namazlarımi aksatmadan kıldım 9 tane öğle namazı kazası kıldım yarın cuma sohbetimiz var
Rabbim devamınıda getirsin canım benimnamaza başlayalı üçnücü günüm.. bu konu gördüğümde etkilendim H.E adli üyenin gönderdiği videoyu izledim çok etkilendim
Bı yerden başlamak lazım dedim ve hesapladim kılıyorum elimden geldiğince sabah kazaları bitti şimdi öğlen kaza namazlarına geçtim daha sonra ikindi diye devam edeceğim nasip olursagünaydın hayırlı cumalarınız olsunnnn
ay ne güsel kazaları kılman bende hesaplasam başlsam ne güsel olurrrr
Hemen evimin yanında Süleymancilarin hocaları geliyor önce tesbih namazı kiliyoruz sonra bı cuz okuyor hoca biz takip ediyoruz sonra Yasin Tebareke amme Duhan cuma kıyamet süreleri okunuyor bı hafta fetih bı hafta vakıa bı hafta rahman olarak da ekleme yapıyoruz biraz sohbet anlatiliyor cuma selasi okunurken eve geliyorum tesbih namazı kılındığı için gitmek çok istiyorum çünkü evde vakit namazlarını kılmak zor geliyor toplu olunca tesbih namazını kılmak daha kolay geliyor ne bilim evdeyim çalışmıyorum diye gidiyorumAllah kabul etsin canımm cuma sohpeti nerede
Hemen evimin yanında Süleymancilarin hocaları geliyor önce tesbih namazı kiliyoruz sonra bı cuz okuyor hoca biz takip ediyoruz sonra Yasin Tebareke amme Duhan cuma kıyamet süreleri okunuyor bı hafta fetih bı hafta vakıa bı hafta rahman olarak da ekleme yapıyoruz biraz sohbet anlatiliyor cuma selasi okunurken eve geliyorum tesbih namazı kılındığı için gitmek çok istiyorum çünkü evde vakit namazlarını kılmak zor geliyor toplu olunca tesbih namazını kılmak daha kolay geliyor ne bilim evdeyim çalışmıyorum diye gidiyorum
Bı yerden başlamak lazım dedim ve hesapladim kılıyorum elimden geldiğince sabah kazaları bitti şimdi öğlen kaza namazlarına geçtim daha sonra ikindi diye devam edeceğim nasip olursa
Aynen canım öyle bazen çalışmak istiyorum sigortam için bazende ölümlü dünya boşver diyorum öyle yuvarlanıp gidiyoruzALLAH kabul etsin canım
bazen evde olmanın faydaları değil mii
evet bir yerden başlamak lazımmmmm
Allah kabul etsinHemen evimin yanında Süleymancilarin hocaları geliyor önce tesbih namazı kiliyoruz sonra bı cuz okuyor hoca biz takip ediyoruz sonra Yasin Tebareke amme Duhan cuma kıyamet süreleri okunuyor bı hafta fetih bı hafta vakıa bı hafta rahman olarak da ekleme yapıyoruz biraz sohbet anlatiliyor cuma selasi okunurken eve geliyorum tesbih namazı kılındığı için gitmek çok istiyorum çünkü evde vakit namazlarını kılmak zor geliyor toplu olunca tesbih namazını kılmak daha kolay geliyor ne bilim evdeyim çalışmıyorum diye gidiyorum
seyi anlayamadim seccadede namaz kilmak olan cumleyi narli sağ demek.HERKESE HAYIRLI CUMALAR KIZLAR BENDE SU LANET VESVESELERDEN ARINMAK ISTIYORM 1 HAFTADIR HASTAYDIM (REGL)DUN BANYO YAPTIM SUKUR NAMAZ IÇIN NIYETLENDIM AMA SABAH ALARM CALMADI KALKALAMDIM SIMDI ÇOCUKLARI OKULA BIRAKIP GELIP ISLERIM ÇOK AMA ONCELIKLE HEMEN ABDEST ALIP ÖĞLE NAMAZI VE SABAHIN KAZASSINI KILICAM ARDINDAN YASIN SURESI OKURUM ISLERE GIRISIRIM ARTIK ŞÖYLE BI SORUNUM VAR ÖNCE ISLERI BITIREYIM NAMAZ KILAR OTURURUM AMA ÇOK YANLIŞ OLDUĞUNU BILIYORUM BUNU YENECEGIM ALLAHIN IZNI ILE RABBİM YOLUNDAN AYIRMASJN KIMSEYI BI YERDE OKUMUŞTUM BU DÜNYADA YUMUŞAK SECCADEDE NAMAZ KILMAYANLAR OBUR DÜNYADA NARLI SAĞ ÜSTÜNDE KILACAKLAR DIYE RABBİM AFFETSIN HALA GEC KALMIS SAYILMAYIZ SAVAHA ÇIKTIK HAMD OLSUN nefes alıyoruz şükürler olsn
Evet orada da var ama ben pek TV izlemiyorum açınca da saçma sapan programlara takılıyorum bı ara takip ediyordum her gün 3 te cuz okunuyordu Allah kabul eder inşallahAllah kabul etsin
Bende diyanet tv takip ediyorum.
Cok guzel sohbetler dini bilgiler var
Hergun dua cûz okunuyor.
Amin..Evet orada da var ama ben pek TV izlemiyorum açınca da saçma sapan programlara takılıyorum bı ara takip ediyordum her gün 3 te cuz okunuyordu Allah kabul eder inşallah
seyi anlayamadim seccadede namaz kilmak olan cumleyi narli sağ demek.
kusura bakmayin öyle gozume takildi merak ettim.
Öncelikle sunu iyi bilmek gerek ki vesvese geliyorsa imaniniz kuvvetlidir.
Yani birseyler var ki vesvese geliyor denir.
Namazı soyle dusunelim Rabbim huzuruna cagiriyor ama onun istedigi kullar gidiyor.
(namaz aski olanlar)
Bak Namaz herkese nasip bile olmuyor diye önce kendimizi bi yönden bi sartlandiralim.
Namaz bana farz kilmam gerek 5dk ayirmanin bahanesi olamaz gibi kendimizi telkin edicez.
Yani ben böyle yaptim.
Elimizi yuzumu yikiyorum zaten sicak suyum akiyor nesine useniyorsun?
surda telf bakacak vaktin var?
tv izliyorsun?
ve diyelim ki vakti gecirdin bunun kazasi bile var?
Niye hala Allahin huzurunda degilsin?
diye diye ben cok ic sesimle konustum.
Namazı kendime ödev gibi edindim.
Sonra tesbih dualarimi
esmalarimi
4444 tefriciyemi.
Her gun 1 sure veya yasin okumayi
Neden okulda ödevimizi yapmayinca nasil rencide edilirdik ya da - alirdik.
odevini yapmayanlar olarak kagida ismimiz yazilir.
ee buradada en yüce yaradan sonsuz rahmet sahibi.
Bize bunu ödev kilmis bizi rencide etmiyor, cezalandirmiyor mu diye bizdeki bu rahatlik.
Ee ama yaziliyor hesap gunu mizan var..
Nasil yuce ki hala sans veriyor bize cezalandirmiyor o an.
Yani böyle dusunup bu bana farz, emir..
1 gunumde toplamda 45dk namaza ayirmisiz cok mu diye dusunup insAllah devamli olarak kilmayi nasip eder Rabbim
Aynen canım öyle bazen çalışmak istiyorum sigortam için bazende ölümlü dünya boşver diyorum öyle yuvarlanıp gidiyoruz
Ne kadar güzel anlatmışsın ağzına sağlık alalh razı olsn kendimi önemli hissettim sever şükür iman kuvvetim var ramazan ayında çok güzeldi her vakit kılardım gece sahura kalkar sabah namazına kadar teheccüd kılardım insallah yine yapicam allahın izni ile narli sac 'di orası evet klavyeden düzgün yazamamışım canmseyi anlayamadim seccadede namaz kilmak olan cumleyi narli sağ demek.
kusura bakmayin öyle gozume takildi merak ettim.
Öncelikle sunu iyi bilmek gerek ki vesvese geliyorsa imaniniz kuvvetlidir.
Yani birseyler var ki vesvese geliyor denir.
Namazı soyle dusunelim Rabbim huzuruna cagiriyor ama onun istedigi kullar gidiyor.
(namaz aski olanlar)
Bak Namaz herkese nasip bile olmuyor diye önce kendimizi bi yönden bi sartlandiralim.
Namaz bana farz kilmam gerek 5dk ayirmanin bahanesi olamaz gibi kendimizi telkin edicez.
Yani ben böyle yaptim.
Elimizi yuzumu yikiyorum zaten sicak suyum akiyor nesine useniyorsun?
surda telf bakacak vaktin var?
tv izliyorsun?
ve diyelim ki vakti gecirdin bunun kazasi bile var?
Niye hala Allahin huzurunda degilsin?
diye diye ben cok ic sesimle konustum.
Namazı kendime ödev gibi edindim.
Sonra tesbih dualarimi
esmalarimi
4444 tefriciyemi.
Her gun 1 sure veya yasin okumayi
Neden okulda ödevimizi yapmayinca nasil rencide edilirdik ya da - alirdik.
odevini yapmayanlar olarak kagida ismimiz yazilir.
ee buradada en yüce yaradan sonsuz rahmet sahibi.
Bize bunu ödev kilmis bizi rencide etmiyor, cezalandirmiyor mu diye bizdeki bu rahatlik.
Ee ama yaziliyor hesap gunu mizan var..
Nasil yuce ki hala sans veriyor bize cezalandirmiyor o an.
Yani böyle dusunup bu bana farz, emir..
1 gunumde toplamda 45dk namaza ayirmisiz cok mu diye dusunup insAllah devamli olarak kilmayi nasip eder Rabbim
ya bişey dicem kaza namazi ilgili dikkatim çektiBı yerden başlamak lazım dedim ve hesapladim kılıyorum elimden geldiğince sabah kazaları bitti şimdi öğlen kaza namazlarına geçtim daha sonra ikindi diye devam edeceğim nasip olursa
Birinin namaz sohbeti videosunda da dinlemistim bu sozleri.Ne kadar güzel anlatmışsın ağzına sağlık alalh razı olsn kendimi önemli hissettim sever şükür iman kuvvetim var ramazan ayında çok güzeldi her vakit kılardım gece sahura kalkar sabah namazına kadar teheccüd kılardım insallah yine yapicam allahın izni ile narli sac 'di orası evet klavyeden düzgün yazamamışım canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?