- 23 Ocak 2019
- 3.067
- 10.312
- 208
- 35
- Konu Sahibi memurhanim
Amin canım sende katıl bizeMasAllah kızlar Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım sende katıl bizeMasAllah kızlar Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin
Teşekkür ederim canım topigin çok güzel zatenAmin canım sende katıl bize
Sagolasın canım. Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah canım. Ben günlük yazmaya calısıyorum belki bazı arkadaşlarıma heves gelir diyeTeşekkür ederim canım topigin çok güzel zaten
Bu arada ben de deneyimledigim bir duayi paylaşmak istiyorum bende sabah namazlarina kalkmakta güçlük cekiyordum sonra su duayi okuyorum her gece yatarken ve niyetimi yapıyorum teheccud namazlarina bile kalkar oldum tabi ben değil Rabbim kaldiriyorAmin canım sende katıl bize
Harikasın canım bencede aktif tutalımSagolasın canım. Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah canım. Ben günlük yazmaya calısıyorum belki bazı arkadaşlarıma heves gelir diye
evet ama burada teşvik amaçlı mesela biri kilamiyorum deyince ona yardım etmeye çalışıyor arkadaş gel beraber kılalım vs gibi yoksa dediğin doğruArkadaşlar öncelikle tartışma yaratmak için söylemiyorum özür dilerim ibadet Allah la kul arasında olur bazen oluyor namazlarimizi vaktinde kilmayip gecire biliyoruz burda bugün kilamadim demek buna bizide şahit etmek doğru değil o senle Allah arasında kalır belki rabbim affeder bilemeyiz ama bizleride buna şahit etmiş oluyorsun senle Allah arasından çıkmış oluyor yanlış düşünüyorsam gerçekten özür dilerim sadece fikrimi paylasmak istedim
Bu aksam deneyeceğim canımBu arada ben de deneyimledigim bir duayi paylaşmak istiyorum bende sabah namazlarina kalkmakta güçlük cekiyordum sonra su duayi okuyorum her gece yatarken ve niyetimi yapıyorum teheccud namazlarina bile kalkar oldum tabi ben değil Rabbim kaldiriyor
Böyle nasil desem o vakit olduğunda o duanin hurmetine sanırım o an uykun ve eringecligin gidiyor
Eki Görüntüle 2741332
Türkçesi ise Allahım senin isminle uyurum senin isminle uyanirim
Niyetimi yapıyorum Allahım sabah namazi/teheccud namazı kalkayom diye sonra bu duayi okuyorum
Rabbim tüm ibadetlerimizi kabul etsin
Dene canım sonucuda yaz olur muBu aksam deneyeceğim canım
Tabiki Allah'a kul arasında ibadetler.ben burda arkadaşları ve kendımı teşvik etmek için yazıyorum dua paylaşıyoruz burda arkadaşlar bana o kadar dua etti kı şukur hamile kaldım. Niyet cok onemli burda canımArkadaşlar öncelikle tartışma yaratmak için söylemiyorum özür dilerim ibadet Allah la kul arasında olur bazen oluyor namazlarimizi vaktinde kilmayip gecire biliyoruz burda bugün kilamadim demek buna bizide şahit etmek doğru değil o senle Allah arasında kalır belki rabbim affeder bilemeyiz ama bizleride buna şahit etmiş oluyorsun senle Allah arasından çıkmış oluyor yanlış düşünüyorsam gerçekten özür dilerim sadece fikrimi paylasmak istedim
Tabi yazarım canımDene canım sonucuda yaz olur mu
Çok sevindim canım mutlaka deneyin ilk önce niyetimi yapıyorum ben teheccud namazına ve sabah namazına beni huzurundan eksik etme Allahım diyorum o dua yi okuyorum turkcesinide soyleyebilirsinHazal attığın duayı bende deneyeceğim. teheccude kalkmayı çok istiyorum
Müminin mümine ettiği dua geri çevrilmez canım ne mutlu sana karşılığını almışsın rabbim bizlerede nasip etsin ins Allah bende tüp bebek tedavisi görüyorum hamilenin duası kabul olur derler sende benim için dua edermisin ismim Gülseren Allah'ım isteyen herkese nasip etsin seninde zamanı geldiğinde sağ salim yavrunu kucağına almayı nasip etsin ins Allah.Tabiki Allah'a kul arasında ibadetler.ben burda arkadaşları ve kendımı teşvik etmek için yazıyorum dua paylaşıyoruz burda arkadaşlar bana o kadar dua etti kı şukur hamile kaldım. Niyet cok onemli burda canım
Bende tüp bebekle hamile kaldım canım.tabiki ederim okuduğun dualar varsa yardım ederim .madde manevi ne kadar zor yasayan bilirMüminin mümine ettiği dua geri çevrilmez canım ne mutlu sana karşılığını almışsın rabbim bizlerede nasip etsin ins Allah bende tüp bebek tedavisi görüyorum hamilenin duası kabul olur derler sende benim için dua edermisin ismim Gülseren Allah'ım isteyen herkese nasip etsin seninde zamanı geldiğinde sağ salim yavrunu kucağına almayı nasip etsin ins Allah.
Sende bizim kervandansin desene 41 tane hurmaya 41 Meryem suresi okuttum canım sabit bir duam yok her zaman hayırlısı neyse o olsun diyorum kuşun bile rizkini veren rabbim bizleride ihmal etmez biliyorum bu ay transferim var 2 tane 3. Gün ebriyom var dondurulmuş onlar transfer edilecek regl bekliyorum Allah nasip ederseBende tüp bebekle hamile kaldım canım.tabiki ederim okuduğun dualar varsa yardım ederim .madde manevi ne kadar zor yasayan bilir
Ben 4444 tefriciye okumuştum sana da öneririm canım.Sende bizim kervandansin desene 41 tane hurmaya 41 Meryem suresi okuttum canım sabit bir duam yok her zaman hayırlısı neyse o olsun diyorum kuşun bile rizkini veren rabbim bizleride ihmal etmez biliyorum bu ay transferim var 2 tane 3. Gün ebriyom var dondurulmuş onlar transfer edilecek regl bekliyorum Allah nasip ederse
Tmm canım bende okuyayım Allah razı olsunBen 4444 tefriciye okumuştum sana da öneririm canım.
Bu aksam deneyeceğim canım
Kızlar naptiniz denediniz miHazal attığın duayı bende deneyeceğim. teheccude kalkmayı çok istiyorum
Ben denedim canım ezan okunurken uyandımKızlar naptiniz denediniz mi