- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #1.941
Kuzum sen bizden daha donanımlı sin maşallah bu konuda.. biz listeyi kuralım sen okumaları yönlendirirsinCanım tilavet secdesi de var içinde çok önemli 58. Ayette yapılıyor onu da onutmayalim.
Regl zamanı yapamıyoruz.ama boşluk olmaması lazım regl olmadan önce sırası gelenleri okuyup bitirmemiz lazım
Bilmeyen arkadaşlar vardır belki.
Birde sayıyı tamamlamış lazım eksik olmaz. Yani 41 gün 41 Meryem suresi.
31 HatayEki Görüntüle 2845973
Kimler uyanık plakaları alalım CANLAR
@ceycey0406 @MimariyeCemoos @Nalin73 @Niloyatospikk @Musekkin. @N u r @Hifaa MssPARE @Minnosmeliss @memurhanim @NilMeSeKer clara @Jacbss @Amazing family @Bidar Sultan @Ayca_06
@renksizgokkusagi @Catlak-kurabiye M Morlale8 @Aktif Lora @COLIN @dut agaci @Zerre @28mn @ASSOSyal @28mnCemoos @golgefeslegeni @Yarimm66 coconatt
Tamam canım bende varım o zamanOlur canım sonuçta süreleri de türkçeden ezberliyoruz
Sen oku mevla sevabını artrirsin
31 Hatayuyanıktım ama sahurda tlfa bakmadığım in şimdi gördüm
Senin önerin ne canım nasıl yapalımGunluk olursa cok uzun surmezmi bir kisi icin
Canım bir üst paylaşıma bak etiket yaptım ama olmamış katılımını bekliyorum31 Hatayuyanıktım ama sahurda tlfa bakmadığım in şimdi gördüm
çok güzel düşünmüşsün
Eki Görüntüle 2846146
Kulun kula ettiği dua kabul olurmuş derler. Peygamber efendimiz (S a v ) günah işlemediğiniz dillerle dua edin buyurmuştur". Ashap: Bize böyle diller lütfet ey Allah'ın Resulü demişler.. Peygamberimizde buyurmuş ki Bazınız Bazısına Dua etsin , çünkü sen onun diliyle kötü söz söylemedin. oda senin dilinle günaha girmedi buyurmuştur. Canlarım
dilerim ki yaptığınız beklediğiniz her iş hayırla sonuçlansin, Gönlünüzden geçen her dua ,istek hayatınıza en kısa sürede dahil olsun.Benimde sizin güzel kaplerinize ihtiyacım var CANLAR sevgili Magnifiaque Cemoos M Morlale8 @Ayca_06 @Mimariye @Catlak-kurabiye @ASSOSyal Salih hayırlı evlat sahibi olmaları için . 41 Meryem suresi okuyacağız inşaallah, hep birlikte katılımlarınızı bekliyorum canlar birbirinize birbirimize ettiğimiz, her dua 2 katına dönsün inşaallah.. yarın akşama kadar açık tutucam listeyi katılmak isteyenler isimlerini yazdira bilir, şimdiden Allah kabul etsin inşaallah
@ceycey0406 @MimariyeCemoos @Nalin73 @Niloyatospikk @Musekkin. @N u r @Hifaa MssPARE @Minnosmeliss @memurhanim @NilMeSeKer clara @Jacbss @Amazing family @Bidar Sultan @Ayca_06
@renksizgokkusagi @Catlak-kurabiye M Morlale8 @Aktif Lora @COLIN @dut agaci @Zerre @28mn @ASSOSyal @28mn @coconetCemoos @golgefeslegeni @Yarimm66 @Nilay5454
İskenderundayım ben sen neresindesinBende hatayliyim neresinden
Ben bir kaç güne regl olucam ondan sonra devam edeyim ara vermeyimCanım tilavet secdesi de var içinde çok önemli 58. Ayette yapılıyor onu da onutmayalim.
Regl zamanı yapamıyoruz.ama boşluk olmaması lazım regl olmadan önce sırası gelenleri okuyup bitirmemiz lazım
Bilmeyen arkadaşlar vardır belki.
Birde sayıyı tamamlamış lazım eksik olmaz. Yani 41 gün 41 Meryem suresi.
Hahaaajjj aynen farketmedim hiç sen söylemesen canımçok güzel düşünmüşsünkatılan herkese mi okunacak Meryem suresi canım?
Coconet olarak değiştirsem mi nicki aceba buda çok tatlı olmuş Coconet
Tamam canım aynen bende 2 güne regl olucam artık onu ayarlarız.Ben bir kaç güne regl olucam ondan sonra devam edeyim ara vermeyim
Eksik olan olursa birbirimizden tamamlarız
Hahaaajjj aynen farketmedim hiç sen söylemesen canımçocuk sahibi olmak isteyenler için canım etiket yaptım yukarıda
Aaaa tabiki katarim canım daha çıkacaklar olur zaten son listeyi katılım sonu aticam aldım senide ukunacaklar listesine
Anladım canım bende çocuk için uğraşıyorum da beni de katabilir misin dua zincirine diyecektim?
Ne güzel işte
Teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun. Böyle güzelliklerin yaşanmasına vesile oluyorsunuzAaaa tabiki katarim canım daha çıkacaklar olur zaten son listeyi katılım sonu aticam aldım senide ukunacaklar listesine
Olur canım. takibi kim en güzel şekilde yapicaksa o olsunMagnifiaque sen daha tecrübeli son canım ben takip ediyorum.meryem süresinde tilavet secdesi yapılıyor.sen takip et istersen bende yardıma ihtiyacın olursa elimden geleni yaparım.
Kahve __Kokusu kahvecim ne dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?