- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #1.981
Aynen kelimelerin manasi degisiyorYani olmuyor Türkçe de harfler eksik kaldığı için
Ameller niyetlere gore tabi ama turkce okuma olmuyor diye biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kelimelerin manasi degisiyorYani olmuyor Türkçe de harfler eksik kaldığı için
Her okumadan sonra tilavet secdesi yapmak gerekiyor yalnizMagnifiaque
M Morlale8
@Ayca_06
@Mimariye
Catlak-kurabiye
@ASSOSyal
Cemoos
coconatt
Kızlar suanki liste böyle.bir kişiye 41 tane Meryem suresi okunacak.sayidan düşerek gideriz.en son 41. Kez okuduktan sonra tilavet secdesi yapılacak.onu ayrıca paylaşırım inşallah bilmeyenler öğrenmiş olur vesileyle.
Abdestli okuyacağız.regli zamanı okuyamıyorum ona göre ayarlayalım.
Listeye katılmak isteyen yazsın sonra kapatıriz duamiza başlarız inşallah.
Kahve __Kokusu topikteki arkadaşların listeyi yoktu bende ekleyemedim canım.
Aynen canım her okuduktan sonra yapılmalıHer okumadan sonra tilavet secdesi yapmak gerekiyor yalniz
Sendende kuzum o yüzden dünden beri namaz paylaşımı yapmıyorum yinede kaynamış bak takipte ol başlayacağız yakinda canımCanım Allah razı olsun ben yeni gördüm bildirimlerin arada kaynamış
Her okumadan sonra tilavet secdesi yapmak gerekiyor yalniz
Canlarım bir kişiye 41 Meryem suresi okuyoruz ya sonra 41 den sonra tilavet secdesi yapıyoruz.sonra diğer arkadaşa okumaya basliyoruz değil mi.ben mi yanlış biliyorum.Aynen canım her okuduktan sonra yapılmalı
Arapça bilmiyenlerde dua okusa nasıl olurCanlarım bir kişiye 41 Meryem suresi okuyoruz ya sonra 41 den sonra tilavet secdesi yapıyoruz.sonra diğer arkadaşa okumaya basliyoruz değil mi.ben mi yanlış biliyorum.
Gece yanlış anlattım galiba dikkat edemedim.
Arapça bilmeyenler dua oku çocuk ile ilgili yine nasılAynen kelimelerin manasi degisiyor
Ameller niyetlere gore tabi ama turkce okuma olmuyor diye biliyorum
Canım Meryem süresini abdestli ve Arapça okuyoruz.Arapça bilmiyenlerde dua okusa nasıl olur
Merhaba, ne zaman başlıyoruz peki?Magnifiaque
M Morlale8
@Ayca_06
@Mimariye
Catlak-kurabiye
@ASSOSyal
Cemoos
coconatt
Kızlar suanki liste böyle.bir kişiye 41 tane Meryem suresi okunacak.sayidan düşerek gideriz.en son 41. Kez okuduktan sonra tilavet secdesi yapılacak.onu ayrıca paylaşırım inşallah bilmeyenler öğrenmiş olur vesileyle.
Canım listeye katılmak isteyen okur diye bekledik.bir kaç kişi de regl şuan.yavas yavaş toparlaniyoruz başlayacağız ama net bugün,yarın diyemiyorum.Merhaba, ne zaman başlıyoruz peki?
Birde her okumadan sonra secde yapılması gerekiyor. Mesela ben bugün 2 tane Meryem suresi okuduysan iki defa secde yapmam gerekiyor. Secde ayetini işiten, okuyan herkes için böyle diye biliyorum.
Okuma başlıyor zannettim kuzum ondan sordum. Başlayınca bilgisi gelir zaten etiketlediğiniz zaman.Canım listeye katılmak isteyen okur diye bekledik.bir kaç kişi de regl şuan.yavas yavaş toparlaniyoruz başlayacağız ama net bugün,yarın diyemiyorum.
Ben her okumadan sonra diye bilmiyorum öylemi acaba.41 bitince diye biliyorum ama yanlış olabilir.onu bilenlere soralım yanlış yapmayalım aman.cok teşekkür ederim İyiki bilgilendirdin.
Olur canım iyi olur bilmeyen okumak isteyenlerde boşta kalmasınCanım Meryem süresini abdestli ve Arapça okuyoruz.
Ama arapca bilmeyenler dinleyip takip ederek okuyor diye biliyorum.İstersen bı arastirayim onu.
Bende arapça bilmiyorum kardeşime okutuyorum okunması gereken yerlerde.
Merhaba ya doğru bilgi mi bilmiyorum fetva vermek için çok bilgim yok ama zamanında dedem ve diğer büyüklerim falan Arapça bilmeyen Türkçe okunuşunu değilde mealini okusun diye söylemişlerdi hep.Olur canım iyi olur bilmeyen okumak isteyenlerde boşta kalmasın
Merhaba ya doğru bilgi mi bilmiyorum fetva vermek için çok bilgim yok ama zamanında dedem ve diğer büyüklerim falan Arapça bilmeyen Türkçe okunuşunu değilde mealini okusun diye söylemişlerdi hep.
Ne kadar doğru bilen varsa hepimiz aydınlanırız ve doğruyu yaparız inşallah
Evet meali yada arapça okunuşunu takip ederek oluyor mu onu soralımOlur canım iyi olur bilmeyen okumak isteyenlerde boşta kalmasın
Her okumadan sonra tilavet secdesi yapılmalıCanlarım bir kişiye 41 Meryem suresi okuyoruz ya sonra 41 den sonra tilavet secdesi yapıyoruz.sonra diğer arkadaşa okumaya basliyoruz değil mi.ben mi yanlış biliyorum.
Gece yanlış anlattım galiba dikkat edemedim
Benide ekle canımMagnifiaque
M Morlale8
@Ayca_06
@Mimariye
Catlak-kurabiye
@ASSOSyal
Cemoos
coconatt
Maalesef regli oldum bende baskasinasa uzun sure okutamamCanlarım bir kişiye 41 Meryem suresi okuyoruz ya sonra 41 den sonra tilavet secdesi yapıyoruz.sonra diğer arkadaşa okumaya basliyoruz değil mi.ben mi yanlış biliyorum.
Gece yanlış anlattım galiba dikkat edemedim.
Listede varsın sen canımBenide ekle canım