• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Magnifiaque Magnifiaque
M Morlale8
@Ayca_06
@Mimariye
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@ASSOSyal
Cemoos Cemoos
coconatt coconatt

Kızlar suanki liste böyle.bir kişiye 41 tane Meryem suresi okunacak.sayidan düşerek gideriz.en son 41. Kez okuduktan sonra tilavet secdesi yapılacak.onu ayrıca paylaşırım inşallah bilmeyenler öğrenmiş olur vesileyle.
Abdestli okuyacağız.regli zamanı okuyamıyorum ona göre ayarlayalım.
Listeye katılmak isteyen yazsın sonra kapatıriz duamiza başlarız inşallah.
Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu topikteki arkadaşların listeyi yoktu bende ekleyemedim canım.
Her okumadan sonra tilavet secdesi yapmak gerekiyor yalniz

Magnifiaque Magnifiaque
M Morlale8
@Ayca_06
@Mimariye
@ASSOSyal
Cemoos Cemoos
coconatt coconatt

Kızlar suanki liste böyle.bir kişiye 41 tane Meryem suresi okunacak.sayidan düşerek gideriz.en son 41. Kez okuduktan sonra tilavet secdesi yapılacak.onu ayrıca paylaşırım inşallah bilmeyenler öğrenmiş olur vesileyle.
Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu topikteki arkadaşların listeyi yoktu bende ekleyemedim canım.
Merhaba, ne zaman başlıyoruz peki?

Birde her okumadan sonra secde yapılması gerekiyor. Mesela ben bugün 2 tane Meryem suresi okuduysan iki defa secde yapmam gerekiyor. Secde ayetini işiten, okuyan herkes için böyle diye biliyorum.

Merhaba, ne zaman başlıyoruz peki?

Birde her okumadan sonra secde yapılması gerekiyor. Mesela ben bugün 2 tane Meryem suresi okuduysan iki defa secde yapmam gerekiyor. Secde ayetini işiten, okuyan herkes için böyle diye biliyorum.
Canım listeye katılmak isteyen okur diye bekledik.bir kaç kişi de regl şuan.yavas yavaş toparlaniyoruz başlayacağız ama net bugün,yarın diyemiyorum.

Ben her okumadan sonra diye bilmiyorum öylemi acaba.41 bitince diye biliyorum ama yanlış olabilir.onu bilenlere soralım yanlış yapmayalım aman.cok teşekkür ederim İyiki bilgilendirdin.

Canım listeye katılmak isteyen okur diye bekledik.bir kaç kişi de regl şuan.yavas yavaş toparlaniyoruz başlayacağız ama net bugün,yarın diyemiyorum.

Ben her okumadan sonra diye bilmiyorum öylemi acaba.41 bitince diye biliyorum ama yanlış olabilir.onu bilenlere soralım yanlış yapmayalım aman.cok teşekkür ederim İyiki bilgilendirdin.
Okuma başlıyor zannettim kuzum ondan sordum. Başlayınca bilgisi gelir zaten etiketlediğiniz zaman.

Ben öyle öğrenmiştim ve sürekli böyle yapıyorum canım. Kesin bilgisi olan doğru bilgiyi verecektir eminim

Canım Meryem süresini abdestli ve Arapça okuyoruz.
Ama arapca bilmeyenler dinleyip takip ederek okuyor diye biliyorum.İstersen bı arastirayim onu.
Bende arapça bilmiyorum kardeşime okutuyorum okunması gereken yerlerde.
Olur canım iyi olur bilmeyen okumak isteyenlerde boşta kalmasın

Merhaba ya doğru bilgi mi bilmiyorum fetva vermek için çok bilgim yok 😁 ama zamanında dedem ve diğer büyüklerim falan Arapça bilmeyen Türkçe okunuşunu değilde mealini okusun diye söylemişlerdi hep.

Ne kadar doğru bilen varsa hepimiz aydınlanırız ve doğruyu yaparız inşallah 🤲

Merhaba ya doğru bilgi mi bilmiyorum fetva vermek için çok bilgim yok 😁 ama zamanında dedem ve diğer büyüklerim falan Arapça bilmeyen Türkçe okunuşunu değilde mealini okusun diye söylemişlerdi hep.

Ne kadar doğru bilen varsa hepimiz aydınlanırız ve doğruyu yaparız inşallah 🤲
Evet meali yada arapça okunuşunu takip ederek oluyor mu onu soralım
Birde tilavet secdesini öğrenelim.
Hayırlısıyla başlayalım Sonra.
Magnifiaque Magnifiaque sen Meryem süresini topikte takip ediyorsun canım daha iyi bilirsin bizi aydınlat lütfen

Canlarım bir kişiye 41 Meryem suresi okuyoruz ya sonra 41 den sonra tilavet secdesi yapıyoruz.sonra diğer arkadaşa okumaya basliyoruz değil mi.ben mi yanlış biliyorum.
Gece yanlış anlattım galiba dikkat edemedim
Her okumadan sonra tilavet secdesi yapılmalı

Screenshot_20210511_125110_com.android.chrome.jpg
Buda diyanetin nasıl yapıldığını anlatan cevabı 🥰

Bide bizim sayıca fazla olmamız lazım yoksa bu şekilde çok uzar ve herkes zorlanır. Şöyle yapabiliriz 1 tane Meryem suresi okuyup çocuk sahibi olmak için dualar var onları bulur onları okuruz.

Magnifiaque Magnifiaque
M Morlale8
@Ayca_06
@Mimariye
@ASSOSyal
Cemoos Cemoos
coconatt coconatt

Benide ekle canım

Canlarım bir kişiye 41 Meryem suresi okuyoruz ya sonra 41 den sonra tilavet secdesi yapıyoruz.sonra diğer arkadaşa okumaya basliyoruz değil mi.ben mi yanlış biliyorum.
Gece yanlış anlattım galiba dikkat edemedim.
Maalesef regli oldum bende baskasinasa uzun sure okutamam ❤️
Bidaki listenize insallah❤️

Back