• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Hepimizden kuzum😘 tanidiklariniz varsa okuya bilicek okunmasını istediğiniz etiketleyin daha çok kişiye yardımcı destek olmuş oluruz
Hemmen ❤️

Eki Görüntüle 2846146

Kulun kula ettiği dua kabul olurmuş derler. Peygamber efendimiz (S a v ) günah işlemediğiniz dillerle dua edin buyurmuştur". Ashap: Bize böyle diller lütfet ey Allah'ın Resulü demişler.. Peygamberimizde buyurmuş ki Bazınız Bazısına Dua etsin , çünkü sen onun diliyle kötü söz söylemedin. oda senin dilinle günaha girmedi buyurmuştur. Canlarım🤗 dilerim ki yaptığınız beklediğiniz her iş hayırla sonuçlansin, Gönlünüzden geçen her dua ,istek hayatınıza en kısa sürede dahil olsun.Benimde sizin güzel kaplerinize ihtiyacım var CANLAR ♥️ sevgili Magnifiaque Magnifiaque Cemoos Cemoos M Morlale8 Ayca_06 Ayca_06 Cookiie Cookiie Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. Salih hayırlı evlat sahibi olmaları için . 41 Meryem suresi okuyacağız inşaallah, hep birlikte katılımlarınızı bekliyorum canlar ♥️ birbirinize birbirimize ettiğimiz, her dua 2 katına dönsün inşaallah.. yarın akşama kadar açık tutucam listeyi katılmak isteyenler isimlerini yazdira bilir, şimdiden Allah kabul etsin inşaallah 🤗🤗

@ceycey0406 Cookiie Cookiie Cemoos Cemoos @Nalin73 @Niloyatospikk @Musekkin. @N u r @Hifaa MssPARE MssPARE @Minnosmeliss @memurhanim @NilMeSeKer clara clara @Jacbss @Amazing family @Bidar Sultan Ayca_06 Ayca_06
@renksizgokkusagi Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye M Morlale8 @Aktif Lora @COLIN @dut agaci @Zerre @28mn ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. @28mn @coconet Cemoos Cemoos @golgefeslegeni @Yarimm66 @Nilay5454

Kızçeler etiketlerde var mısınız göremedim ama sizde destek olmak ister misiniz?
LaRisaCca LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom edaecoo edaecoo Skrkz17 Skrkz17 peraares peraares H halleycik

smSzn7Gt-1123_905055801041~2.jpg

Kızlar dua için adınızı yazdırın listeyi hazırlayalım.
Yarın yada ertesi gün başlatalım hayırlısıyla inşallah.

Tam konuya hakim olamadim
Hergun birkisiyemi okuycagiz
Canım liste belirleyeceğiz.mesela 15 kişi.
Bir kişiye 41 tane Meryem suresi okuyacağız
2 günde 1 kişiye okumamız iyi olur.41 den düşeceğiz.hergun bir kişiye 42 Meryem suresi okursak 2 haftada bitirmiş oluruz listeyi.

Magnifiaque Magnifiaque
M Morlale8
Ayca_06 Ayca_06
Cookiie Cookiie
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Cemoos Cemoos
coconatt coconatt

Kızlar suanki liste böyle.bir kişiye 41 tane Meryem suresi okunacak.sayidan düşerek gideriz.en son 41. Kez okuduktan sonra tilavet secdesi yapılacak.onu ayrıca paylaşırım inşallah bilmeyenler öğrenmiş olur vesileyle.
Abdestli okuyacağız.regli zamanı okuyamıyorum ona göre ayarlayalım.
Listeye katılmak isteyen yazsın sonra kapatıriz duamiza başlarız inşallah.
Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu topikteki arkadaşların listeyi yoktu bende ekleyemedim canım.

Canım liste belirleyeceğiz.mesela 15 kişi.
Bir kişiye 41 tane Meryem suresi okuyacağız
2 günde 1 kişiye okumamız iyi olur.41 den düşeceğiz.hergun bir kişiye 42 Meryem suresi okursak 2 haftada bitirmiş oluruz listeyi.
Beni yazabilirsiniz ozaman ❤️
Okumak icin zorunlugum olur ☺️
Baska bi konu acarsan takibide kolay olur

Eki Görüntüle 2846146

Kulun kula ettiği dua kabul olurmuş derler. Peygamber efendimiz (S a v ) günah işlemediğiniz dillerle dua edin buyurmuştur". Ashap: Bize böyle diller lütfet ey Allah'ın Resulü demişler.. Peygamberimizde buyurmuş ki Bazınız Bazısına Dua etsin , çünkü sen onun diliyle kötü söz söylemedin. oda senin dilinle günaha girmedi buyurmuştur. Canlarım🤗 dilerim ki yaptığınız beklediğiniz her iş hayırla sonuçlansin, Gönlünüzden geçen her dua ,istek hayatınıza en kısa sürede dahil olsun.Benimde sizin güzel kaplerinize ihtiyacım var CANLAR ♥️ sevgili Magnifiaque Magnifiaque Cemoos Cemoos M Morlale8 Ayca_06 Ayca_06 Cookiie Cookiie Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. Salih hayırlı evlat sahibi olmaları için . 41 Meryem suresi okuyacağız inşaallah, hep birlikte katılımlarınızı bekliyorum canlar ♥️ birbirinize birbirimize ettiğimiz, her dua 2 katına dönsün inşaallah.. yarın akşama kadar açık tutucam listeyi katılmak isteyenler isimlerini yazdira bilir, şimdiden Allah kabul etsin inşaallah 🤗🤗

@ceycey0406 Cookiie Cookiie Cemoos Cemoos @Nalin73 @Niloyatospikk @Musekkin. @N u r @Hifaa MssPARE MssPARE @Minnosmeliss @memurhanim @NilMeSeKer clara clara @Jacbss @Amazing family @Bidar Sultan Ayca_06 Ayca_06
@renksizgokkusagi Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye M Morlale8 @Aktif Lora @COLIN @dut agaci @Zerre @28mn ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. @28mn @coconet Cemoos Cemoos @golgefeslegeni @Yarimm66 @Nilay5454
Canım Allah razı olsun ben yeni gördüm bildirimlerin arada kaynamış 🙈

Kur'an ancak kendi lisanı üzerine okunabileceği için, sadece o lisanın kendi harfleriyle yazılır, o harflerle okunur.
Zaten kur'an'ı başka bir dille yazmak mümkün olmadığı gibi, başka bir dille doğru olarak okumak da mümkün değildir. Çünkü kur'an harflerinin kendisine has özellikleri vardır. Bu harflerin bazılarının karşılığı ve okunuş şekli başka dilin alfabelerinde mevcut değildir. Söyleniş bakımından birbirine benzer harfler olsa da, mahreçleri (ağızdan çıkış yerleri) itibariyle de farklıdır.
Mesela türkçede sadece 'h' harfi yerine arapça'da üç çeşit 'h' harfi vardır. Noktasız 'ha' noktalı hırıltılı 'ha' ve 'he'. Aralarındaki farkı küçük bir misalle açıklayalım. Noktasız ha ile yazılan 'mahluk', noktalı hırıltılı ha ile yazılan 'mahluk' ve he ile yazılan 'mahluk'. Her üçünün de türkçe de yazılışı ve okunuşu aynıdır. Halbuki arapça'da birincisi tıraş edilmiş, ikincisi yaratılmış, üçüncüsü ise helak edilmiş anlamındadır. İşte kur'an'ı latince yazıdan okuyan birisi bu farkları anlayamayacağından, sözgelimi Allah'ın yaratmasından bahseden bir ayeti, farkına varmadan 'tıraş etmek' veya 'helak etmek' manasına okuyabilecektir.
Canım sadece senin için demiyorum konunun daha iyi anlaşılması için yazdım çünkü Ramazan ayında buna benzer çok konu gördüm.
İnşallah biran evvel Kur'anı Kerim'i asıl harfleriyle yanı arapçadan öğrenirsin.
Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama söylemek gerekirdi diye düşünüyorum.
Canım mesajını buraya alıntı yaptım da açıklama gerekiyordu. Sende çok güzel yazmışsın😍🥰

Back