- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #1.921
Kahve tiryakisiyim ya ben ne işi vurdu başına uyku canımKahvecimisin cidden işin onunlamı ilgili yani canımm
tamm tamam kıldım gideyim de uyuyım
Bu gece bitebilir yarın gelirdir inşallah kuzum. Öyle duydum ama doğruysa eğer
Ay tamam tanamKahve tiryakisiyim ya ben ne işi vurdu başına uyku canım
Allah razı olsun senden canımm
Eki Görüntüle 2846146
Kulun kula ettiği dua kabul olurmuş derler. Peygamber efendimiz (S a v ) günah işlemediğiniz dillerle dua edin buyurmuştur". Ashap: Bize böyle diller lütfet ey Allah'ın Resulü demişler.. Peygamberimizde buyurmuş ki Bazınız Bazısına Dua etsin , çünkü sen onun diliyle kötü söz söylemedin. oda senin dilinle günaha girmedi buyurmuştur. Canlarım
dilerim ki yaptığınız beklediğiniz her iş hayırla sonuçlansin, Gönlünüzden geçen her dua ,istek hayatınıza en kısa sürede dahil olsun.Benimde sizin güzel kaplerinize ihtiyacım var CANLAR sevgili Magnifiaque Cemoos M Morlale8 Ayca_06 Cookiie Catlak-kurabiye ASSOSyal Salih hayırlı evlat sahibi olmaları için . 41 Meryem suresi okuyacağız inşaallah, hep birlikte katılımlarınızı bekliyorum canlar birbirinize birbirimize ettiğimiz, her dua 2 katına dönsün inşaallah.. yarın akşama kadar açık tutucam listeyi katılmak isteyenler isimlerini yazdira bilir, şimdiden Allah kabul etsin inşaallah
C ceycey0406Cookiie Cemoos cevizli tarcinli kek Niloyatospikk Keira- . i p e k Hifaa MssPARE Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer clara F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan Ayca_06
athena Catlak-kurabiye M Morlale8 Aktif Lora COLIN D u t Z Zerre M MaviMabellee ASSOSyal M MaviMabellee @coconet Cemoos golgefeslegeni Yarimm66 Ni454
Yazdım listenin ilk başına
Bu paylaşımın altına hiç paylaşım yapmayacağım arkadaşlar bilginiz olsun. üste kalması ve herkezin gormesi için ,geç girenler var çünkü siteye üst üste paylaşımda gözden kaçıyor bildirimler . yarına kadar namaz paylaşımı yokAllah razı olsun senden canımmrabbim evladına güzel ömürler versin katılırım tabikii
Allah hepimizden razı olsun canım 2 siradasin listedeBu paylaşımın altına hiç paylaşım yapmayacağım arkadaşlar bilginiz olsun. üste kalması ve herkezin gormesi için ,geç girenler var çünkü siteye üst üste paylaşımda gözden kaçıyor bildirimler . yarına kadar namaz paylaşımı yok
Ben Arapça bilmiyorum Türkçeden okunabilirse bende varım
Eki Görüntüle 2846146
Kulun kula ettiği dua kabul olurmuş derler. Peygamber efendimiz (S a v ) günah işlemediğiniz dillerle dua edin buyurmuştur". Ashap: Bize böyle diller lütfet ey Allah'ın Resulü demişler.. Peygamberimizde buyurmuş ki Bazınız Bazısına Dua etsin , çünkü sen onun diliyle kötü söz söylemedin. oda senin dilinle günaha girmedi buyurmuştur. Canlarım
dilerim ki yaptığınız beklediğiniz her iş hayırla sonuçlansin, Gönlünüzden geçen her dua ,istek hayatınıza en kısa sürede dahil olsun.Benimde sizin güzel kaplerinize ihtiyacım var CANLAR sevgili Magnifiaque Cemoos M Morlale8 Ayca_06 Cookiie Catlak-kurabiye ASSOSyal Salih hayırlı evlat sahibi olmaları için . 41 Meryem suresi okuyacağız inşaallah, hep birlikte katılımlarınızı bekliyorum canlar birbirinize birbirimize ettiğimiz, her dua 2 katına dönsün inşaallah.. yarın akşama kadar açık tutucam listeyi katılmak isteyenler isimlerini yazdira bilir, şimdiden Allah kabul etsin inşaallah
C ceycey0406Cookiie Cemoos cevizli tarcinli kek Niloyatospikk Keira- . i p e k Hifaa MssPARE Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer clara F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan Ayca_06
athena Catlak-kurabiye M Morlale8 Aktif Lora COLIN D u t Z Zerre M MaviMabellee ASSOSyal M MaviMabellee @coconet Cemoos golgefeslegeni Yarimm66 Ni454
Yaaa ne kadar tatlısın
Eki Görüntüle 2846146
Bende çok emin değilim canım sorarız oluyormuBen Arapça bilmiyorum Türkçeden okunabilirse bende varım
Katılımları berilleyelim kuzum çoğunluk nasıl isterse o şekilde okuruz benim gönlüm hepiniz adına 41 gün okunması yönünde ama nasip olur inşallahYaaa ne kadar tatlısın
Nasıl okunacak herkes bi tane mi
Katılımları berilleyelim kuzum çoğunluk nasıl isterse o şekilde okuruz benim gönlüm hepiniz adına 41 gün okunması yönünde ama nasip olur inşallah
Tamam canım çok isterim okumayıBende çok emin değilim canım sorarız oluyormu
Katılıma bakalım canımKatılımları berilleyelim kuzum çoğunluk nasıl isterse o şekilde okuruz benim gönlüm hepiniz adına 41 gün okunması yönünde ama nasip olur inşallah
Canım tilavet secdesi de var içinde çok önemli 58. Ayette yapılıyor onu da onutmayalim.Katılımları berilleyelim kuzum çoğunluk nasıl isterse o şekilde okuruz benim gönlüm hepiniz adına 41 gün okunması yönünde ama nasip olur inşallah
Ne zman okunuck tabiki okurum
Eki Görüntüle 2846146
Gunluk olursa cok uzun surmezmi bir kisi icinCanım tilavet secdesi de var içinde çok önemli 58. Ayette yapılıyor onu da onutmayalim.
Regl zamanı yapamıyoruz.ama boşluk olmaması lazım regl olmadan önce sırası gelenleri okuyup bitirmemiz lazım
Bilmeyen arkadaşlar vardır belki.
Birde sayıyı tamamlamış lazım eksik olmaz. Yani 41 gün 41 Meryem suresi.
Olur canım sonuçta süreleri de türkçeden ezberliyoruzTamam canım çok isterim okumayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?