- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #1.901
Hayirli sabahlar.
Namazlarimiz kabul olsun.
Iclerimiz huzurla dolsun.
Evimiz bereketle dolsun
Evimiz bereketle dolsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vayyy yakışır istanbullOttuz dörtttt
Bucukta olabilir aslında baya dışındayım istanbulun canımVayyy yakışır istanbull
Nurumm hani plakaHayirli sabahlar.
Evimiz bereketle dolsun
Ezberle artık ayol 01Nurumm hani plaka
O Karşıyaka özel canım İstanbul olmirBucukta olabilir aslında baya dışındayım istanbulun canım
Kiizzzzzzzzz ben bilim sayfadakiker için dedim aşk olsunEzberle artık ayol 01
İstanbul okundu koş namaza uyuya kalmadan canımBucukta olabilir aslında baya dışındayım istanbulun canım
Ben 3459 hissediyorum o zamanO Karşıyaka özel canım İstanbul olmir
Aldım abdesti şimdi duruyorum kahvemm hadi allah kabul eysinİstanbul okundu koş namaza uyuya kalmadan canım
Ben de namaza gidiyorum ordan uyumaya geçerim.
Hadi hayırlı sabahlar
Allah kabul etsin canımBen de namaza gidiyorum ordan uyumaya geçerim.
Hadi hayırlı sabahlar
O dolu mideyle zor namazı bile zor kilacaksin emin ol ilk gün ben öyle olmuştum canımAldım abdesti şimdi duruyorum kahvemm hadi allah kabul eysin
Uyuyabilcemmi bakalım miğdem şişti
İlk günler yine böyle. Yattım dedim azcık oturur gibi durayımda miğdem rahatsız olmasın. Öyle uyuyakalmışım sabah otururken uyandımO dolu mideyle zor namazı bile zor kilacaksin emin ol ilk gün ben öyle olmuştum canım
Bencede değiştir güzel olur bak ben kahveciyim adımda kahve
Git uyu sinirimi bozma benim mimariyeİlk günler yine böyle. Yattım dedim azcık oturur gibi durayımda miğdem rahatsız olmasın. Öyle uyuyakalmışım sabah otururken uyandım
Niloyatospikk ne zaman geliyor hala banlı
Kahvecimisin cidden işin onunlamı ilgili yani canımmBencede değiştir güzel olur bak ben kahveciyim adımda kahve
tamm tamam kıldım gideyim de uyuyımGit uyu sinirimi bozma benim mimariye
Bu gece bitebilir yarın gelirdir inşallah kuzum. Öyle duydum ama doğruysa eğerNiloyatospikk ne zaman geliyor hala banlı
Yarın gelir herhaldeNiloyatospikk ne zaman geliyor hala banlı