- 20 Eylül 2013
- 7.493
- 16.346
- 448
- 41
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #1.721
Dua ettim canlar
i p e k arkadaşımızın arkadaşının annesi vefat etmiş arkadaslar dua istiyor edermiyiz
C ceycey0406 .Cookiie Cemoos cevizli tarcinli kek Niloyatospikk Keira- . i p e k Hifaa MssPARE Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer clara F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan Ayca_06
@renksizgokkusaCatlak-kurabiye M Morlale8 Aktif Lora COLIN D u t Z Zerre M MaviMabellee ASSOSyal Begonya2 M MaviMabellee Cemoos golgefeslegeni Yarimm66
Başınız sağolsun rabbim mekanını cennet etsin inşallahDaha vefat edeli 1 ay oldu gıdemedım cenazeye ama hep böyle hatırlayacağım hep sorardı ezan okundu mu kılalım derdiRabbim mekanlarını cennet etsın gelmış gecmış ölülerimizin
Benimkinin de öyle 11 yatan çocuk şuan hala uyanıkAynen valla öyle ya oruç bıraz degıstı saatlerımız kızımın düzeni de degıstı normal en geç 1 de uyurduk esım erken gıdıyor kızım da 9 da uyurdu oda şaştı
Benim babam da annemde erken kalkardı babam rahmetli dalga geçerdi annemle geç ekilen geç kalkilan evden hayır gelmez benden önce kalkicaksin derdiBabannem yatsı namazıyla yatar sabah namazıyla kalkardı. Nerdee şimdi biz o saate yatcax
Sankı onlar oruç tutacak ne beklıyorlar anlamıyorumBenimkinin de öyle 11 yatan çocuk şuan hala uyanık
Allahım mekanını cennet eylesin kahvemBenim babam da annemde erken kalkardı babam rahmetli dalga geçerdi annemle geç ekilen geç kalkilan evden hayır gelmez benden önce kalkicaksin derdi
Ayy ne güzel benimkide bana düşkün yapışık geziyoruz babasına ben kızdığım da gider sadeceSankı onlar oruç tutacak ne beklıyorlar anlamıyorumbenım kızımda baba düşkünü o yatağa gıtmeyınce hanımefendı uyumuyor esım nöbet günlerinde telde ses dınleyerek uyuyor
Evet canım peygamber efendimizin sünneti keşke yapabilsekk o bir saat uyku bütün gece uykuya bedelmis biliyormusunAllahım mekanını cennet eylesin kahvem
Dinimizce aslında sabah namazında güne başlamalıyız ve öğle vAkti biraz uyumalıyız.
her insan günde 1 defada olsa öğle vakti uyuması çok iyi bişeymiş
Evet canım. Aslında evde olan kendini Ayarlayabilen yani ben gibi birisi için çok kolAy çalışanlara biraz zor olur. Ama işte gel gör ben yapıyomuyum hayırEvet canım peygamber efendimizin sünneti keşke yapabilsekk o bir saat uyku bütün gece uykuya bedelmis biliyormusun
Gün ıcınde ayrı kanguru gıbıyız zatenAyy ne güzel benimkide bana düşkün yapışık geziyoruz babasına ben kızdığım da gider sadece
Ramazan sonu ben ayar vermeyi düşünüyorum inşaallah şimdi uyumuyorum diye geziyorum ama ramazan sonu en geç 11 12 gibi yatmaya çalışacağımEvet canım. Aslında evde olan kendini Ayarlayabilen yani ben gibi birisi için çok kolAy çalışanlara biraz zor olur. Ama işte gel gör ben yapıyorum hayır
Ben yapıyorum kızım 11 gıbı uyuyor bende onunla uyuyorum 1 saat öğle namaz vaktine kalkıyorum genelde öyle daha dınc oluyor ınsanRamazan sonu ben ayar vermeyi düşünüyorum inşaallah şimdi uyumuyorum diye geziyorum ama ramazan sonu en geç 11 12 gibi yatmaya çalışacağım
Çalışmıyomusun sende. Benimde hep planım şu şekilde ama yapamıyorum. Sabah namaza kalkcam namazı kılıcam eşim 6:30 da gidiyo o saate kadar kuran okucam.Ramazan sonu ben ayar vermeyi düşünüyorum inşaallah şimdi uyumuyorum diye geziyorum ama ramazan sonu en geç 11 12 gibi yatmaya çalışacağım
Kızlar öyle kar cimcimeler kendileriniGün ıcınde ayrı kanguru gıbıyız zatennamaz kılarken hemen gelıyor seccadeye uzanıyor kuranı kerım okurken elıne alıp mırıldanıyor kız evlat başka
Hiç mi uyanamiyorsun ben kalkıyorum çift alarm kurup esimin benim kini kuruyorum biri susuyor biri başlıyor kalkıyorumÇalışmıyomusun sende. Benimde hep planım şu şekilde ama yapamıyorum. Sabah namaza kalkcam namazı kılıcam eşim 6:30 da gidiyo o saate kadar kuran okucam.
O gittikten sonra biraz ders çalışıp evi toparlayıp 1 2 saat uyucam sonra kalkıp normal rutin. Ama yapamıyorum sabah kalkmak ah kalkmak
Ne güzel dün bende uyumuşum öyle o kadar dinlenmisim ki anlatamamBen yapıyorum kızım 11 gıbı uyuyor bende onunla uyuyorum 1 saat öğle namaz vaktine kalkıyorum genelde öyle daha dınc oluyor ınsan
Kalkıyorum ama ayy şimdi uyku çok güzel suyumu içiyimde yatıyım sanah kılarım diyip gömülüyorumHiç mi uyanamiyorsun ben kalkıyorum çift alarm kurup esimin benim kini kuruyorum biri susuyor biri başlıyor kalkıyorumuykum hafiftir sadece gün zor geçiyor 3 yatıp 5 kalkmak kötü oluyor
Kırmak gerekiyor şeytanın bacağını canım Sabah namazının iki rekat sünneti dünya ve içindekilerden daha hayırlıdır hadisi varKalkıyorum ama ayy şimdi uyku çok güzel suyumu içiyimde yatıyım sanah kılarım diyip gömülüyorumşeytanın bacağını kıramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?