- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #1.681
Amin canım Allah nasiplendirsin bol bol yapalım kadir gecesini ihya edelim inşaallahNamazımı kıldım, ınş yarını da en iyi şekilde geçiririz canlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım Allah nasiplendirsin bol bol yapalım kadir gecesini ihya edelim inşaallahNamazımı kıldım, ınş yarını da en iyi şekilde geçiririz canlar
Uzaklardan bir ses cevap verirTaaaa burdan uzaklara bebeklinick e mesaj var
Kadir gecesi için salavat ve.kelimei tevhit çEktik kadir süresi okuduk
Benimde dualarda yerim.olsun dersen
Ben 100 diyyeim belki sen daha fazla istersin sana kalmış canım
100 salavat 100 kelimeye tevhit çekmeye ne dersin
Tamam 100 er miUzaklardan bir ses cevap verir
Varım
100 er alayım.Tamam 100 er mi
Tamam canım100 er alayım.
Belki fazlası olur belirtirim
Mümkün mü ?
Arkadaşlar benim çok sevdiğim arkadaşımın annesi vefat etti.
Kabrinde rahat uyuması kabir sorgusunun kolay geçmesi için bu niyetle
Su alta yazdıklarımı okur musunuz
Allahümme salli alla seyyidina muhammed.
Estağfurullah el azim.
Ya Rabbi Ya Rabbi Ya Rabbi
Fatoş kulunun annesinin kabrinde huzurla uyuması için günahlarının affı sorgusunun kolay olması için
El Fatiha diyerek.
Fatiha okuyarak amin der misiniz ?
Kahve __Kokusu canım
Arkadaşları etiket yapıp bunu yazar mısın ?
aynen tesekkür ederimpasif olmayi pek yediremedim kendime
Ben Okudum canım ❤i p e k arkadaşımızın arkadaşının annesi vefat etmiş arkadaslar
dua istiyor edermiyiz
C ceycey0406 . Cookiie Cemoos cevizli tarcinli kek Niloyatospikk Keira- . i p e k Hifaa MssPARE Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer clara F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan Ayca_06
@renksizgokkusa Catlak-kurabiye M Morlale8 Aktif Lora COLIN D u t Z Zerre M MaviMabellee ASSOSyal Begonya2 M MaviMabellee Cemoos golgefeslegeni Yarimm66
Allah rahmet etsin insallah.mekani cennet olsun okurumi p e k arkadaşımızın arkadaşının annesi vefat etmiş arkadaslar
dua istiyor edermiyiz
C ceycey0406 . Cookiie Cemoos cevizli tarcinli kek Niloyatospikk Keira- . i p e k Hifaa MssPARE Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer clara F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan Ayca_06
@renksizgokkusa Catlak-kurabiye M Morlale8 Aktif Lora COLIN D u t Z Zerre M MaviMabellee ASSOSyal Begonya2 M MaviMabellee Cemoos golgefeslegeni Yarimm66
Okudum. Allah rahmet eylesin.i p e k arkadaşımızın arkadaşının annesi vefat etmiş arkadaslar
dua istiyor edermiyiz
Okudum canımi p e k arkadaşımızın arkadaşının annesi vefat etmiş arkadaslar
dua istiyor edermiyiz
Aminn parem@Bidar Sultan
Keira-
Cookiie
Z Zerre
clara
Begonya2
H hanimpazari
sevgitek
@nigtingale62
Ayca_06
Drderdimderin
@Bidar Sultan
memurhanim
@sumeyye07
Hifaa
Aktif Lora
Minnosprenses
Cemoos
M MaviMabellee
NilMeSeKer
A Asaletanne
i p e k
MssPARE
Meybuz
COLIN
Amazing family
D u t
C ceycey0406
Catlak-kurabiye
ASSOSyal
bebeklinick
Kahve __Kokusu
Kızlar şimdiden hayırlı iftarlar ALLAH oruclarimizi ve.namazlarimizi kabul etsin inşallah
Hayırlı iftarlar güzellik@Bidar Sultan
Keira-
Cookiie
Z Zerre
clara
Begonya2
H hanimpazari
sevgitek
@nigtingale62
Ayca_06
Drderdimderin
@Bidar Sultan
memurhanim
@sumeyye07
Hifaa
Aktif Lora
Minnosprenses
Cemoos
M MaviMabellee
NilMeSeKer
A Asaletanne
i p e k
MssPARE
Meybuz
COLIN
Amazing family
D u t
C ceycey0406
Catlak-kurabiye
ASSOSyal
bebeklinick
Kahve __Kokusu
Kızlar şimdiden hayırlı iftarlar ALLAH oruclarimizi ve.namazlarimizi kabul etsin inşallah
Hayırlı iftarlar canlarım@Bidar Sultan
Keira-
Cookiie
Z Zerre
clara
Begonya2
H hanimpazari
sevgitek
@nigtingale62
Ayca_06
Drderdimderin
@Bidar Sultan
memurhanim
@sumeyye07
Hifaa
Aktif Lora
Minnosprenses
Cemoos
M MaviMabellee
NilMeSeKer
A Asaletanne
i p e k
MssPARE
Meybuz
COLIN
Amazing family
D u t
C ceycey0406
Catlak-kurabiye
ASSOSyal
bebeklinick
Kahve __Kokusu