- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #1.741
Cennette de arkadaş olmamız dileğiyle herkese hayırlı sabahlar.Oruç ve Kur'an Kıyamet Gününde Kula Şefaat Edecektir. ( Ogün ) Oruç Derki: Ey Rabb'im Ben Onu Gündüzleri ,Yemeklerinden Men Ettim.. Onun İçin Beni Onun Hakkında Şefaatçi kıl"
Kur'an da Şöyle der: Ben Onu Geceleri uykusuz Bıraktım..Beni de Onun Hakkında Şefaatçi Kıl"
Ey Oruçtan Hoşlanmayan Nefsim ,Orucunu Tutmayan "Kardeşim" İstemezmisin Oruç Ve Kur'an Sana Kıyamet Gününde ,Şefaatçi Olsun.
Onların Şefaatiyle Günahların Affolsun.. Gel Şu Kısa Günün Zahmetine Katlan , Belki Bu Amelin Hürmetine ,Rabb'im Seni Cennetine Koyar
Namaz Vakti Canlarr
C ceycey0406 . Cookiie Cemoos cevizli tarcinli kek Niloyatospikk Keira- . i p e k Hifaa MssPARE Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer clara F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan Ayca_06
@renksizgokkusagi Catlak-kurabiye M Morlale8 Aktif Lora COLIN D u t Z Zerre M MaviMabellee ASSOSyal Begonya2 M MaviMabellee Cemoos golgefeslegeni Yarimm66
Sahur bitti sabah geldi.
Namazımı eda ettim.
Hatmim de bitti Rabbime şükürler olsun.
Allah im buradaki tüm arkadaşların hem dünya saadetini artırsın hem ahirette cennet anahtarını ellerine versin