- 27 Mart 2019
- 29.753
- 108.482
- 598
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #1.701
Canım bitti tesbihlerKızlar tesbihler de durum nedir
Son sayıyı bulamadım sayıdan düşeceğim ben 500 kelime-i tevhid aldım haberiniz olsun
500 benim için fazladan ekleyin canımCanım bitti tesbihler
Inşallah yarın herkes ne kadar cekti fazlasıyla diyecek çok şükür ki sayıyı geçtik rabbim duamızı görsün kabul olan dualar içine alsin
Tamam canim500 benim için fazladan ekleyin canım
Dün yazacaktım iş güç haber veremedim
Allah rahmet eylesin. Şimdi yatsı namazından sonra dua edeceğim inşallah
i p e k arkadaşımızın arkadaşının annesi vefat etmiş arkadaslar dua istiyor edermiyiz
C ceycey0406 .Cookiie Cemoos cevizli tarcinli kek Niloyatospikk Keira- . i p e k Hifaa MssPARE Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer clara F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan Ayca_06
@renksizgokkusaCatlak-kurabiye M Morlale8 Aktif Lora COLIN D u t Z Zerre M MaviMabellee ASSOSyal Begonya2 M MaviMabellee Cemoos golgefeslegeni Yarimm66
Allah kabul etsinSabah namazını kılamadım sadecedıgerlerını kıldım şükür
Amin hepımızınkını ınslalahAllah kabul etsin
Neden canım uyuyami kaldımSabah namazını kılamadım sadecedıgerlerını kıldım şükür
Bız sahur yapmıyoruz telefonu sessız alıp gerı yatmışımNeden canım uyuyami kaldım
Zaten en büyük hatamız geç yatmak eskiler 9 dedimi yatarlarmisBız sahur yapmıyoruz telefonu sessız alıp gerı yatmışımçalınca esımde duymamış bebek var dıye hemen kapatıyoruz uykulu halımle kapatıp yatmışım geç yatınca sahur yapıyoruz o yüzden bıde burda 3 buçuk gıbı okunuyor 2 de yatınca kalkamadım
Aynen valla öyle ya oruç bıraz degıstı saatlerımız kızımın düzeni de degıstı normal en geç 1 de uyurduk esım erken gıdıyor kızım da 9 da uyurdu oda şaştıZaten en büyük hatamız geç yatmak eskiler 9 dedimi yatarlarmissabah 5 ayakta olurmus herkez biz yatmak bilmiyoruz doğal olarak kalmamiyoruz canım
Babannem yatsı namazıyla yatar sabah namazıyla kalkardı. Nerdee şimdi biz o saate yatcaxZaten en büyük hatamız geç yatmak eskiler 9 dedimi yatarlarmissabah 5 ayakta olurmus herkez biz yatmak bilmiyoruz doğal olarak kalmamiyoruz canım
Ah rahmetli desenlerde oyleydı yatsı kılıp hop yatak sabah horoz öterdı namazdıBabannem yatsı namazıyla yatar sabah namazıyla kalkardı. Nerdee şimdi biz o saate yatcax
O zamanlarda öyle alışmışlar demekAh rahmetli desenlerde oyleydı yatsı kılıp hop yatak sabah horoz öterdı namazdıne sınırlenırdım sankı ıse gıdecekler hemen yatıyoruz dıye bırde evden çıkmak yasak avlu kapısını kılıtlerdı
Daha vefat edeli 1 ay oldu gıdemedım cenazeye ama hep böyle hatırlayacağım hep sorardı ezan okundu mu kılalım derdiO zamanlarda öyle alışmışlar demekama televizyon yok telefon yok bizimkilerde gencliklerinde tarla işi varmış gelip yorgun yatarlarmış heralde ondan diye düşünüyroum
Bizimki bereket kendi uyurdu bizi zorlamazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?