- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #1.741
Cennette de arkadaş olmamız dileğiyle herkese hayırlı sabahlar.Oruç ve Kur'an Kıyamet Gününde Kula Şefaat Edecektir. ( Ogün ) Oruç Derki: Ey Rabb'im Ben Onu Gündüzleri ,Yemeklerinden Men Ettim.. Onun İçin Beni Onun Hakkında Şefaatçi kıl"
Kur'an da Şöyle der: Ben Onu Geceleri uykusuz Bıraktım..Beni de Onun Hakkında Şefaatçi Kıl"
Ey Oruçtan Hoşlanmayan Nefsim ,Orucunu Tutmayan "Kardeşim" İstemezmisin Oruç Ve Kur'an Sana Kıyamet Gününde ,Şefaatçi Olsun.
Onların Şefaatiyle Günahların Affolsun.. Gel Şu Kısa Günün Zahmetine Katlan , Belki Bu Amelin Hürmetine ,Rabb'im Seni Cennetine Koyar
Namaz Vakti Canlarr
C ceycey0406 . Cookiie Cemoos cevizli tarcinli kek Niloyatospikk Keira- . i p e k Hifaa MssPARE Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer clara F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan Ayca_06
@renksizgokkusagiCatlak-kurabiye M Morlale8 Aktif Lora COLIN D u t Z Zerre M MaviMabellee ASSOSyal Begonya2 M MaviMabellee Cemoos golgefeslegeni Yarimm66
Aminn canım İnşaallahCennette de arkadaş olmamız dileğiyle herkese hayırlı sabahlar.
Sahur bitti sabah geldi.
Namazımı eda ettim.
Hatmim de bitti Rabbime şükürler olsun.
Allah im buradaki tüm arkadaşların hem dünya saadetini artırsın hem ahirette cennet anahtarını ellerine versin
70.000 Ya Şafi Kızlar bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde @Papatya1610 kardeşimiz için dua edelim inşallah.Okunan kuranlar,çekilen tesbihler, tutulan oruçlar,peygamber efendimiz (S.A.) hürmetine Allahım mucizesini gösterip Şafi ismiyle şifa versin inşallah.
Arkadaşlar sayıdan düşme hadi yardım edelim2.
Hem Lenf Kanseri Hem Gebelik! Kızlar hadi bi el atalım yeni konu açılmış bişey kaybetmeyiz sayıdan düşmeli dikkat edelim ne okusak o kar namaz topiğine de duyurun size zahmet
Allah razı olsun canımArkadaşlar sayıdan düşme hadi yardım edelim
Alıcam inşallah 10 dk70.000 Ya Şafi
Kızlar bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde [IMG alt="Papatya1610"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/955/955696.jpg?1620454449[/IMG] Papatya1610 kardeşimiz için dua edelim inşallah.Okunan kuranlar,çekilen tesbihler, tutulan oruçlar,peygamber efendimiz (S.A.) hürmetine Allahım mucizesini gösterip Şafi ismiyle şifa versin inşallah.
sultan
Keira-
@mibidarmariye
Z Zerre
clara
Begonya2
H hanimpazari
sevgitek
@nigtingale62
Ayca_06
Drderdimderin
@Bidar Sultan
memurhanim
@sumeyye07
Hifaa
Aktif Lora
Minnosprenses
Cemoos
M MaviMabellee
NilMeSeKer
A Asaletanne
i p e k
MssPARE
Meybuz
COLIN
Amazing family
D u t
C ceycey0406
Catlak-kurabiye
ASSOSyal
bebeklinick
Kahve __Kokusu
Kızlar dua edelim arkadaşa inşallah şifa bulsun
Evet canım hep görüyorum valla ama işteKırmak gerekiyor şeytanın bacağını canım Sabah namazının iki rekat sünneti dünya ve içindekilerden daha hayırlıdır hadisi var
Bilmukabele canim, Allah kabul etsin. Duaniza âmîn.Cennette de arkadaş olmamız dileğiyle herkese hayırlı sabahlar.
Sahur bitti sabah geldi.
Namazımı eda ettim.
Hatmim de bitti Rabbime şükürler olsun.
Allah im buradaki tüm arkadaşların hem dünya saadetini artırsın hem ahirette cennet anahtarını ellerine versin
Bazen böyle hepinizi yerinizden kaldırabileceğim bir dürtme işareti olmasını hayal ediyorumEvet canım hep görüyorum valla ama işte
Ay keşke öyle olsa kk telefonla titreşim gönderse yadaBazen böyle hepinizi yerinizden kaldırabileceğim bir dürtme işareti olmasını hayal ediyorumyanına gelip hadi mirayem namaz kılalım cennete girelim Allah'ın izniyle diye
Uykunun ortasinda harf hatasi yapip yanlis yazmışım kızlar kusura bakmayin"Allahumme inneke Afuvvun Kerîmun. Tuhıbbul affe ve fa'fû annî."
Kadir Gecesi duası
Ben kendi milletim için hastalar için zor durumda olanlar için virüsten kurtulmak için dua edeceğim. Her olayda bizi kınadıkları için filistinlilerden soğudum üzgünüm.Eki Görüntüle 2844689 Eki Görüntüle 2844690 Eki Görüntüle 2844691 Eki Görüntüle 2844692 Eki Görüntüle 2844693 Eki Görüntüle 2844694 Eki Görüntüle 2844695 Eki Görüntüle 2844696 Eki Görüntüle 2844697
Bugun Dualarımız da Filistin'li kardeşlerinize'de dua etmeyi unutmayalım CANLAR. onlar çok zor şartlarda ibadetlerini yerini getirmeye çalışıyorlarALLAH Yâr Ve Yardımcıları Olsun..
Namaz vakti
C ceycey0406 .Cookiie Cemoos cevizli tarcinli kek Niloyatospikk Keira- . i p e k Hifaa MssPARE Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer clara F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan Ayca_06
@renksizgokkusaCatlak-kurabiye M Morlale8 Aktif Lora COLIN D u t Z Zerre M MaviMabellee ASSOSyal Begonya2 M MaviMabellee Cemoos golgefeslegeni @yarim66
Filistinlerden sogumaktan öte canım burda inanca saldırı varBen kendi milletim için hastalar için zor durumda olanlar için virüsten kurtulmak için dua edeceğim. Her olayda bizi kınadıkları için filistinlilerden soğudum üzgünüm.
Kabe olayı başkaa kızum onu ayrı tutarım tabikiFilistinlerden sogumaktan öte canım burda inanca saldırı var
Mecidi aksa kabeden önce müslümanların kıblesi ona saldırı var
Ibadete saldırı var sırf müslüman oldukları ve mescid-i aksa da ibadet yaomaknistedikleri için saldırıya uğruyorlar
Politik bakarsan haklısın ama devler tepisirken çimenler ezilir. Oradaki masum müslümanların yaşadığı bu..Ben Allah Birdir diyen iman eden ,her kula dua edilmesi taraftarıyım..cenabı Allah kâfirin bire yemeğini üç öğün verip doyururken, bize kınamak düşmez diye düşünüyorum hiç kimseyi naçizane fikrimi canımBen kendi milletim için hastalar için zor durumda olanlar için virüsten kurtulmak için dua edeceğim. Her olayda bizi kınadıkları için filistinlilerden soğudum üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?