Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Cennette de arkadaş olmamız dileğiyle herkese hayırlı sabahlar.
Sahur bitti sabah geldi.
Namazımı eda ettim.
Hatmim de bitti Rabbime şükürler olsun.
Allah im buradaki tüm arkadaşların hem dünya saadetini artırsın hem ahirette cennet anahtarını ellerine versin

Aminn canım İnşaallah ne güzel bir duadır bu nurum Allah seni sevdiklerinle hasreylesin

Irmak vadiden, sevda denizden, dua yürekten kopar gelir. Yüreğimdeki duaya ortak ettim seni. Sende dualarından mahrum etme beni. Dostun hası huzur verir, muhabbeti ömür verir, yüzündeki tebessüm cemali Resul'den gelir. Rabbim ömrüne ömür, gönlüne huzur versin. Kadir geceniz mübarek olsun.

C ceycey0406 . Cookiie Cemoos cevizli tarcinli kek Niloyatospikk Keira- . i p e k Hifaa MssPARE Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer clara F Flower__ Amazing family @Bidar Sultan Ayca_06
@renksizgokkusa Catlak-kurabiye M Morlale8 Aktif Lora COLIN D u t Z Zerre M MaviMabellee ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. Begonya2 M MaviMabellee Cemoos golgefeslegeni Yarimm66

2.Hem Lenf Kanseri Hem Gebelik! Kızlar hadi bi el atalım yeni konu açılmış bişey kaybetmeyiz sayıdan düşmeli dikkat edelim ne okusak o kar namaz topiğine de duyurun size zahmet​

Arkadaşlar sayıdan düşme hadi yardım edelim

70.000 Ya Şafi

Kızlar bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde [IMG alt="Papatya1610"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/955/955696.jpg?1620454449[/IMG] Papatya1610 kardeşimiz için dua edelim inşallah.Okunan kuranlar,çekilen tesbihler, tutulan oruçlar,peygamber efendimiz (S.A.) hürmetine Allahım mucizesini gösterip Şafi ismiyle şifa versin inşallah.​

sultan
Keira-
@mibidarmariye
Z Zerre
clara
Begonya2
H hanimpazari
sevgitek
@nigtingale62
Ayca_06
Drderdimderin
@Bidar Sultan
memurhanim
@sumeyye07
Hifaa
Aktif Lora
Minnosprenses
Cemoos
M MaviMabellee
NilMeSeKer
A Asaletanne
i p e k
MssPARE
Meybuz
COLIN
Amazing family
D u t
C ceycey0406
Catlak-kurabiye
ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
bebeklinick
Kahve __Kokusu

Kızlar dua edelim arkadaşa inşallah şifa bulsun

Alıcam inşallah 10 dk

⁰q
Bilmukabele canim, Allah kabul etsin. Duaniza âmîn.

Bazen böyle hepinizi yerinizden kaldırabileceğim bir dürtme işareti olmasını hayal ediyorum yanına gelip hadi mirayem namaz kılalım cennete girelim Allah'ın izniyle diye
Ay keşke öyle olsa kk telefonla titreşim gönderse yada

Ben kendi milletim için hastalar için zor durumda olanlar için virüsten kurtulmak için dua edeceğim. Her olayda bizi kınadıkları için filistinlilerden soğudum üzgünüm.

Ben kendi milletim için hastalar için zor durumda olanlar için virüsten kurtulmak için dua edeceğim. Her olayda bizi kınadıkları için filistinlilerden soğudum üzgünüm.
Filistinlerden sogumaktan öte canım burda inanca saldırı var

Mecidi aksa kabeden önce müslümanların kıblesi ona saldırı var
Ibadete saldırı var sırf müslüman oldukları ve mescid-i aksa da ibadet yaomaknistedikleri için saldırıya uğruyorlar

Kabe olayı başkaa kızum onu ayrı tutarım tabiki

Politik bakarsan haklısın ama devler tepisirken çimenler ezilir. Oradaki masum müslümanların yaşadığı bu..Ben Allah Birdir diyen iman eden ,her kula dua edilmesi taraftarıyım..cenabı Allah kâfirin bire yemeğini üç öğün verip doyururken, bize kınamak düşmez diye düşünüyorum hiç kimseyi naçizane fikrimi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…