- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Ezan sonrası inşallah cnmKahve __Kokusu
En çok ihtiyacım olan şey yatsı namazını erken kılmak.
Erken etiket yap olur mu canisi?
Aminnnnnnnn kuzummCemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Hifaa Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- clara Cookiie Migrenben i p e k
Sabrederek ve namaz kılarak (Allah’tan) yardım dileyin. Şüphesiz namaz, Allah’a derinden saygı duyanlardan başkasına ağır gelir.”
Bakara Suresi, 45. Ayet.. Allah'ım beş vakit huzuruna gelmeyi nasip eyle bizlere
Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Hifaa Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- clara Cookiie Migrenben i p e k
Sabrederek ve namaz kılarak (Allah’tan) yardım dileyin. Şüphesiz namaz, Allah’a derinden saygı duyanlardan başkasına ağır gelir.”
Bakara Suresi, 45. Ayet.. Allah'ım beş vakit huzuruna gelmeyi nasip eyle bizlere
Neyse ki ikindi namazını kılmayı çok seviyorumGüneş doğmadan ve güneş batmadan önce namaz kılan bir kişiye cehennem ateşi uzak olacaktır. "
" İkindi namazını bırakan ve terk eden kimselerin işlemiş olduğu bütün salih ameller boşadır. ". Allah kılmayı nasip etsin inşallah...
Aminnn inşallahCemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Hifaa Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- clara Cookiie Migrenben i p e k
Bunda kinanacak hiçbir sey yok. Maşallah bundan sonra öğrenip uygulamaya gecirirsiniz inşallah. Sormak istediginiz bir sey olursa istediğiniz zaman sorabilirsinizMerhaba. Beni de etiketler misiniz ? Kinamayın ama bende Yeni öğreniyorum namaz kılmayı eşim sağolsun. Küçükken bazı sebeplerden dolayı sogumustum şimdi bir cesaret öğrenmeye çalışıyorum
Amin Allah kabul etsinCemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Hifaa Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- clara Cookiie Migrenben i p e k
İnşAllah kuzumEki Görüntüle 2833054
Yatsıya az vakit kaldı kızlar, geciktirmeden kılalım inşallah.
Kahve __Kokusu
Magnifiaque
Carinanebulasi
cevizli tarcinli kek
MssPARE
M MaviMabellee
Ayca_06
Niloyatospikk
Z Zerre
Aktif Lora
Hifaa
Minnosprenses
memurhanim
NilMeSeKer
H hanimpazari
Drderdimderin
Keira-
clara
i p e k
Migrenben
Allah razı olsun cnm birbirimize vesile olalım inşallahMaşallah canım rabbim namazlarını devamlı kılmayı nasıp etsin.etiket için teşekkür ederim bizlere de vesile oluyorsun ne güzel ❤
Yatsıda bir aksama oldu canım kusuru bakma inşallah olmayacak bir dahaBu bir ilk aksam yemeğini yer yemez mutfağı öylece bırakıp namaza koştum.
Şu an daha dincim ve işlerimi artık bereketli zaman çerçevesinde halledebilirim.
TeşekkürlerKahve __Kokusu
Bu konuda düzeni tutturdunuz an tamamiz demektir
Yatsi yine gecikti abdest alıp kilicamYatsıda bir aksama oldu canım kusuru bakma inşallah olmayacak bir daha
Bende geciktirmeyelim dedim ama az önce kıldımYatsi yine gecikti abdest alıp kilicam
Benimde öyle oldu ama çocuk uyuduktan sonra huşu içinde kılmak bana daha iyi geliyorYatsi yine gecikti abdest alıp kilicam