- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Allah kabul etsin canımBende geciktirmeyelim dedim ama az önce kıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin canımBende geciktirmeyelim dedim ama az önce kıldım
Allah kabul etsin canım bende kılmaya gıdıyorum kızı yeni uyuttumBen yeni kıldım teli elime aldım burdayim
ALLAH kabul etsinAllah kabul etsin canım bende kılmaya gıdıyorum kızı yeni uyuttum
Sağol canım hepimizin kabul olsun inşallahAllah kabul etsin canım
Saol kuzum kıldım şimdi birazda sohbet edelim nasıl geçti bugün oruçALLAH kabul etsin
Oruç şükür iyi geçiyor bugün yemek yoktu ona koşturdumSaol kuzum kıldım şimdi birazda sohbet edelim nasıl geçti bugün oruç
Şükür canım güzel gidiyor..benim eşimin gözü aç saolsun onuda yap bunuda yap bende debeleniyorum mutfakta bütün günOruç şükür iyi geçiyor bugün yemek yoktu ona koşturdum
Sen nasılsın nasıl gidiyor
Eşyaları ne yapmaya karar verdin canımŞükür canım güzel gidiyor..benim eşimin gözü aç saolsun onuda yap bunuda yap bende debeleniyorum mutfakta bütün gün
Sabah ne yenecek derken iftar sofrasına dolup kalıyor nimetlerŞükür canım güzel gidiyor..benim eşimin gözü aç saolsun onuda yap bunuda yap bende debeleniyorum mutfakta bütün gün
Aynen cnm bereketli oluyor..Allah kimseyi açlıkla sınamasın ..Sabah ne yenecek derken iftar sofrasına dolup kalıyor nimetler
Ramazanın bereketi başka
Allah olmayanlarda versin
Bende çok yapıyorum abdest alırken namaz kılarken eskiden çok bozar yeniden alır yada kılardım şimdi okadar değilPeki Kizlar husu icinde namaz kilabiliyormusunuz ben bazen cok vesveseye kapiliyorum
Vesvese cok kotu Allah yardimcimiz olsun bende bu ara baya ugrasiyorumBende çok yapıyorum abdest alırken namaz kılarken eskiden çok bozar yeniden alır yada kılardım şimdi okadar değil
Nelerden yapıyorsun vesvese canımVesvese cok kotu Allah yardimcimiz olsun bende bu ara baya ugrasiyorum
Surekli namazdayken aklima gelen seylerle dizi cikar Allah affetsinNelerden yapıyorsun vesvese canım
Benimde oluyor öyle. bazen kaçıncı rekattayim unutuyorum bir an Allah CC karsindaymis gibi kıl diyordu bir hoca toparlıyorum hemen ozaman o söz aklıma geldiğinde.sende dene canım.Surekli namazdayken aklima gelen seylerle dizi cikar Allah affetsin
Inan cok deniyorum ama vesveseyi gunluk hayatimda da atamadimBenimde oluyor öyle. bazen kaçıncı rekattayim unutuyorum bir an Allah CC karsindaymis gibi kıl diyordu bir hoca toparlıyorum hemen ozaman o söz aklıma geldiğinde.sende dene canım.
Ya çok iyi olmuş canım Allah razı olsun@Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi @Nalin73 MssPARE @28mn @Ayca_06 @Niloyatospikk @Zerre @Aktif Lora Hifaa @Minnosmeliss @memurhanim @NilMeSeKer @hanimpazari @Drderdimderin @Musekkin @Emma3 Cookiie @N u r su topigindeki arkadaşlarım sizleride etiketledim cumanız mubarek olsun