- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Cümlemizden Allah razı olsun bol bol etiketlerini bekliyorum canım topigi canlı tutalım vesile olalım birbirimizeYa çok iyi olmuş canım Allah razı olsun
hayırli sahurlar cnm videonun faydası olmuştur insallahHayırlı sahurlar hanımlar. Sabah namazına az kaldı burda. Kılar uyurum.
Benimde bir an sesim yükseliyor vesvese geldiğinde biri dinlese delimi bu diyecekInan cok deniyorum ama vesveseyi gunluk hayatimda da atamadim
Sadece sesli okursam odaklanabiliyorum
Şu an ezan okunuyor abdestli bekliyorum.Sabah namazında buluşuyor muyuz kızlar ? Eki Görüntüle 2833304
Kahve __Kokusu
Cemoos
Magnifiaque
Carinanebulasi
cevizli tarcinli kek
MssPARE
M MaviMabellee
Ayca_06
Niloyatospikk
Z Zerre
Aktif Lora
Hifaa
Minnosprenses
memurhanim
NilMeSeKer
H hanimpazari
Drderdimderin
Keira-
clara
i p e k
Migrenben
Allah razı olsun senden canımSabah namazında buluşuyor muyuz kızlar ? Eki Görüntüle 2833304
Kahve __Kokusu
Cemoos
Magnifiaque
Carinanebulasi
cevizli tarcinli kek
MssPARE
M MaviMabellee
Ayca_06
Niloyatospikk
Z Zerre
Aktif Lora
Hifaa
Minnosprenses
memurhanim
NilMeSeKer
H hanimpazari
Drderdimderin
Keira-
clara
i p e k
Migrenben
Merhaba ben duzenli kiliyorum 2 yıla yakındır arada kaçıyor disarda vs olunca ama bazen öyle kilmak istemiyorum ağırlık çöküyor zorla kalkip kiliyorum ama kabul olmayacagini dusunuyorum öyle isteksiz kıldığım için. bazen de namazdayken ne dusundugumu bile bilmiyorum bazen dalıyorum unutuyorum tekrar kiliyorum çok kiziyorum kendime genelde aklım baska yerdeyken oluyor temizliktir telefondur tv dir aklım oralarda kalıyor tabi sık sık degil ama rahatsiz oluyorum bu durumdan .Nelerden yapıyorsun vesvese canım
Canım arada ben atıyım dedim sana yardımcı olayım diyeAllah razı olsun senden canım
Ve aleyküm selam. amin cümlemize nasip etsin inşaallah 5 vakit kılmayı seve seve etiketlerimKahve __Kokusu Selamünaleyküm bende ayni dertten muzdaripim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbım 5 vakit namazimizi kılmayı nasip etsin ins. Beni de etiketler misiniz
Sabah namazında buluşuyor muyuz kızlar ? Eki Görüntüle 2833304
Kahve __Kokusu
Cemoos
Magnifiaque
Carinanebulasi
cevizli tarcinli kek
MssPARE
M MaviMabellee
Ayca_06
Niloyatospikk
Z Zerre
Aktif Lora
Hifaa
Minnosprenses
memurhanim
NilMeSeKer
H hanimpazari
Drderdimderin
Keira-
clara
i p e k
Migrenben
Kabul olmayacak diye düşünmeyin ahir zamandayiz huşu ile kılmak mümkün olmuyor bazen ama bu zamanda kılınan namazlarda çok değerli Allah hatalarımızla kusurlarimizla kabul eylesin insanızMerhaba ben duzenli kiliyorum 2 yıla yakındır arada kaçıyor disarda vs olunca ama bazen öyle kilmak istemiyorum ağırlık çöküyor zorla kalkip kiliyorum ama kabul olmayacagini dusunuyorum öyle isteksiz kıldığım için. bazen de namazdayken ne dusundugumu bile bilmiyorum bazen dalıyorum unutuyorum tekrar kiliyorum çok kiziyorum kendime genelde aklım baska yerdeyken oluyor temizliktir telefondur tv dir aklım oralarda kalıyor tabi sık sık degil ama rahatsiz oluyorum bu durumdan .
Bu arada sabah namazina kalkabilmek icin alarm kuruyorum ezan vakti pro var oda yüklü öylelikle kalkıyorun.
O kadar mutlu oldum ki canım. benden çok sahiplenin inşaallah bu topigi, ben açtım diye düşünmeyin hepimiz faydalanalim aktif olalım paylaşımlar yapalımCanım arada ben atıyım dedim sana yardımcı olayım diye
Allah hepimizden razı olsun inşallah, ibadetlerimiz kabul olsun kızlar
İnsanız bazen uymayan an olur canım günde 5 kere etiket yapmaya vakit bulamadığımız an olur. Ki bazen bizi birinin dürtmesi gerekir. O yüzden hepimiz birbirimize destek olalım diye düşünüyorum bende. Güzel bişeyler denk geldikçe etiketleyelim vakit yaklaştığını gördükceO kadar mutlu oldum ki canım. benden çok sahiplenin inşaallah bu topigi, ben açtım diye düşünmeyin hepimiz faydalanalim aktif olalım paylaşımlar yapalım
Hislerime tercüman olmuşsun canım Allah razı olsun. kimin yaptığı hiç önemli değil önemli olan birbirimizi harekete geçirelim. burada ezen yeni okundu namazımı kılmaya gidiyorum Allah cümlemizin oruçlarını namazlarını dualarını kabul etsin inşallahİnsanız bazen uymayan an olur canım günde 5 kere etiket yapmaya vakit bulamadığımız an olur. Ki bazen bizi birinin dürtmesi gerekir. O yüzden hepimiz birbirimize destek olalım diye düşünüyorum bende. Güzel bişeyler denk geldikçe etiketleyelim vakit yaklaştığını gördükce
Programi bana da atar mısın canımNeden kinayalim senin namazın şuanda okadar kıymetliki bir program var çok güzel öğretiyor atarım sana cobucak öğrenirsin
Sag ol, burda paylasmissin:)) Yegenlerim için kullanacağım daPlay storda namaz öğreniyorum ezan vakitleri yazan uygulamayı indir kırmızı resimli uygulama canım. çok kolay öğretiyor ben bunla 2 günde öğrendim
Ramazan getirir, bayram götürür derlerŞaka bir yana da ramazanda şeytan insanlardan daha uzak duruyor o yüzden nefsimizi yenip kılmak çok daha kolay oluyor.
Ben şöyle yapıyorum çok gereksiz bir işe bile zamanını harcarken 10dk namazdan mı kaçıyorum diye sürekli kendime telkinde bulunuyorum. bir de diyorum kaç yaşına geldin bir bu kadar daha yaşar mısın belli mi ki de sen bu kadar rahat hareket ediyorsun diyorum
Çok güzel bir program canım çok kolay öğretiyorSag ol, burda paylasmissin:)) Yegenlerim için kullanacağım da