- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Topikteki herkezi yapayım mıTopigini yerim senin.
Etiket yap bizi biz de bazen seni.
Bende bugünden sonra başlıyorum .
Adetim yeni bitti.
Kahve __Kokusu
Allah razı olsun eski eşinizdenBen 22 senedir 5 vakit kılıyorum. Allah kabul eder inşAllahVerdiği huzur inanılmaz. İlk eşimin bana en büyük faydası oldu İlk başlarda imamlık yaptı, sonra ben kendi başıma kılmaya başladım.
namaz en zor ibadettir. Hayat tarzı şekline getirmelisiniz. Bir de çalışıyorsanız çok zor. Ben Alışverişlerimi ona göre ayarlıyorum. Mesela öğleni kılıp çıkıyorum , Sonra kaçırmayayım diye. Seyahat ederken de otobüste, arabada kıldığım çok olmuş. Bir yakınımız demişti. Mesela Türkiye’de şu an en güçlü insan kim? Cumhurbaşkanı mı? Peki Cumhurbaşkanıyla görüşmek istesen sana randevu verir mi? Ama Bütün alemlerin yaratıcısı günde 5 kere seni huzura kabul ediyor, derdini dinliyor. Ne kadar büyük nimet demişti. Bana çok akıllıca geldi
Süpermiş. Indiriyorum hemenPlay storda namaz öğreniyorum ezan vakitleri yazan uygulamayı indir kırmızı resimli uygulama canım. çok kolay öğretiyor ben bunla 2 günde öğrendim
Super olur.Topikteki herkezi yapayım mı5 kilo verme topigini beraber açalım ramazandan sonra
Ramazan'da çok doğal Alman cnm sahurda yiyip yatıyoruz ramazandan sonra hepsi gider inşaallah üç lt su diyet sporla çok hızlı verebiliriz benceSuper olur.
Herkesi yap.
Ramazan sonrası 5 kilo verme topigi kesin açılsın.
Eşimle de konuştum istersem yaparım.
Yürüyüş + spor + su + az ve sağlıklı yeme
Sonrası fit bir vücuda ulaşacağım.
Ama ben 1 kilo daha almışım ramazanda yediğim tatlılar fazla yemekler yüzünden
Yani 6 kilo vermem gerekecek.
Ramazan sonunda bayram günü de tatlıya şekere son kez gomulurum sonra uzaktan bir el sallar ve zayıflama maratonuna girerim
Namaz düzeni oturtmak için adetten sonra abdest alır almaz o anki vakit namazını kılmalısın.. Bunu hep yap göreceksin zamanla devamlı olursun namazında..Merhaba arkadaşlar.Ramazan ayı boyunca kıldığım namazı ramazan sonunda ,adet dönemlerinde bırakıyorum .takrar başlıyorum tekrar bırakıyorum, sabahı kılıyorsam öğlen kilamiyorum ramazan harici 5 vakit kılabidigim bir düzen oturtamadim.. benim gibi kılmak isteyip düzen olusturamamış arkadaş arkadaşlar arıyorum birbirimizin kılmasina vesile oluruz inşallah
İnşaallah buradan aldığım tavsiyeleri uygulayacağımNamaz düzeni oturtmak için adetten sonra abdest alır almaz o anki vakit namazını kılmalısın.. Bunu hep yap göreceksin zamanla devamlı olursun namazında..
Hayırlı cumalar olsun canımm benimCemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Hifaa Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- clara Cookiie i p e k su topigindeki arkadaşlarım sizleride etiketledim cumanız mubarek olsun
Hayırlı cumalar canim haydi namazaHayırlı cumalar olsun canımm benim
Amin sizin de cumanız mübarek olsunCemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Hifaa Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- clara Cookiie i p e k su topigindeki arkadaşlarım sizleride etiketledim cumanız mubarek olsun
Sağolasınn sizlerinde cuman mübarek olsunCemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Hifaa Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- clara Cookiie i p e k su topigindeki arkadaşlarım sizleride etiketledim cumanız mubarek olsun