Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Bende namaz konusunda hiç düzen haline getiremiyorum 😒😒 birbirimizi teşvik edicek bişeyler yapsak ne güzel olur 😍😍

Merhaba arkadaşlar.Ramazan ayı boyunca kıldığım namazı ramazan sonunda ,adet dönemlerinde bırakıyorum .takrar başlıyorum tekrar bırakıyorum, sabahı kılıyorsam öğlen kilamiyorum ramazan harici 5 vakit kılabidigim bir düzen oturtamadim.. benim gibi kılmak isteyip düzen olusturamamış arkadaş arkadaşlar arıyorum birbirimizin kılmasina vesile oluruz inşallah 😊
Ramazan getirir, bayram götürür derler :KK70: Şaka bir yana da ramazanda şeytan insanlardan daha uzak duruyor o yüzden nefsimizi yenip kılmak çok daha kolay oluyor.
Ben şöyle yapıyorum çok gereksiz bir işe bile zamanını harcarken 10dk namazdan mı kaçıyorum diye sürekli kendime telkinde bulunuyorum. bir de diyorum kaç yaşına geldin bir bu kadar daha yaşar mısın belli mi ki de sen bu kadar rahat hareket ediyorsun diyorum

Ramazan getirir, bayram götürür derler :KK70: Şaka bir yana da ramazanda şeytan insanlardan daha uzak duruyor o yüzden nefsimizi yenip kılmak çok daha kolay oluyor.
Ben şöyle yapıyorum çok gereksiz bir işe bile zamanını harcarken 10dk namazdan mı kaçıyorum diye sürekli kendime telkinde bulunuyorum. bir de diyorum kaç yaşına geldin bir bu kadar daha yaşar mısın belli mi ki de sen bu kadar rahat hareket ediyorsun diyorum
Kesinlikle öyle surada ne kadar ömrümüz varki belki yarına bile çıkmayacağız ama yarın kılarız diyoruz. harikasın gevşemeye baslayinca buradaki yazılanları okuyup silkelenicem inşallah 😄

Yok kuzum burdan istediğini paylaş vesile olmuş olursun başkalarına 😘😘
Tamam kuzum. İnşallah şimdi ikindiyke başlıcam Allahın izniyle bak bana da sen ve nur vesile oldunuz. Elinden geldiğincede paylaşımlar yaparım buraya hep birlikte birbirimizi etiketleyelim😍😍🌸

Güneş doğmadan ve güneş batmadan önce namaz kılan bir kişiye cehennem ateşi uzak olacaktır. "

" İkindi namazını bırakan ve terk eden kimselerin işlemiş olduğu bütün salih ameller boşadır. ". Allah kılmayı nasip etsin inşallah...

Güneş doğmadan ve güneş batmadan önce namaz kılan bir kişiye cehennem ateşi uzak olacaktır. "

" İkindi namazını bırakan ve terk eden kimselerin işlemiş olduğu bütün salih ameller boşadır. ". Allah kılmayı nasip etsin inşallah...
Ben ikindimi kıldım 🌸

X