- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
Amin canım cümlemizin ibadetlerini kabul etsin..etiketliyorum senide aramızda görmek isterimMaşaAllah SubhanAllah ne güzel bir sayfaAllah'ım kıldığımız namazları kabul eylesin huşu içinde kılmayı nasip etsin inşaAllah
Haaahaa vardı sende bir ağar hatunluk zaten01
Adanaliyik
Allah in adamiyik
Allah namazlarımızı kabul eylesin 5 dakikadan az kaldı bizim bekliyorum.Fecir vaktinde iki rekat dünya ve içindekinden hayırlıdır."
hala kılmayacakmısın haydi ser seccadeni önüne aç ellerini Rabbine bağışlanmayı iste.
@Mimariye @Hifaa @CemoosMagnifiaque @Sumeyye07 @Nalin73 @MssPARE @28mn @Ayca_06 @Niloyatospikk @Zerre @Aktif Lora @Minnosmeliss @memurhanim @NilMeSeKer @hanimpazari @Drderdimderin @Musekkin. clara Meybuz D u t @Amazing family. @Asaletanne @Bidar Sultan. i p e k @sevgitek
@renksizgokkusagi @Kzbnylmz
Amin canımAllah namazlarımızı kabul eylesin 5 dakikadan az kaldı bizim bekliyorum.
Yutmadiktan sonra sorun olmaz sanırım ama kesin bilgim yok canımBur Şey soracaktım.
Şimdi ben ezan okunurken dişimi fircaladim sorun olur mu?
Hep ezandan önce yapardım normalde ama bu sefer geç kaldım .
Aromalı sonuçta dis macunu.
Yutmasam bile mekruha mi girer acaba?
35 canımAmin canımPlaka alıyoruz niresi ora benden sonrasıda varmış
Ben elhamdülillah kılıyorum namazlarımı ama sohbetlerinize katılmayı isterim inşaAllah vakit buldukçaAmin canım cümlemizin ibadetlerini kabul etsin..etiketliyorum senide aramızda görmek isterim
Sen bize fikir ve tavsiyeler verirsin canım ne güzel Allah daim ettirsinBen elhamdülillah kılıyorum namazlarımı ama sohbetlerinize katılmayı isterim inşaAllah vakit buldukça
Tadını aldığın icin mekruh olmuş ama yutmadigin icin bozulma yok, sadece mekruhluk oluşmuş :)Bir Şey soracaktım.
Şimdi ben ezan okunurken dişimi fircaladim sorun olur mu?
Hep ezandan önce yapardım normalde ama bu sefer geç kaldım .
Aromalı sonuçta dis macunu.
Yutmasam bile mekruha mi girer acaba?
Kahve __Kokusu
Hemşeriyiz demek sevindim canımToprak çıktık iyimi hemşerim
Bende canımHemşeriyiz demek sevindim canım
Amin inşaAllah hepimizin namazlarını daim eylesin inşaAllahSen bize fikir ve tavsiyeler verirsin canım ne güzel Allah daim ettirsin
Tmm cnm❤Tadını aldığın icin mekruh olmuş ama yutmadigin icin bozulma yok, sadece mekruhluk oluşmuş :)
Bir dahakine daha dikkatli olalim, erkence rahatca halledelim canım benim
Hayırlı sabahlarbu sabah namaza yeniden başladım . Bu huzur hiç bişeye değişilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?