- 20 Eylül 2018
- 607
- 943
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Tamam canımBen buca da değilim orda kardeşim yaşıyor canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canımBen buca da değilim orda kardeşim yaşıyor canim
Akşam namazı kılındı.Biz oruç ttuttuğumuzu zannederiz. halbuki oruç bizi tutuyor , yalandan koruyor, zinadan koruyor haramdan koruyor, dedikodudan koruyor, nefisten koruyor, cehennemden koruyor.. Elhamdülillah...
Senin rızan için oruç tuttum senin rizanla orucumu açıyorum..sen kabul eyle Yarabbi..
Allah oruçlarımızı kabul namazlarımızı daim eylesin canlar
Cookiie Z zere Cemoos M MaviMabellee Magnifiaque i p e k @sumeyye07 Hifaa cevizli tarcinli kek Meybuz MssPARE A Asaletanne Niloyatospikk Aktif Lora Minnosprenses sevgitek memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Begonya2 Drderdimderin Keira- . clara Meybuz Migrenben Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
athena M Morlale8
Allah kabul etsin canımAkşam namazı kılındı.
Oruclarınız kabul olsun kızlar. Namazlarınız da
Allah kabul etsin canımkadir gecesi yaklaşıyor sayfada bilenler okusa salâvat getirsek ne güzel olur o geceAkşamı kıldık darısı yatsıya bugün 3 cüz bitirdim şükür
Amin sağol canım bende kadir gecesine yetişmeye çalışıyorumAllah kabul etsin canımkadir gecesi yaklaşıyor sayfada bilenler okusa salâvat getirsek ne güzel olur o gece
Maşallah nasıl okudun çocuklarlaAkşamı kıldık darısı yatsıya bugün 3 cüz bitirdim şükür
İsmini görmüştüm cnm dua grubunda Allah kolaylaştırsin inşallahAmin sağol canım bende kadir gecesine yetişmeye çalışıyorum
Allah razı olsun canımİsmini görmüştüm cnm dua grubunda Allah kolaylaştırsin inşallah
Yaparız inşaallah katılım olursa kuzum etiketyapiyim yarın alayim fikrini herkezinÇok güzel olur o gün salavat kızlar yapsak ya cidden isteyen olursa Kahve __Kokusu
Hem çok güzel hem çok duyguluEki Görüntüle 2839089 Eki Görüntüle 2839090 Eki Görüntüle 2839092 Eki Görüntüle 2839093 Eki Görüntüle 2839094 Eki Görüntüle 2839095 Eki Görüntüle 2839096 Eki Görüntüle 2839097
Kadir gecesi yaklaşıyor canlar. sayfamizda salâvat zikir Esma ül Hüsna okuyabiliriz birlikte, katılım olursa ne dersiniz
Cookiie Z zere Cemoos M MaviMabellee Magnifiaque i p e k @sumeyye07 Hifaa cevizli tarcinli kek Meybuz MssPARE A Asaletanne Niloyatospikk Aktif Lora Minnosprenses sevgitek memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Begonya2 Drderdimderin Keira- . clara Meybuz Migrenben Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
athena M Morlale8
Z ZerreEki Görüntüle 2839089 Eki Görüntüle 2839090 Eki Görüntüle 2839092 Eki Görüntüle 2839093 Eki Görüntüle 2839094 Eki Görüntüle 2839095 Eki Görüntüle 2839096 Eki Görüntüle 2839097
Kadir gecesi yaklaşıyor canlar. sayfamizda salâvat zikir Esma ül Hüsna okuyabiliriz birlikte, katılım olursa ne dersiniz
athena M Morlale8
Aleyküm selam canımSelamun aleykum gençlik
Aleyküm selam canımSelamun aleykum gençlik