- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Cok sukur canim iyi ki varsınEki Görüntüle 2838374
Alhamdulililah.... namaz vakti
Cookiie Hifaa Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . clara Meybuz Migrenben Amazing family . A Asaletanne @Bidar Sultan. i p e k sevgitek
athena M Morlale8
Çok şükür canım sizler olduğunuz için ben burada varımCok sukur canim iyi ki varsın
"Fecir vaktinde iki rekat dünya ve içindekinden hayırlıdır."
hala kılmayacakmısın haydi ser seccadeni önüne aç ellerini Rabbine bağışlanmayı iste.
Fecir vaktinde iki rekat dünya ve içindekinden hayırlıdır.""Allah Tebâreke ve Teâlâ, her gece, gecenin son üçte biri kalınca dünya semasına iner ve şöyle buyurur: Mülkün sahibi benim! Kim ki bana duâ ederse, ona cevap veririm. Kim ki benden isterse ona veririm. Kim ki bana istiğfar ederse onu bağışlarım. Tan yeri ağarıncaya kadar bu böylece devam eder." (Tirmizî, Namaz,
Efendimiz (asm) Hazretleri de böyle buyurur:
Sahur bitti gidip abdest alayım.Fecir vaktinde iki rekat dünya ve içindekinden hayırlıdır."
hala kılmayacakmısın haydi ser seccadeni önüne aç ellerini Rabbine bağışlanmayı iste.
Cookiie Hifaa Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . clara Meybuz Migrenben Amazing family . A Asaletanne @Bidar Sultan. i p e k sevgitek
athena M Morlale8
Bir bizim burada geç galiba yarım saat var dahaSahur bitti gidip abdest alayım.
Namaz saati ❤
Allah kabul etsinBir bizim burada geç galiba yarım saat var daha
Daha bizim burda okunmadı ezanKıldım ve yatıyorum
Uyanik olanlar parmak kaldırsın kızlar hu hu
Allah kabul etsin rahatlik versin canımKıldım ve yatıyorum
Tam 10 dakika varmış aramızda. Bizim de burada 7 gece okundu sizin orda 17 geceOkunuyor abdest alayım namaz sonra yatak uyku
Allah kabul etsin rahatlik versin canımOkunuyor abdest alayım namaz sonra yatak uyku
Plaka Alacam kim nereliTam 10 dakika varmış aramızda. Bizim de burada 7 gece okundu sizin orda 17 gece
01Plaka Alacam kim nereli