Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

NAMAZDA OKUNAN TESPİHLER VE ANLAMLARI

Allahü Ekber
Anlamı: "Allah en büyüktür."

Rükûda,
Sübhane rabbiyelazim
Anlamı: "Büyük olan Rabbim her türlü noksan sıfatlardan uzaktır."

Rükûdan kalkarken,
Semi'allahu limen hamideh
Anlamı: "Allah kendine hamd edeni işitir."

Rûkûdan kalkınca,
Rabbena lekel hamd
Anlamı: "Rabbimiz, hamd sanadır."

Secdede,
Sübhane rabbbiyel a'la
Anlamı: "Yüce olan Rabbim her türlü noksan sıfatlardan uzaktır."

Sağa sola selâm verirken,
Esselamu Aleykum ve Rahmetullah
Anlamı: "Allah'ın selamı üzerinize olsun."

:KK200:
Allah'ın selamı üzerine olsun canım ♥️♥️

NAMAZDA OKUNAN TESPİHLER VE ANLAMLARI

Allahü Ekber
Anlamı: "Allah en büyüktür."

Rükûda,
Sübhane rabbiyelazim
Anlamı: "Büyük olan Rabbim her türlü noksan sıfatlardan uzaktır."

Rükûdan kalkarken,
Semi'allahu limen hamideh
Anlamı: "Allah kendine hamd edeni işitir."

Rûkûdan kalkınca,
Rabbena lekel hamd
Anlamı: "Rabbimiz, hamd sanadır."
♥️♥️♥️♥️

Screenshot_20210501-114715~2.jpeg

Ey Hak Yolcusu/

Bu kısa sûreleri ezberlemelisin, hem de mânâ ve anlamlarıyla ezberlemelisin. Sûrelerin arabça isimlerini de bellemelisin. Kevser Sûresi denince “innâ â’taynâ kel kevser...” diye başlayan üç âyetli, Kur’ân-ı Kerîm’in en kısa sûresidir, diye bilmelisin.

Ey Dost/ Bu öğüdlerime kulak vermelisin. Çünkü bu öğüd (ve nasîhatlar) hepsi kitabîdir. Senin maddî, mânevî kurtuluşunu sağlayacaktır. Vesselâm.

Cookiie Cookiie Z zere Cemoos Cemoos M MaviMabellee Magnifiaque Magnifiaque i p e k i p e k @sumeyye07 Hifaa Hifaa cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek Meybuz Meybuz MssPARE MssPARE A Asaletanne Niloyatospikk Niloyatospikk Aktif Lora Aktif Lora Minnosprenses Minnosprenses sevgitek sevgitek memurhanim memurhanim NilMeSeKer NilMeSeKer H hanimpazari Begonya2 Begonya2 Drderdimderin Drderdimderin Keira- Keira- . clara clara Meybuz Meybuz Migrenben Migrenben Amazing family Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06 Ayca_06
athena athena M Morlale8

Habibim Ahmet, Rasulûm yâ Muhammed de ki:. Eğer Allah'ı seviyorsanız bana uyunuz ki: Allah da sizi sevsin ve günahlarınızı bağışlasın.

Allah son derece bağışlayıcı ve esirgeyicidir.​

NAMAZ vakti canlar 📢📿🛐

Cookiie Cookiie Z zere Cemoos Cemoos M MaviMabellee Magnifiaque Magnifiaque i p e k i p e k @sumeyye07 Hifaa Hifaa cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek Meybuz Meybuz MssPARE MssPARE A Asaletanne Niloyatospikk Niloyatospikk Aktif Lora Aktif Lora Minnosprenses Minnosprenses sevgitek sevgitek memurhanim memurhanim NilMeSeKer NilMeSeKer H hanimpazari Begonya2 Begonya2 Drderdimderin Drderdimderin Keira- Keira- . clara clara Meybuz Meybuz Migrenben Migrenben Amazing family Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06 Ayca_06
athena athena M Morlale8

Habibim Ahmet, Rasulûm yâ Muhammed de ki:. Eğer Allah'ı seviyorsanız bana uyunuz ki: Allah da sizi sevsin ve günahlarınızı bağışlasın.

Allah son derece bağışlayıcı ve esirgeyicidir.​

NAMAZ vakti canlar 📢📿🛐

athena athena M Morlale8
Kıldım ikindimide Allah kabul etsin kızlar 🥰

Biz oruç ttuttuğumuzu zannederiz. halbuki oruç bizi tutuyor , yalandan koruyor, zinadan koruyor haramdan koruyor, dedikodudan koruyor, nefisten koruyor, cehennemden koruyor.. Elhamdülillah...

Senin rızan için oruç tuttum senin rizanla orucumu açıyorum..sen kabul eyle Yarabbi..

Allah oruçlarımızı kabul namazlarımızı daim eylesin canlar 📢📿🛐

athena athena M Morlale8

Biz oruç ttuttuğumuzu zannederiz. halbuki oruç bizi tutuyor , yalandan koruyor, zinadan koruyor haramdan koruyor, dedikodudan koruyor, nefisten koruyor, cehennemden koruyor.. Elhamdülillah...

Senin rızan için oruç tuttum senin rizanla orucumu açıyorum..sen kabul eyle Yarabbi..

Allah oruçlarımızı kabul namazlarımızı daim eylesin canlar 📢📿🛐

athena athena M Morlale8
Amin canım

X