Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Allah'ın selamı üzerine olsun canım

Ey Hak Yolcusu/

Bu kısa sûreleri ezberlemelisin, hem de mânâ ve anlamlarıyla ezberlemelisin. Sûrelerin arabça isimlerini de bellemelisin. Kevser Sûresi denince “innâ â’taynâ kel kevser...” diye başlayan üç âyetli, Kur’ân-ı Kerîm’in en kısa sûresidir, diye bilmelisin.

Ey Dost/ Bu öğüdlerime kulak vermelisin. Çünkü bu öğüd (ve nasîhatlar) hepsi kitabîdir. Senin maddî, mânevî kurtuluşunu sağlayacaktır. Vesselâm.

Cookiie Z zere Cemoos M MaviMabellee Magnifiaque i p e k @sumeyye07 Hifaa cevizli tarcinli kek Meybuz MssPARE A Asaletanne Niloyatospikk Aktif Lora Minnosprenses sevgitek memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Begonya2 Drderdimderin Keira- . clara Meybuz Migrenben Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
athena M Morlale8

Habibim Ahmet, Rasulûm yâ Muhammed de ki:. Eğer Allah'ı seviyorsanız bana uyunuz ki: Allah da sizi sevsin ve günahlarınızı bağışlasın.

Allah son derece bağışlayıcı ve esirgeyicidir.​

NAMAZ vakti canlar

Cookiie Z zere Cemoos M MaviMabellee Magnifiaque i p e k @sumeyye07 Hifaa cevizli tarcinli kek Meybuz MssPARE A Asaletanne Niloyatospikk Aktif Lora Minnosprenses sevgitek memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Begonya2 Drderdimderin Keira- . clara Meybuz Migrenben Amazing family @Bidar Sultan. Ayca_06
athena M Morlale8

Kıldım ikindimide Allah kabul etsin kızlar

Biz oruç ttuttuğumuzu zannederiz. halbuki oruç bizi tutuyor , yalandan koruyor, zinadan koruyor haramdan koruyor, dedikodudan koruyor, nefisten koruyor, cehennemden koruyor.. Elhamdülillah...

Senin rızan için oruç tuttum senin rizanla orucumu açıyorum..sen kabul eyle Yarabbi..

Allah oruçlarımızı kabul namazlarımızı daim eylesin canlar

athena M Morlale8

Amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…