- 18 Kasım 2020
- 20.468
- 49.299
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Aminnn canımAmin canım rabbim isteyen herkese nasıp etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn canımAmin canım rabbim isteyen herkese nasıp etsin
Hiç korkma canım ben iki kere sezaryan oldum anlamadan gecdi giddiEvet canım sezaryen olacak ilk bebek korku heyecan hepsi birbirine girdi
Neyle karşılaşacağımız bilmediğim için tedirginlik var rabbim bir kolaylığını verir için. 37+3 de olacam sezaryen inş kolay olurHiç korkma canım ben iki kere sezaryan oldum anlamadan gecdi giddi
En çok korktugun ne mesala şehir efsanesi çok sezaryan hakkında iğne acıtıyor kesildiğini duyuyorsun vs sormak istediğin varsa sor canımNeyle karşılaşacağımız bilmediğim için tedirginlik var rabbim bir kolaylığını verir için. 37+3 de olacam sezaryen inş kolay olur
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalalhKızlar 11 mayısta doğumum var Rabbim nasip ederse dualarınızda bana da yer verir misiniz
Amin canım Allah razı olsunAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalalh
- YouTube
SevdiÄiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaÅlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaÅın.youtube.com
yaa sunu okumak bile ne kadar heycanlandiriyorEki Görüntüle 2838289
Rabbim Namazlarımızı oruçlarımızı kabul etsin..Bağışladı kullarından eylesin (amin) namaz vakti kurtuluş vakti canlar
Cookiie Hifaa Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . clara Meybuz Migrenben Amazing family . A Asaletanne @Bidar Sultan. i p e k sevgitek
athena M Morlale8
İbni Arabi'nin fotosuyla paylaşman da beni benden aldi.Günün suresi
Eki Görüntüle 2837798
Faziletleri : Fil suresini okuyan kişi düşmanlarına karşı galibiyet ve kazanım elde etmektedir.
Kişiye kötülük eden rahatsızlık veren düşmanlık besleyenlerden korunmak ve kurtulmak için okunabilir.
Fil suresinin okunmasının diğer bir faydası da dilek ve istekler niyetiyle okunmasıdır. Akşam namazından sonra yatsı namazına kadar olan sürede niyet edilerek okunabilir.
Cookiie Hifaa Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . clara Meybuz Migrenben Amazing family . A Asaletanne @Bidar Sultan. i p e k sevgitek
athena M Morlale8
Âmîn.Günün duası
Allah'ım! İçimde kurak çöller var ama sen yağmurun da rabbisin, gönlüme ferahlık ver...
athena M Morlale8
Cansin sen kız KahveBeni anmak için,. NAMAZ kıl.. Ta ha sure14
Namaz vakti Kızlar
athena M Morlale8
Sende öyle realde tanımayı çok isterdim seniCansin sen kız Kahve
Veririz tabii canımKızlar 11 mayısta doğumum var Rabbim nasip ederse dualarınızda bana da yer verir misiniz
Real deyince heyecanlandim, real'e yakin oturuyorum da kalbim carptiydi birden yanlis anlamisimSende öyle realde tanımayı çok isterdim seni
Amin ecmainİbni Arabi'nin fotosuyla paylaşman da beni benden aldi.
Allah'in dosdogru yolunda olmamiz ve hak dostlarinin sefaatine, öğrenciligine erisebilmemiz duasiyla
Real neresi öyle bir yermi var ismi güzelmiş o zamanReal deyince heyecanlandim, real'e yakin oturuyorum da kalbim carptiydi birden yanlis anlamisim
Ne güzel bir dua ettin Allah razı olsun canım çok çok aminVeririz tabii canım
Allah sağlıcakla kavuştursun bebeğine.
Ehil doktorlarla sağlıkçılarla karsilastirsin.
Gerçeğini yaşadığıni düşün birdeyaa sunu okumak bile ne kadar heycanlandiriyor