- 16 Aralık 2019
- 20.145
- 79.988
- 31
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Yoğurtla yada ayranla karıştır ver . O durdurur isaliVar canım
Benimki gece de istemedi hatta başucumuza koyduk da yattık anne eee' dediL
Geceden korkuyorum bakalım uyku sersemi tuttururmu şuan hiç aramıyor
Bilmiyorum ki ya dün öğlen oldu bı defa dedim bişey olmaz dedim bı baktım daha beş dakka olmadan gene oldu hemen eşimi aradım geldi doktora götürdük işte o ilaçları verdiler belki sicaktandir yada dış cikartiyordurAnladım zaten ishal olduğu için büyük ihtimal daha çok tahriş oluyor neden ishal oldu acaba çok geçmiş olsun
Ya gerçekten mi şimdi uyudu yarın uyansın hemen yedirecem buğday yada mısır farkeder miYoğurtla yada ayranla karıştır ver . O durdurur isali
Nişasta ne kadar olucak ölçü canım hangi nişasta olduğu fark ediyormuYoğurtla yada ayranla karıştır ver . O durdurur isali
Evet dişten de olabilir doktora götürmüşsünüz ilaçlar fayda eder inşallah ishal olunca halsiz kalabilir biraz daha sık besleyin istersenizBilmiyorum ki ya dün öğlen oldu bı defa dedim bişey olmaz dedim bı baktım daha beş dakka olmadan gene oldu hemen eşimi aradım geldi doktora götürdük işte o ilaçları verdiler belki sicaktandir yada dış cikartiyordur
Fark etmez. Biberon içiyosa suyla pişir içine pekmez kat içir uykudan uyanıncaYa gerçekten mi şimdi uyudu yarın uyansın hemen yedirecem buğday yada mısır farkeder mi
Fark etmez canım bir kase yoğurda 1 ywmwk kaşığı yada 2 yemek kaşığı koyNişasta ne kadar olucak ölçü canım hangi nişasta olduğu fark ediyormu
Kac yasinda demiştiniz? Zencefil tozu, zerdeçal tozu ishali keser.Cook teşekkür ederim
Sağol canım sizinkinide kabul etsin. İnşallahAllah kabul etsinbizim daha okunmadıı
Entorogermina verdi doktor bize bağırsak düzenleyici onu içiyor düne göre iyi versemmi bilemedim ikisi bir etkileşime girermi acabaFark etmez canım bir kase yoğurda 1 ywmwk kaşığı yada 2 yemek kaşığı koy
Yoo bişey olmaz 1 yemek kaşığı kat ver. Daha çabuk toparlar canım geçmiş olsunEntorogermina verdi doktor bize bağırsak düzenleyici onu içiyor düne göre iyi versemmi bilemedim ikisi bir etkileşime girermi acaba
Bir buçuk yaşında canimKac yasinda demiştiniz? Zencefil tozu, zerdeçal tozu ishali keser.
Tamam canım öyle yapayım çok sağolFark etmez. Biberon içiyosa suyla pişir içine pekmez kat içir uykudan uyanınca
Geçmiş olsun tekrarTamam canım öyle yapayım çok sağol
Ha dogru, nisasta da keser muhallebi gibi.Ya gerçekten mi şimdi uyudu yarın uyansın hemen yedirecem buğday yada mısır farkeder mi
Muz Çubuk kraker ve yoğurt yesin bol bol .Dünden beri ishali var biraz halsiz 4 3 bir buçuk yaşında en küçüğü
Tamam canım saolYoo bişey olmaz 1 yemek kaşığı kat ver. Daha çabuk toparlar canım geçmiş olsun
Bugün çok verdim muz yoğurt ayran bı de leblebi verdimMuz Çubuk kraker ve yoğurt yesin bol bol .
Biz bu şekilde normalden daha çabuk anlatıyoruz kusma ishal mide usutmesi problemlerini.
Geçmiş olsun