- 2 Mart 2021
- 6.790
- 34.115
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Yarina toparlar o zaman Allah in izniyleBugün çok verdim muz yoğurt ayran bı de leblebi verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarina toparlar o zaman Allah in izniyleBugün çok verdim muz yoğurt ayran bı de leblebi verdim
Halimize çok şükür bir dilim ekmeği bulamiyanlar varEki Görüntüle 2837584
Ne zaman karnım doysa ağlarım. Çünkü Rasulullah (s.a.v) bu dünyadan arpa ekmeği ile karnını doyurmadan ayrıldı. Hz. Aişe (r.anha... ALLAHIM ŞÜKREDEN EYLE BİZİ ( AMİN )
Cookiie Hifaa Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . clara Meybuz Migrenben Amazing family . A Asaletanne @Bidar Sultan. i p e k sevgitek
athena M Morlale8
Binlerce kere şükürler olsun cnm..dün gece kızım hastaydı yemek yiyemedim ödüm koptu dayananam.oysa günlerce hiç yemek yemeyen insanlar var onları düşününce utandımHalimize çok şükür bir dilim ekmeği bulamiyanlar var
Bir tatlı kaşığı bir küçük kaseyeNe kadar aticaz evde nişasta var ama hangisi bilmiyorum cnm
İnşallah canım yaaYarina toparlar o zaman Allah in izniyle
Hayirli cumalar canımHer yerde haddini bilen, gönül aynasını silen mahşerde beraat edip yüzü gülen kullarından eyle bizi.. Allah'ım. CUMANIZ MUBAREK OLSUN
NAMAZ VAKTİ KURTULUŞ VAKTİ CANLAR
Cookiie Hifaa Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . clara Meybuz Migrenben Amazing family . A Asaletanne @Bidar Sultan. i p e k sevgitek
athena M Morlale8
Hayirli cumalar canım
Hayırlı cumalar canımHayirli cumalarEki Görüntüle 2837723
Rabbim sağlıkla kucağına aldırsınKızlar 11 mayısta doğumum var Rabbim nasip ederse dualarınızda bana da yer verir misiniz
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" okuyacağım canım sağlıkla gelsin inşallah sezaryanmi ?Kızlar 11 mayısta doğumum var Rabbim nasip ederse dualarınızda bana da yer verir misiniz
Evet canım sezaryen olacak ilk bebek korku heyecan hepsi birbirine girdiRabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" okuyacağım canım sağlıkla gelsin inşallah sezaryanmi ?
Amin canım rabbim isteyen herkese nasıp etsinRabbim sağlıkla kucağına aldırsın