- 16 Aralık 2019
- 20.145
- 79.988
- 31
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Sağol canım travazol sürdüm dediğin gibi ıslak mendilde degdirmedim çok sağolun ya iyiki varsınızcevizli tarcinli kek canım travazol travacord sudokrem fucudin fucix madescol advantan hamazinc evde hangisinden varsa sür
Bir buçuk yaşında sağlık ocağına götürdüm prebiyotik ve travazol verdiler çok sogolun hepinizNe kadarlık yavrunuzMigrenben dutcumun dediği gibi ıslak mendil bir vakit sürmeyin sadece pamukla kremsiz çabuk geçmez sağlık ocağına yarın götürün krem hem rahatlatır yavrunun pişiğini hem de çabuk geçirir kızımın da bir kez olmuştu kremi sürünce rahatlıyordu
İyileşir canım tabi bidaha bulmasın inşallahÇay koydum memenin içine şimdilik pis ehh olmuş diyor bakalım ne olucak canım onuda denetim sonuc alamazsamCookiie olsun kuzum Allah razı olsun ilaçlar iyi geldi ateşi düştü şükür iyilesicek inşaallah
Yok kahvem vardı bizimde namaz hatırlatıcıdan 30 dk kaldo diye bildirim geliyo o ara yapıyorumm bende burayaBurada var canım daha bekliyoruzsen açtın mi
Rica ederim geçmiş olsun canım inşallah geçwr pişik çok zorSağol canım travazol sürdüm dediğin gibi ıslak mendilde degdirmedim çok sağolun ya iyiki varsınız
İnşallah canım çok sağol krem tertemiz yapıyorum kremi pudrayı falan bı güzel döküp bezliyorum beş dakka geçmeden hop nida altını kirletiyorRica ederim geçmiş olsun canım inşallah geçwr pişik çok zor
İsalmiş ya canım kıyamam ya nişasta var mı evdeİnşallah canım çok sağol krem tertemiz yapıyorum kremi pudrayı falan bı güzel döküp bezliyorum beş dakka geçmeden hop nida altını kirletiyor
Olsun m, yavrucuk iyilessin de önemli değil, sağlıklı olsun. Gecmis olsun, sifa dilerim.İnşallah canım çok sağol krem tertemiz yapıyorum kremi pudrayı falan bı güzel döküp bezliyorum beş dakka geçmeden hop nida altını kirletiyor
Hz. Ömer'in en bi sevdigimiz sözlerinden efenim:)Yatsı namazı vakti
Eki Görüntüle 2837538
Kahve __Kokusu
i p e k
sevgitek
@Bidar Sultan
Amazing family
Keira-
Migrenben
athena
Niloyatospikk
Z Zerre
Drderdimderin
clara
NilMeSeKer
memurhanim
Minnosprenses
Magnifiaque
Hifaa
Cemoos
Carinanebulasi
Ayca_06
cevizli tarcinli kek
MssPARE
M MaviMabellee
M Morlale8
O oziko_53
A Asaletanne
Bende kıldım şimdi hamdolsun kızlarYatsı namazı vakti
Eki Görüntüle 2837538
Kahve __Kokusu
i p e k
sevgitek
@Bidar Sultan
Amazing family
Keira-
Migrenben
athena
Niloyatospikk
Z Zerre
Drderdimderin
clara
NilMeSeKer
memurhanim
Minnosprenses
Magnifiaque
Hifaa
Cemoos
Carinanebulasi
Ayca_06
cevizli tarcinli kek
MssPARE
M MaviMabellee
M Morlale8
O oziko_53
A Asaletanne
Travazol etki etmedi mi o da baya fayda ediyor ama ıslak mendil bir müddet değirmeyin narin ciltleri çünkü emziriyorsanız sizin yediğiniz birşey mi acaba süte geçip dokundu pek bilgim de benimki emmediği içinBir buçuk yaşında sağlık ocağına götürdüm prebiyotik ve travazol verdiler çok sogolun hepiniz
Allah kabul etsinBende kıldım şimdi hamdolsun kızlar
Bende severim birde şey vardı yaşlı birinin namazı mum ışığı kadar aydınlatıyorsa genc birinin namazı güneş kadarHz. Ömer'in en bi sevdigimiz sözlerinden efenim:)
Canım krem kalmiyorki etki etsin temizliyorum kremliyorum hemen İshal oluyor gene ama bugün daha iyiydiTravazol etki etmedi mi o da baya fayda ediyor ama ıslak mendil bir müddet değirmeyin narin ciltleri çünkü emziriyorsanız sizin yediğiniz birşey mi acaba süte geçip dokundu pek bilgim de benimki emmediği için
Geceden korkuyorum bakalım uyku sersemi tuttururmu şuan hiç aramıyorOo süper çok sevindim benim kız da öyle yapmıştı
Cook teşekkür ederimOlsun m, yavrucuk iyilessin de önemli değil, sağlıklı olsun. Gecmis olsun, sifa dilerim.
Anladım zaten ishal olduğu için büyük ihtimal daha çok tahriş oluyor neden ishal oldu acaba çok geçmiş olsunCanım krem kalmiyorki etki etsin temizliyorum kremliyorum hemen İshal oluyor gene ama bugün daha iyiydi
Var canımİsalmiş ya canım kıyamam ya nişasta var mı evde
Ne kadar aticaz evde nişasta var ama hangisi bilmiyorum cnmYoğurdun içine buğday nişastası at doktorumn onerisi