Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Screenshot_20210429-101233~2.jpeg

Felaha gelin. Toplanın hayır ve ni'metlere,. ebedi selâmete... Allah huzuruna gel. Namaz vakti canlar 📢 Cookiie Cookiie Hifaa Hifaa Cemoos Cemoos Magnifiaque Magnifiaque Carinanebulasi Carinanebulasi cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek MssPARE MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Ayca_06 Niloyatospikk Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Aktif Lora Minnosprenses Minnosprenses memurhanim memurhanim NilMeSeKer NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Drderdimderin Keira- Keira- . clara clara Meybuz Meybuz Migrenben Migrenben Amazing family Amazing family . A Asaletanne @Bidar Sultan. i p e k i p e k sevgitek sevgitek
athena athena M Morlale8

Canlar konu dışı ama kızım hasta 2.kez bağırsak enfeksiyonu geçiriyor.nedeninin yalanci meme olduğunu düşünüyorum. yere düşürdüğünde ben yetisemeden atıyor ağzına. Yalancı meme bağımlısı kızım. Gündüzleri saklıyorum yine ama gece onsuz uyumuyor. ben bu memeyi nasıl buraktirabilirim bilgisi olan. Varmı şunu yaptim bıraktı diyecek :KK64:
Cookiie Cookiie Hifaa Hifaa Cemoos Cemoos Magnifiaque Magnifiaque Carinanebulasi Carinanebulasi cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek MssPARE MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Ayca_06 Niloyatospikk Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Aktif Lora Minnosprenses Minnosprenses memurhanim memurhanim NilMeSeKer NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Drderdimderin Keira- Keira- . clara clara Meybuz Meybuz @buralardutluuugu Amazing family Amazing family . A Asaletanne @Bidar Sultan. i p e k i p e k sevgitek sevgitek
athena athena M Morlale8
Canım ben yeni gördüm hiçbir bilgim yok çocuğu olanlar mutlaka bilgi vermişlerdir 🤗 geçmiş olsun miniğe çok🤲🏼

Canlar konu dışı ama kızım hasta 2.kez bağırsak enfeksiyonu geçiriyor.nedeninin yalanci meme olduğunu düşünüyorum. yere düşürdüğünde ben yetisemeden atıyor ağzına. Yalancı meme bağımlısı kızım. Gündüzleri saklıyorum yine ama gece onsuz uyumuyor. ben bu memeyi nasıl buraktirabilirim bilgisi olan. Varmı şunu yaptim bıraktı diyecek :KK64:
Cookiie Cookiie Hifaa Hifaa Cemoos Cemoos Magnifiaque Magnifiaque Carinanebulasi Carinanebulasi cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek MssPARE MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Ayca_06 Niloyatospikk Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Aktif Lora Minnosprenses Minnosprenses memurhanim memurhanim NilMeSeKer NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Drderdimderin Keira- Keira- . clara clara Meybuz Meybuz @buralardutluuugu Amazing family Amazing family . A Asaletanne @Bidar Sultan. i p e k i p e k sevgitek sevgitek
athena athena M Morlale8

Çok geçmiş olsun canım
Meme ucuna çok hafif salça sur tiksine bilir

Çok geçmiş olsun canım
Meme ucuna çok hafif salça sur tiksine bilir
Canım ben yeni gördüm hiçbir bilgim yok çocuğu olanlar mutlaka bilgi vermişlerdir 🤗 geçmiş olsun miniğe çok🤲🏼
Çay koydum memenin içine şimdilik pis ehh olmuş diyor bakalım ne olucak canım onuda denetim sonuc alamazsam Cookiie Cookiie olsun kuzum Allah razı olsun ilaçlar iyi geldi ateşi düştü şükür iyilesicek inşaallah 😘

Hayırlı iftarlar hanımlar, namaz vakti.. ❤

🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊

Ezan ile mü'minler kuşlar gibi seccade bahçesine uçmalı. Orada huzura ve mutluluğa kanat çırpmalı...Çözülemeyen tüm düğümleri orada çözmeli...

🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊

Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu

i p e k i p e k

sevgitek sevgitek

@Bidar Sultan

Amazing family Amazing family

Keira- Keira-

Migrenben Migrenben

athena athena

Niloyatospikk Niloyatospikk

Z Zerre

Drderdimderin Drderdimderin

clara clara

NilMeSeKer NilMeSeKer

memurhanim memurhanim

Minnosprenses Minnosprenses

Magnifiaque Magnifiaque

Hifaa Hifaa

Cemoos Cemoos

Carinanebulasi Carinanebulasi

Ayca_06 Ayca_06

cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek

MssPARE MssPARE

M MaviMabellee

M Morlale8

O oziko_53

A Asaletanne

Hayırlı iftarlar hanımlar, namaz vakti.. ❤

🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊

Ezan ile mü'minler kuşlar gibi seccade bahçesine uçmalı. Orada huzura ve mutluluğa kanat çırpmalı...Çözülemeyen tüm düğümleri orada çözmeli...

🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊

Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu

i p e k i p e k

sevgitek sevgitek

@Bidar Sultan

Amazing family Amazing family

Keira- Keira-

Migrenben Migrenben

athena athena

Niloyatospikk Niloyatospikk

Z Zerre

Drderdimderin Drderdimderin

clara clara

NilMeSeKer NilMeSeKer

memurhanim memurhanim

Minnosprenses Minnosprenses

Magnifiaque Magnifiaque

Hifaa Hifaa

Cemoos Cemoos

Carinanebulasi Carinanebulasi

Ayca_06 Ayca_06

cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek

MssPARE MssPARE

M MaviMabellee

M Morlale8

O oziko_53

A Asaletanne
Burada var canım daha bekliyoruz :kk77: sen açtın mi 😘

Minnos çok kötüyüm ben yaa kızım çok halsiz oturamiyor o kadar pişik olmuş ki
Ne kadarlık yavrunuz Migrenben Migrenben dutcumun dediği gibi ıslak mendil bir vakit sürmeyin sadece pamukla kremsiz çabuk geçmez sağlık ocağına yarın götürün krem hem rahatlatır yavrunun pişiğini hem de çabuk geçirir kızımın da bir kez olmuştu kremi sürünce rahatlıyordu

X