- 26 Ocak 2021
- 1.248
- 7.618
- 25
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Çok şükür biseyleri yok ucude iyi sadece kızım dünden beri ishali var ve biraz halsizAllah bağışlasın canım evlatlarının neyi var kızının doktoro goturdun mu yaşı kaç ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür biseyleri yok ucude iyi sadece kızım dünden beri ishali var ve biraz halsizAllah bağışlasın canım evlatlarının neyi var kızının doktoro goturdun mu yaşı kaç ?
Dünden beri ishali var biraz halsiz 4 3 bir buçuk yaşında en küçüğüGeçmiş olsun neyi var kızın?
Cocuklar yaslari kac ?
Biseyleri yok sadece kızım dünden beri biraz rahatsız ishali varÇok geçmiş olsun. Neyi var çocukların?
Canım büyükse kızın pirinç lapası yedir keser hemen benimkine yediremedim ben muzla deniyecegim birdeÇok şükür biseyleri yok ucude iyi sadece kızım dünden beri ishali var ve biraz halsiz
Nasıl oldu kuzumBiseyleri yok sadece kızım dünden beri biraz rahatsız ishali var
Canım ben yeni gördüm hiçbir bilgim yok çocuğu olanlar mutlaka bilgi vermişlerdir geçmiş olsun miniğe çokCanlar konu dışı ama kızım hasta 2.kez bağırsak enfeksiyonu geçiriyor.nedeninin yalanci meme olduğunu düşünüyorum. yere düşürdüğünde ben yetisemeden atıyor ağzına. Yalancı meme bağımlısı kızım. Gündüzleri saklıyorum yine ama gece onsuz uyumuyor. ben bu memeyi nasıl buraktirabilirim bilgisi olan. Varmı şunu yaptim bıraktı diyecek
Cookiie Hifaa Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . clara Meybuz @buralardutluuugu Amazing family . A Asaletanne @Bidar Sultan. i p e k sevgitek
athena M Morlale8
Canlar konu dışı ama kızım hasta 2.kez bağırsak enfeksiyonu geçiriyor.nedeninin yalanci meme olduğunu düşünüyorum. yere düşürdüğünde ben yetisemeden atıyor ağzına. Yalancı meme bağımlısı kızım. Gündüzleri saklıyorum yine ama gece onsuz uyumuyor. ben bu memeyi nasıl buraktirabilirim bilgisi olan. Varmı şunu yaptim bıraktı diyecek
Cookiie Hifaa Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . clara Meybuz @buralardutluuugu Amazing family . A Asaletanne @Bidar Sultan. i p e k sevgitek
athena M Morlale8
Çok geçmiş olsun canım
Meme ucuna çok hafif salça sur tiksine bilir
Çay koydum memenin içine şimdilik pis ehh olmuş diyor bakalım ne olucak canım onuda denetim sonuc alamazsam Cookiie olsun kuzum Allah razı olsun ilaçlar iyi geldi ateşi düştü şükür iyilesicek inşaallahCanım ben yeni gördüm hiçbir bilgim yok çocuğu olanlar mutlaka bilgi vermişlerdir geçmiş olsun miniğe çok
Tamam inşallah işe yarar canım19 aylık canım benim kız korkmazda tiksinebilir içine ıhlamur falan koyayim bari tuttum bunu saol canım
Minnos çok kötüyüm ben yaa kızım çok halsiz oturamiyor o kadar pişik olmuş kiNasıl oldu kuzum
Saol kuzum ya Allah razı olsun çay koydum içine pis ehh dedi almıyor 4 den beriTamam inşallah işe yarar canım
Canım duş aldır sık sık bebek pudrası Sur yoksa aldır geçiriyor hemen yazık yavrucuğaMinnos çok kötüyüm ben yaa kızım çok halsiz oturamiyor o kadar pişik olmuş ki
Burada var canım daha bekliyoruz sen açtın miHayırlı iftarlar hanımlar, namaz vakti.. ❤
🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊
Ezan ile mü'minler kuşlar gibi seccade bahçesine uçmalı. Orada huzura ve mutluluğa kanat çırpmalı...Çözülemeyen tüm düğümleri orada çözmeli...
🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊
Kahve __Kokusu
i p e k
sevgitek
@Bidar Sultan
Amazing family
Keira-
Migrenben
athena
Niloyatospikk
Z Zerre
Drderdimderin
clara
NilMeSeKer
memurhanim
Minnosprenses
Magnifiaque
Hifaa
Cemoos
Carinanebulasi
Ayca_06
cevizli tarcinli kek
MssPARE
M MaviMabellee
M Morlale8
O oziko_53
A Asaletanne
Hahaaa açlıktan yorumum direk yemek olmuş şu aklımdan geçen ilk şeyi söylememeyi öğrenemedim bir türlüBurada var canım daha bekliyoruz sen açtın mi
Yoğurdun içine buğday nişastası at doktorumn onerisiPişigi isali yapıyor canım hemen bekletmeden al geçen benimkide oldu bu defa akillandim olmadı hep takip ediyorum hemen alıyorum
Oo süper çok sevindim benim kız da öyle yapmıştıSaol kuzum ya Allah razı olsun çay koydum içine pis ehh dedi almıyor 4 den beri
Pudra yoksa nişasta dök canım o da işe yarıyor.ıslak mendil değirme yıka yada ıslak pamukla sil.Minnos çok kötüyüm ben yaa kızım çok halsiz oturamiyor o kadar pişik olmuş ki
Ne kadarlık yavrunuz Migrenben dutcumun dediği gibi ıslak mendil bir vakit sürmeyin sadece pamukla kremsiz çabuk geçmez sağlık ocağına yarın götürün krem hem rahatlatır yavrunun pişiğini hem de çabuk geçirir kızımın da bir kez olmuştu kremi sürünce rahatlıyorduMinnos çok kötüyüm ben yaa kızım çok halsiz oturamiyor o kadar pişik olmuş ki