Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

L

Geceden korkuyorum bakalım uyku sersemi tuttururmu şuan hiç aramıyor 😂
Benimki gece de istemedi hatta başucumuza koyduk da yattık anne eee' dedi 😂bi ara ister gibi oldu annem içinde böcek var onun dedim istemedi ertesi gün de hadi şunu çöpe atalım dedim biraz zor attık ama çöpe içi gitti çok zor attı darısı size inşallah

Anladım zaten ishal olduğu için büyük ihtimal daha çok tahriş oluyor neden ishal oldu acaba çok geçmiş olsun
Bilmiyorum ki ya dün öğlen oldu bı defa dedim bişey olmaz dedim bı baktım daha beş dakka olmadan gene oldu hemen eşimi aradım geldi doktora götürdük işte o ilaçları verdiler belki sicaktandir yada dış cikartiyordur

Bilmiyorum ki ya dün öğlen oldu bı defa dedim bişey olmaz dedim bı baktım daha beş dakka olmadan gene oldu hemen eşimi aradım geldi doktora götürdük işte o ilaçları verdiler belki sicaktandir yada dış cikartiyordur
Evet dişten de olabilir doktora götürmüşsünüz ilaçlar fayda eder inşallah ishal olunca halsiz kalabilir biraz daha sık besleyin isterseniz

Dünden beri ishali var biraz halsiz 4 3 bir buçuk yaşında en küçüğü
Muz Çubuk kraker ve yoğurt yesin bol bol .
Biz bu şekilde normalden daha çabuk anlatıyoruz kusma ishal mide usutmesi problemlerini.
Geçmiş olsun

X