Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Canlar konu dışı ama kızım hasta 2.kez bağırsak enfeksiyonu geçiriyor.nedeninin yalanci meme olduğunu düşünüyorum. yere düşürdüğünde ben yetisemeden atıyor ağzına. Yalancı meme bağımlısı kızım. Gündüzleri saklıyorum yine ama gece onsuz uyumuyor. ben bu memeyi nasıl buraktirabilirim bilgisi olan. Varmı şunu yaptim bıraktı diyecek :KK64:
@Mimariye @Hifaa @Cemoos @Magnifiaque @Sumeyye07 cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek @MssPARE @28mn @Ayca_06 Niloyatospikk Niloyatospikk @Zerre @Aktif Lora @Minnosmeliss @memurhanim @NilMeSeKer @hanimpazari @Drderdimderin Keira- Keira- . @Emma3 @Assos32 @buralardutluuugu @Amazing family. @Asaletanne @Bidar Sultan. i p e k i p e k @sevgitek
@renksizgokkusagi @Kzbnylmz
Rabbim şifa versin benim kızımda hasta dünden beri sizinki ishal var mı

Canlar konu dışı ama kızım hasta 2.kez bağırsak enfeksiyonu geçiriyor.nedeninin yalanci meme olduğunu düşünüyorum. yere düşürdüğünde ben yetisemeden atıyor ağzına. Yalancı meme bağımlısı kızım. Gündüzleri saklıyorum yine ama gece onsuz uyumuyor. ben bu memeyi nasıl buraktirabilirim bilgisi olan. Varmı şunu yaptim bıraktı diyecek :KK64:
@Mimariye @Hifaa @Cemoos @Magnifiaque @Sumeyye07 cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek @MssPARE @28mn @Ayca_06 Niloyatospikk Niloyatospikk @Zerre @Aktif Lora @Minnosmeliss @memurhanim @NilMeSeKer @hanimpazari @Drderdimderin Keira- Keira- . @Emma3 @Assos32 @buralardutluuugu @Amazing family. @Asaletanne @Bidar Sultan. i p e k i p e k @sevgitek
Kaç yaşında kızın canım?

Aslında siringayla koyabilirim içine ama sevmediği birşey ağzına geldikçe tadı bırakırmi acama. Birde ne koyacam içine tiksinebilicegi 🙄
Emzigini sirkeye bandir çıkar ama görmesin.
Hem zararsız hem kesin çözüm.

Ben anlatabilceğin bir yaş diye düşünmüştüm. Meyve fileleri var küçük emzik gibi gündüz onu kullanabilirsin içine meyve püresi koyup. Gece içinse biraz zorlar seni malesef alışkanlık oldu artık emzik.
Kuzummm var ondan o daha beter heryere sürüyor yemiyor da Ramazan'da Allah nasip ederse baraktiricam gece uykusu uyumuyorum zaten şimdi memesiz uyuttum sallayarak normalde kendi uyur çok eziyet etmedi inşallah böyle olur 🤗 Niloyatospikk Niloyatospikk tattiginide uyguladım çay koydum bakalım ne olucak kalkınca 😁

X