- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.551
- 108
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #6.521
Ben trt de bir hocadan ogreniyordum güzel anlatıyordu ders ders gidiyordu ismi aklimda kalmadı ama. Senin dediğin hangisi bakayım.Biri var inanılmaz hızlı ve kolay öğretiyor sen kimden öğreniyorsun canım
2 çaydanlık yaktım vimliyom ozonluyom gitmedi kirmiziligi. Birde alti düştü herife eskimiş dedim hehe unuttum desem ağzına dolanırimHer defasında ocakta unuttum deyip dönüyorsan sen benim öbür yarimsin demektir
Ben trt de bir hocadan ogreniyordum güzel anlatıyordu ders ders gidiyordu ismi aklimda kalmadı ama. Senin dediğin hangisi bakayım.
Yok kuzu kahvaltılıklari götürürken onuda götürüp koymuşumBuzdolabına kumanda ne icin koydun pili dolsun diye mi
Evet canım üstteki attığın benim hoca.Eki Görüntüle 2983904
Bu mu TRT deki buda çok iyi bunuda dinledim ikinci resimdeki bratik tecvid öğreniyorfa
Eki Görüntüle 2983905
Fatih surmeneli bunuda tavsiye ederim yeni videolari çok güzel canım
Kalp atiyorum sana diger yarimHer defasında ocakta unuttum deyip dönüyorsan sen benim öbür yarimsin demektir
Cn nasil oldun sen ..Kalp atiyorum sana diger yarim
Söyledin hoca cok güzel canım devam et o Zaman hiç bozma ben ikisinden de dinledim dediğim hoca 5 kuralda pratik öğretiyorEvet canım üstteki attığın benim hoca.
Diğerine de baktim ama sivesinden mi ne bir adapte olamamistimama iyi ogretiyrsa bakarım ona da
Olur canım öylede olursa yaparımAyy çok sevindim kuzum öğren evdeyken internet tende öğrenebilirsin canım Türkçesini'de okuya bilirsin canim
Kuzum kolum iyi ama bacagim daha duzelmedi az az yuruyorum da tam basamiyorum bastonla biraz zorCn nasil oldun sen ..
Ben hep unuttum deyip döndüğüm için yakmadim ama çok korkuyorum .evdemi yaktın ,bırakıp dışarı mi gittin. suyu bitince sadece çaydanlık mi yandı ben evi yakarız diye çok korkuyorum yaf2 çaydanlık yaktım vimliyom ozonluyom gitmedi kirmiziligi. Birde alti düştü herife eskimiş dedim hehe unuttum desem ağzına dolanırim
Ocagin yaninda bezim tutustu benim haberim yok bi koku geliyor hehe yanmış tutuşmuş gec gelsem halıya sıçrayarak. Mutfak kazalarına dikkat etmek lazım. Allah korusun.Ben hep unuttum deyip döndüğüm için yakmadim ama çok korkuyorum .evdemi yaktın ,bırakıp dışarı mi gittin. suyu bitince sadece çaydanlık mi yandı ben evi yakarız diye çok korkuyorum yaf
Olur canım neden olmasin önemli olan Allah'ın kelamını okumak.. ama en kısa zamanda arapça öğrenmelisin Rabb'im yardımcın olsun inşaallahOlur canım öylede olursa yaparım
Tekken sorun yok küçük yanından ayrilmazda. Buyuk olan her turlu seyi yapiyor o esnada.İkisi oynamıyorlar mi yaa ,bana bir tane daha yap ikisi oynar sen rahat edersin diyorlar yalanmi bütün bunlarbenim kızda çok geç uyuyor alistiramadim bir türlü ..
benim kız alıştı küçük namazlık seriyorum oda kılıyor sende koysan yanına namaz kılalım desen durmazlar mi acaba oyun gibi gelip onlara
İnşAllah canım inşallahOlur canım neden olmasin önemli olan Allah'ın kelamını okumak.. ama en kısa zamanda arapça öğrenmelisin Rabb'im yardımcın olsun inşaallah
Gerçek mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?