• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Ben trt de bir hocadan ogreniyordum güzel anlatıyordu ders ders gidiyordu ismi aklimda kalmadı ama. Senin dediğin hangisi bakayım.
Screenshot_20220107-225454.jpeg

Bu mu TRT deki buda çok iyi bunuda dinledim ikinci resimdeki bratik tecvid öğreniyorfa

Screenshot_20220107-225504.jpeg

Fatih surmeneli bunuda tavsiye ederim yeni videolari çok güzel canım

2 çaydanlık yaktım vimliyom ozonluyom gitmedi kirmiziligi. Birde alti düştü herife eskimiş dedim hehe unuttum desem ağzına dolanırim
Ben hep unuttum deyip döndüğüm için yakmadim ama çok korkuyorum .evdemi yaktın ,bırakıp dışarı mi gittin. suyu bitince sadece çaydanlık mi yandı ben evi yakarız diye çok korkuyorum yaf 😲

Ben hep unuttum deyip döndüğüm için yakmadim ama çok korkuyorum .evdemi yaktın ,bırakıp dışarı mi gittin. suyu bitince sadece çaydanlık mi yandı ben evi yakarız diye çok korkuyorum yaf 😲
Ocagin yaninda bezim tutustu benim haberim yok bi koku geliyor hehe yanmış tutuşmuş gec gelsem halıya sıçrayarak. Mutfak kazalarına dikkat etmek lazım. Allah korusun.

İkisi oynamıyorlar mi yaa ,bana bir tane daha yap ikisi oynar sen rahat edersin diyorlar yalanmi bütün bunlar 🤔 benim kızda çok geç uyuyor alistiramadim bir türlü ..
benim kız alıştı küçük namazlık seriyorum oda kılıyor sende koysan yanına namaz kılalım desen durmazlar mi acaba oyun gibi gelip onlara
Tekken sorun yok küçük yanından ayrilmazda. Buyuk olan her turlu seyi yapiyor o esnada.
Sakin inanma, oynamadiklari daha cok zaman 😅🤣

Back