• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Benimkiler erken uyumuyor ne yazıktır basaramiyorum

Durmuyorlar canim. Akşam ben markete gittim eşim bakti biraz. Sonra da eşim çıktı. Şimdi oyun oynuyoruz 1 saattir. Uyku ne zaman gelir bilinmiyor 😖
Valla saat 9dan sonra etrafta bebe görmek istemiyorum 🤣 bizimki de bir ara 12ye kadr oturuyordu masaya yumruğumu vurdum bu is böyle gitmez diye. 😂Alistirdik şükür yoksa psikolojim bozuluyordu
İkisi oynamıyorlar mi yaa ,bana bir tane daha yap ikisi oynar sen rahat edersin diyorlar yalanmi bütün bunlar 🤔 benim kızda çok geç uyuyor alistiramadim bir türlü ..
benim kız alıştı küçük namazlık seriyorum oda kılıyor sende koysan yanına namaz kılalım desen durmazlar mi acaba oyun gibi gelip onlara
Aynen bende yanına seccade koyuyorum ama bizim hanım yoruluyormus sandalyede kılıyor nineler gibi. Secdeye giderken eğiliyor bi😂 Allahu ekme diyor bir de

Valla saat 9dan sonra etrafta bebe görmek istemiyorum 🤣 bizimki de bir ara 12ye kadr oturuyordu masaya yumruğumu vurdum bu is böyle gitmez diye. 😂Alistirdik şükür yoksa psikolojim bozuluyordu

Aynen bende yanına seccade koyuyorum ama bizim hanım yoruluyormus sandalyede kılıyor nineler gibi. Secdeye giderken eğiliyor bi😂 Allahu ekme diyor bir de
Maşallah kuzu ya kaç yaşında benimki diyemiyor daha 2.5 yaşında Allahu epper diyor...
benim gibi fisildiyarak mirildaniyor çok komikler yaaa 🤣

Maşallah kuzu ya kaç yaşında benimki diyemiyor daha 2.5 yaşında Allahu epper diyor...
benim gibi fisildiyarak mirildaniyor çok komikler yaaa 🤣
4yasina yeni girdi canim . Senin cadıya da maasallah🥰
bizim kız da Subhanallah elhamdulillah Allahu Ekber demeyi öğrendi. Namaz biter bitmez koşarak tesbih getirip benimle cekiyor😃 bir de namazın her hareketinde Allahü ekme diyor sürekli.😂 Yavaş yavaş sübhaneke vs öğretmek istiyorum bende.

Back