- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #6.501
Ne zaman bitiyor cobuk söyle peşindeyimHaklısın kuzum regl dönemimdeyim biter bitmez başlicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman bitiyor cobuk söyle peşindeyimHaklısın kuzum regl dönemimdeyim biter bitmez başlicam
4 günü varNe zaman bitiyor cobuk söyle peşindeyim
Aynıyız hemen hemen sen Kur'an biliyordun değilmi kuzu4 günü var
Evet canım çok şükürAynıyız hemen hemen sen Kur'an biliyordun değilmi kuzu
Evet canım çok şükür
Ne yapacağız topikteNeyi bilgilendirelim kuzum anlamadım
Kuzum Kur'an okuma alışkanlığı edinmek için her gün bir kişiye yasin okuyoruz bir hafta sonra diğer süreleri okuyacağız katılmak ister misinNe yapacağız topikte
Negonun aylık cüz topiğindeyim kuzum her ay bir cüz okuyoruzKur'an okuma alışkanlığı edinmek için her gün ... her hafta başka bir süre okuyoruz kuzu yasinle başladık sırayla okuyacağız katılmak istersende bilgin olsun canım
Valla saat 9dan sonra etrafta bebe görmek istemiyorum bizimki de bir ara 12ye kadr oturuyordu masaya yumruğumu vurdum bu is böyle gitmez diye. Alistirdik şükür yoksa psikolojim bozuluyorduBenimkiler erken uyumuyor ne yazıktır basaramiyorum
Durmuyorlar canim. Akşam ben markete gittim eşim bakti biraz. Sonra da eşim çıktı. Şimdi oyun oynuyoruz 1 saattir. Uyku ne zaman gelir bilinmiyor
Aynen bende yanına seccade koyuyorum ama bizim hanım yoruluyormus sandalyede kılıyor nineler gibi. Secdeye giderken eğiliyor bi Allahu ekme diyor bir deİkisi oynamıyorlar mi yaa ,bana bir tane daha yap ikisi oynar sen rahat edersin diyorlar yalanmi bütün bunlar benim kızda çok geç uyuyor alistiramadim bir türlü ..
benim kız alıştı küçük namazlık seriyorum oda kılıyor sende koysan yanına namaz kılalım desen durmazlar mi acaba oyun gibi gelip onlara
Allah Kabul etsin canım bizde oralara geliriz inşaallah .Negonun aylık cüz topiğindeyim kuzum her ay bir cüz okuyoruz
Bekliyoruz canım1/2 güne sizleyim
Maşallah kuzu ya kaç yaşında benimki diyemiyor daha 2.5 yaşında Allahu epper diyor...Valla saat 9dan sonra etrafta bebe görmek istemiyorum bizimki de bir ara 12ye kadr oturuyordu masaya yumruğumu vurdum bu is böyle gitmez diye. Alistirdik şükür yoksa psikolojim bozuluyordu
Aynen bende yanına seccade koyuyorum ama bizim hanım yoruluyormus sandalyede kılıyor nineler gibi. Secdeye giderken eğiliyor bi Allahu ekme diyor bir de
Ben bilmiyorum kahvem ama yapabileceğim kadar katılırım kayınvalide öğretecek bana kuranıKuzum Kur'an okuma alışkanlığı edinmek için her gün bir kişiye yasin okuyoruz bir hafta sonra diğer süreleri okuyacağız katılmak ister misin
4yasina yeni girdi canim . Senin cadıya da maasallahMaşallah kuzu ya kaç yaşında benimki diyemiyor daha 2.5 yaşında Allahu epper diyor...
benim gibi fisildiyarak mirildaniyor çok komikler yaaa
Ayy çok sevindim kuzum öğren evdeyken internet tende öğrenebilirsin canım Türkçesini'de okuya bilirsin canimBen bilmiyorum kahvem ama yapabileceğim kadar katılırım kayınvalide öğretecek bana kuranı
Jajajjaja bende bos caydanligi susuz ocaga koyup altini acip cay demlendi sanan bir insanimNe demek karşındaki insan buz dolabına kumanda koyup saatlerce aramış insan kapisiriz senle bu konuda
Biri var inanılmaz hızlı ve kolay öğretiyor sen kimden öğreniyorsun canımBende geçen sene Ramazanda tecvid derslerine başlamıştım internette. sonra hamilelik falan derken bıraktım maalesef. Bu sene tekrar başlarım insallah.
Her defasında ocakta unuttum deyip dönüyorsan sen benim öbür yarimsin demektirJajajjaja bende bos caydanligi susuz ocaga koyup altini acip cay demlendi sanan bir insanim