- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #6.541
Ben almiyim o zamanTekken sorun yok küçük yanından ayrilmazda. Buyuk olan her turlu seyi yapiyor o esnada.
Sakin inanma, oynamadiklari daha cok zaman
Kizin daha kucukmus. Gercekten yaş araligi 3 yaşı geçmesi lazim. Yaşayan dan tavsiyeBen almiyim o zaman
Ben 2. Düşünmüyorum direk canım hiçKizin daha kucukmus. Gercekten yaş araligi 3 yaşı geçmesi lazim. Yaşayan dan tavsiye
C Calcifer kuzum sana okudum dün yasin.Allahim gonlundekini versin.ne ozru emegine saglik
Allah kabul etsin canım.. bitince okumak istersen okursun, zorlanırim dersen tesbih çek kalan kişilere adetin bitene kadarC Calcifer kuzum sana okudum dün yasin.Allahim gonlundekini versin.Kahve __Kokusu
Sabahta mazeretim başladı. Erken geldi 2 gün
Amin inşallahRabb'im kabul etsinne zamandır kiliyorsunuz
Sende benim gibiymissin bende özel günden sonra bırakırdım hepAmin inşallah2 buçuk aydir kılıyorum önceleri de kılıyordum ama yarım kalıyor du hep af edersiniz özel günden sonra kilasim gelmiyordu
Okurum canim bitince. Herkes okudu bana bende onlara okuycamAllah kabul etsin canım.. bitince okumak istersen okursun, zorlanırim dersen tesbih çek kalan kişilere adetin bitene kadar
canımhaftaya yeni sureye geçeceğiz ..
Amin canim benim Allah kabul etsin inşC Calcifer kuzum sana okudum dün yasin.Allahim gonlundekini versin.Kahve __Kokusu
Sabahta mazeretim başladı. Erken geldi 2 gün
Evet teşekkür ederim
MagniListe
orjinal19
Saliha40
aypare ackerman
C Calcifer
K Kitapkontesi
Amine Busra
clara
i p e k
Kahve __Kokusu
Magnifiaque
Sıradaki arkadaşımız K Kitapkontesi için okuyoruz canlar Allah Kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?