• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Sende benim gibiymissin bende özel günden sonra bırakırdım hep 😊 sonra bu Topigi açtım.. bir yıldır kiliyorum şükür düzenli adet bitiminde hemen başlıyorum kolayca huzursuz oluyorum bir vakit geçirsem. hepsi buradaki arkadaşlar sayesinde oldu 😍sende katıl aramıza birbirimizi teşvik edelim ...
Allah kabul etsin hepimizin namazlarını dua larini inşallah🤲 🤗 olur bende katılırım teşekkür ederim Allah razı olsun böyle güzel konu açtığın için birbirimize destek oluruz 😊

Selamın aleyküm ne okudunuz acaba benide bilgilendirir misiniz
Yeniyim bende aranıza bugün katıldım 😊
Yasin okuyoruz canım bir hafta boyunca okuma alışkanlığı edinelim hemde birbirimizin niyetine olmuslerimize dua adelim diye.. her hafta farklı bir süre okuyacağız inşaallah Kur'an biliyormusun 🤗

Selamun aleykum. Bugun yasin sirasi sanirim bende Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu
Karnimdaki kizim niyetine okursaniz cok sevinirim. Allah isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin😍
EVet canım sende🤗 Rabb'im Salih hayırlı evlat versin sana hayırlısıyla gelsin minik inşaallah :anne: ne kadar güzel günlerde sin tadını çıkar canım hamilelik bitince özlüyor insan 😊

Sabah namazlari kılındı mi dostlar❤
Ben simdi öğleye geçiyorum inşallah.
Sonrasinda dışarı cikicaz biraz hava güzel gibi bugün. Kizima keçeden seccade yapıcaz 🥰dün şunlardan gördüm hoşuma gitti birlikte yaparsak daha çok heveslenir.

Eklentiler

• Screenshot_20220108-125959_Chrome.jpg
    Screenshot_20220108-125959_Chrome.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 26
Sabah namazlari kılındı mi dostlar❤
Ben simdi öğleye geçiyorum inşallah.
Sonrasinda dışarı cikicaz biraz hava güzel gibi bugün. Kizima keçeden seccade yapıcaz 🥰dün şunlardan gördüm hoşuma gitti birlikte yaparsak daha çok heveslenir.
Ne guzel bir düşünce. Allahim hayırlı evlat etsin.:)

Back