Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Benimkiler erken uyumuyor ne yazıktır basaramiyorum

Durmuyorlar canim. Akşam ben markete gittim eşim bakti biraz. Sonra da eşim çıktı. Şimdi oyun oynuyoruz 1 saattir. Uyku ne zaman gelir bilinmiyor
Valla saat 9dan sonra etrafta bebe görmek istemiyorum bizimki de bir ara 12ye kadr oturuyordu masaya yumruğumu vurdum bu is böyle gitmez diye. Alistirdik şükür yoksa psikolojim bozuluyordu
Aynen bende yanına seccade koyuyorum ama bizim hanım yoruluyormus sandalyede kılıyor nineler gibi. Secdeye giderken eğiliyor bi Allahu ekme diyor bir de

Maşallah kuzu ya kaç yaşında benimki diyemiyor daha 2.5 yaşında Allahu epper diyor...
benim gibi fisildiyarak mirildaniyor çok komikler yaaa

Maşallah kuzu ya kaç yaşında benimki diyemiyor daha 2.5 yaşında Allahu epper diyor...
benim gibi fisildiyarak mirildaniyor çok komikler yaaa
4yasina yeni girdi canim . Senin cadıya da maasallah
bizim kız da Subhanallah elhamdulillah Allahu Ekber demeyi öğrendi. Namaz biter bitmez koşarak tesbih getirip benimle cekiyor bir de namazın her hareketinde Allahü ekme diyor sürekli. Yavaş yavaş sübhaneke vs öğretmek istiyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…