- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Allah kabul etsin canımBebemi uyutayım bende kilicam insallah kızlar:)
Şükür kuzum sen nasılsınKızlar nasılsınız netimin de sorun oldu giremedim
Herkes iyimi
AminnnDUA ZAMANI
Eki Görüntüle 2835619
Cookiie Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Hifaa Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . clara @buralardutluuugu Amazing family . @Bidar Sultan. i p e k sevgitek
Iyiyim kahvem yemekle uğraştım iftar namaz derken şimdide çay zamanı yeni girdim kk yaŞükür kuzum sen nasılsın
İyiyiz şükür canim.Kızlar nasılsınız netimin de sorun oldu giremedim
Herkes iyimi
Çok mantıklı bende böyle yapayım insGuzel konu olmuş kizlar zor oturtan birisi olarak size şu tavsiyede bulunabilirim aslinda namazi zorlaştiran abdest. Şunu aliskanlik haline getirin mesela lavabodan cikmadan abdest alın insan diyor ki hazir abdest var kilayimzaten el yikiyouz onumuzde yaz yikayip cikin inanin olacak inşallah bide dua lazim bol bol dua edelim inşallah kilmak isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Allah bağışlasın canım küçük müKaan namazı kaçtı bende. Kızım uyumadı bir türlü. Yatsıyı kılacağım inşallah
Amiin
DUA ZAMANI Cookiie Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Hifaa Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . clara @buralardutluuugu Amazing family . @Bidar Sultan. i p e k sevgitek
Amin
DUA ZAMANI Cookiie Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Hifaa Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . clara @buralardutluuugu Amazing family . @Bidar Sultan. i p e k sevgitek
Harikasın canım Allah kabul etsinAmin
Bir tesbih çektim
Teşekküler
Ay ins bakin görun nasil etkili umarim faydasi olur Allah kabul etsin simdidenÇok mantıklı bende böyle yapayım ins