- 27 Mart 2019
- 28.878
- 102.848
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Nasıl duymadım alarmı nasıl uykuysa uyumuş kalmışımSende benden
Valla bende öyle canım yaa bi kalktım saat 6Nasıl duymadım alarmı nasıl uykuysa uyumuş kalmışım
Neden kuzum ?Bizim evin ışığı bu sabah yanamadı
Uyanamamışım kuzum yaa bi uyandım saat 6Neden kuzum ?
Alarmimi duymadın canım duyup kapattın mi..ben mesala duyup kapatıyorum kalkicam diye uyuya kalıyorum eşimin tlinide kuruyorum uzağa artık kapatmak için kalkınca uyanıyorumUyanamamışım kuzum yaa bi uyandım saat 6
Hiç duymadım canım yaa
Öyle yapıcam canım. Kılarım güneş doğunca dedim ama yine kılamadım öğlende kaza yapıcamMssPARE cim de duymamış kaza edin artık öğlen namazlariniz da canım istemeden olmuş
Vesveselerden uzaklaşıp huşu ile ibadetimizi yapmak nasip olsın hepimize inşallahEki Görüntüle 2835256 Eki Görüntüle 2835257 Eki Görüntüle 2835258 Eki Görüntüle 2835259 Eki Görüntüle 2835260 Eki Görüntüle 2835261 Eki Görüntüle 2835262
Cookiie Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Hifaa Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . clara @buralardutluuugu Amazing family . @Bidar Sultan. i p e k sevgitek
Etiket olmamış kuzum tekrar yap istersenÖğle namazı vakti kızlarr
Eki Görüntüle 2835350 Eki Görüntüle 2835351
Kahve __Kokusu
sevgitek
Bidar Sultan
Amazing family
Musekkin
buralardutluuugdu
renksizgokkusagi
Niloyatospikk
Zerre
Drderdimderin
Emma3
NilMeSeKer
memurhanim
Minnosmeliss
Magnifiaque
Hifaa
Cemoos
Sumeyye07
Ayca_06
N
Nalin73
MssPARE
28mn
N u r
Öğle namazı vakti kızlarr
Eki Görüntüle 2835350 Eki Görüntüle 2835351
@mimariye @cemoos @magnifiaque @sumeyye07 @nalin73 @MssPARE @28mn @ayca_06 @niloyatospikk @zerre @Aktif lora @hifaa @minnosmeliss @memurhanim @Nilmeseker @Hanimpazari @drderdimderin @musekkin. @Emma3 @buralardutluuugu @Amazing family. @Bidar sultan. @n u r @sevgitek
Ay allahım neden böyle yaaEtiket olmamış kuzum tekrar yap istersen
Başında @ işaret yoktu ondan sanırım canımAy allahım neden böyle yaa
Eh tamam canım bu işe bi çare bulucamGeldi cnmöğle namazı kılındı