Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Hahaaajjj o kahveyi içtikten sonra nasıl uyumayı düşünüyorsun canım ben hayatta uyuyayam
Bana etkilemiyo çok şükür kuzum yaa uyku konusunda
Allah kabul etsin canım ibadetlerini sahura kalmayacaksin sanırım
Kalamıcam canım sabah namazından sonra uyumayıp biraz kuran okumak ders calışmak istiyorum o yüzden. Bide dün gece baya bi döndüm durdum uyuyamadım tam sahura yakın uyudum. Sahurdan sonrada baya döndüm durdum sabaha karşı uyudum

Tamam canım Allah kabul etsin şimdiden bende uyuyamıyorum yatağa girene kadar deli gibi uykum oluyor girince yok anlamadım

Tamam canım Allah kabul etsin şimdiden bende uyuyamıyorum yatağa girene kadar deli gibi uykum oluyor girince yok anlamadım
Bişeyler düşünüyosan canım oda etki eder. Ben birazda haftasonu uyumayınca uyku düzeni şaşıyo ondan sanırım iyi geceler canım sabah namazında görüşürüz

Bişeyler düşünüyosan canım oda etki eder. Ben birazda haftasonu uyumayınca uyku düzeni şaşıyo ondan sanırım iyi geceler canım sabah namazında görüşürüz
Yok canım yıllardır böyle az uyuyorum 4 5 saat uyku yetiyor bana kronik. Uykusuzluğum var ilaç kullanıyordum uyku hapı çocuk olunca oda kaldı geziyorum böyle sabah akşam zombi gibi

Yok canım yıllardır böyle az uyuyorum 4 5 saat uyku yetiyor bana kronik. Uykusuzluğum var ilaç kullanıyordum uyku hapı çocuk olunca oda kaldı geziyorum böyle sabah akşam zombi gibi
Bazıları evet fazla uyuyamaz canım çok büyük problem yaratmıyosa senin için böyle olsun daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…