- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
AhhhKahvemi ictim kahve bacı, yatacağım ben.
Kendine iyi bakasın.
Buyur gel canım
Hahaaajjj o kahveyi içtikten sonra nasıl uyumayı düşünüyorsun canım ben hayatta uyuyayamBuyur gel canım
5 vakit kılındı, kuran okundu keyif kahvesi. Gec olmadan da uyumam gerek içip hemen yatağa
Allah kabul etsin canım ibadetleriniHahaaajjj o kahveyi içtikten sonra nasıl uyumayı düşünüyorsun canım ben hayatta uyuyayam
Bana etkilemiyo çok şükür kuzum yaa uyku konusundaHahaaajjj o kahveyi içtikten sonra nasıl uyumayı düşünüyorsun canım ben hayatta uyuyayam
Kalamıcam canım sabah namazından sonra uyumayıp biraz kuran okumak ders calışmak istiyorum o yüzden. Bide dün gece baya bi döndüm durdum uyuyamadım tam sahura yakın uyudum. Sahurdan sonrada baya döndüm durdum sabaha karşı uyudumAllah kabul etsin canım ibadetlerinisahura kalmayacaksin sanırım
Tamam canım Allah kabul etsin şimdiden bende uyuyamıyorum yatağa girene kadar deli gibi uykum oluyor girince yok anlamadımBana etkilemiyo çok şükür kuzum yaa uyku konusunda
Kalamıcam canım sabah namazından sonra uyumayıp biraz kuran okumak ders calışmak istiyorum o yüzden. Bide dün gece baya bi döndüm durdum uyuyamadım tam sahura yakın uyudum. Sahurdan sonrada baya döndüm durdum sabaha karşı uyudum
Bişeyler düşünüyosan canım oda etki eder. Ben birazda haftasonu uyumayınca uyku düzeni şaşıyo ondan sanırımTamam canım Allah kabul etsin şimdiden bende uyuyamıyorum yatağa girene kadar deli gibi uykum oluyor girince yok anlamadım
Yok canım yıllardır böyle az uyuyorum 4 5 saat uyku yetiyor bana kronik. Uykusuzluğum var ilaç kullanıyordum uyku hapı çocuk olunca oda kaldı geziyorum böyle sabah akşam zombi gibiBişeyler düşünüyosan canım oda etki eder. Ben birazda haftasonu uyumayınca uyku düzeni şaşıyo ondan sanırımiyi geceler canım sabah namazında görüşürüz
İyi geceler cnm Allah rahatlık versinYok canım yıllardır böyle az uyuyorum 4 5 saat uyku yetiyor bana kronik. Uykusuzluğum var ilaç kullanıyordum uyku hapı çocuk olunca oda kaldı geziyorum böyle sabah akşam zombi gibi
Bazıları evet fazla uyuyamaz canım çok büyük problem yaratmıyosa senin için böyle olsun daha iyiYok canım yıllardır böyle az uyuyorum 4 5 saat uyku yetiyor bana kronik. Uykusuzluğum var ilaç kullanıyordum uyku hapı çocuk olunca oda kaldı geziyorum böyle sabah akşam zombi gibi
Ay ne kadar güzel ya inşallah
Eki Görüntüle 2835213
Allah kabul eylesin Canlar ibadetlerimizi
Cookiie Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Hifaa Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- clara Migrenben Amazing family @Bidar Sultan i p e k sevgitek
Simdi kildim allah rahatlik versin Kizlar
Eki Görüntüle 2835213
Allah kabul eylesin Canlar ibadetlerimizi
Cookiie Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Hifaa Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- clara Migrenben Amazing family @Bidar Sultan i p e k sevgitek
Bizim evin ışığı bu sabah yanamadı
Sende bendenKızlar günaydın
Sahura kalkamadım, namaz kılamadım