- 27 Mart 2019
- 28.878
- 102.847
-
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
Erkencisin bu gün kuzum
Cookiie Cookiie Cemoos Cemoos Magnifiaque Magnifiaque Carinanebulasi Carinanebulasi cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek MssPARE MssPARE M MaviMabellee M MaviMabellee Ayca_06 Ayca_06 Niloyatospikk Niloyatospikk Z Zerre Z Zerre Aktif Lora Aktif Lora Hifaa Hifaa Minnosprenses Minnosprenses memurhanim memurhanim NilMeSeKer NilMeSeKer H hanimpazari H hanimpazari Drderdimderin Drderdimderin Keira- Keira- . clara clara @buralardutluuugu Amazing family Amazing family . [IMG alt="Bidar Sultan"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/1035/1035806.jpg?1618969963[/IMG] Bidar Sultan .
Kızlar hadi sahura ve ardından namaza
Evet erken kalktım iyi oldu ezanankadar bir kaç sayfa kuran okuyum en azindanErkencisin bu gün kuzum
Allah kabul etsin canımEvet erken kalktım iyi oldu ezanankadar bir kaç sayfa kuran okuyum en azindan
Küçük daha 11 aylıkAllah bağışlasın canım küçük mü
Hayırlı sahurlarCookiie Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Hifaa Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . clara @buralardutluuugu Amazing family . @Bidar Sultan. i p e k sevgitek
Eki Görüntüle 2835921
Allah razı olsun ❤Ay ins bakin görun nasil etkili umarim faydasi olur Allah kabul etsin simdiden
Oyy kuzum ne tatlıdır şimdi o tam yemelik ısıtmalıkKüçük daha 11 aylık
Aaa bizim burada 45 dakika var dahaHayırlı sahurlarexam okunacak birazdan burda
Aminnn canım aminNamaz ve dua ile sabaha kavuştur Yarabbi
Eki Görüntüle 2835941
Cookiie Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Hifaa Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . clara @buralardutluuugu Amazing family . @Bidar Sultan. i p e k sevgitek
Namaz vakti canlar
Kuzummm nerelerdesin sen hiç sesin çıkmıyorCok şükür
Yüce Allah meleklere arşı kaldırmalarını emir ettiğinde melekler çok zorlanmıştır. Bu durumun üzerine Allah-u Teala meleklere Sübhaneke duasını okumalarını emretmiştir. Ve bu duayı okuyan meleklerin yükü hafiflemiştir.Sübhaneke Duasının Faziletleri
etiketlediğin için sağol canım benim allah kabul etsinDUA ZAMANI
Eki Görüntüle 2835619
Cookiie Cemoos Magnifiaque Carinanebulasi cevizli tarcinli kek MssPARE M MaviMabellee Ayca_06 Niloyatospikk Z Zerre Aktif Lora Hifaa Minnosprenses memurhanim NilMeSeKer H hanimpazari Drderdimderin Keira- . clara @buralardutluuugu Amazing family . @Bidar Sultan. i p e k sevgitek
Hep alintiladigim ayetlerdendirNamaz vakti canlar
Eki Görüntüle 2835652
Eki Görüntüle 2835652
Cümlemizden canımHep alintiladigim ayetlerdendir
İş yerinde kâğıda yazar, karşıma filan yapistirirdim.Allah razi olsun.
Sendende razı olsun canımetiketlediğin için sağol canım benim allah kabul etsin